Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Little girl singing
Автор: overflow   
Дата:   07-01-08 01:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Little girl singing
Автор: marchello   
Дата:   07-01-08 01:37

малиииииии страхотно е [smile]

Дата:   07-01-08 01:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: solo5   
Дата:   07-01-08 01:39

[smilie24] [smilie10]

Автор: IvcheTo   
Дата:   07-01-08 01:40

[smilie24] [smile] [smile]

Автор: marchello   
Дата:   07-01-08 01:40

6 години... [smilie8]

Дата:   07-01-08 01:45

Автор: angie_   
Дата:   07-01-08 13:58

[smilie24] [smilie24]

Автор: CanoniO   
Дата:   07-01-08 14:09

Има и друго дете-чудо.
Вижте за какво става въпрос:

http://youtube.com/watch?v=H_hzLs21faE

Автор: angie_   
Дата:   07-01-08 14:20

[smilie10] супер,супер ![smilie24] [smilie24]

Автор: revolve   
Дата:   07-01-08 17:44

6-годишното момиченце е много сладко, ама това вибрато ми лази по нервите.

Автор: CANONIO   
Дата:   07-01-08 22:22

revolve,
това са деца. Едното на 6, другото на 11. Колко школуван може да е един детски глас?

Автор: karamitev   
Дата:   08-01-08 02:08

Малката Кони беше конкурент на невзрачния продавач на мобилни телефони в Британ Гот Талент това лято.
Кой според вас е победителя:
http://youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Автор: revolve   
Дата:   08-01-08 10:11

Мен Пол ме докосна повече.
Канонио, нямах предвид школовка, вибратото не беше случайно или нещо... просто момиченцето така беше избрало да пее.

Автор: onlineivo   
Дата:   09-01-08 01:16

1) Момиченцето е наистина фантастично... от думата фантастика... нещо нереално...... нямам думи просто..., за момент се почувствах почти като Аманда (дамата в журито).

2) Пол също се справи потресаващо добре и мисля не по-зле от повечето професионални оперни певци, но не мисля че има място за сравнение между него и Кони. (не че някой е по-добър, просто не мисля че е редно да се сравняват)

3) Аманда май реве винаги...... [smile]

Автор: karamitev   
Дата:   09-01-08 03:03

От малката Кони това се очакваше. Има вид на ангелче, усмихва се като ангел и естествено пее като такъв. Не е от този свят. Наистина забележително.

При Пол обаче нещата седяха по-иначе. Появява се с омачкан костюм и видимо няма самочувствие. Лоши зъби и прическа. Едва му измъкват от устата, че работи в местния Германос и желае някой ден да пее опера. Не казва, че може а че има желание. Саймън се наежва готов да го навре със сарказъм откъдето е дошъл след като се изложи. Пиърс Морган подбелва очи. Пол кимва към кулисите и асистентката пуска записа. Публиката се киска в очакване като утихва при първите акорди.
И изведнъж - БАМ!! Това никой не го очакваше.
Още като ми показаха в едър план зеленото копче "плей" беше ясно че нещо ще се случи. Обикновено не се стараят толкова за участници които ще бъдат освиркани. Това за мен беше изненада най-малкото защото беше едва втория кастинг. Стисках му палци до края и човека успя.

Другото момиче - Бианка е победител на Америка Гот талент. Тези клипове са от Британския вариант на шоуто.
Нещо което надали е случайно е че и песента на Бианка и на Пол съдържат текст в които те са уверени, че ще победят. Бианка пее: You gonna love me.. накрая.
Пол завършва с: At daybreak I shall win! I shall win! I shall win! (All'alba vincerò! Vincerò! Vincerò!) което си е много тънък психологически момент според мен.

Аманда пък е сложена там за да балансира лошия Саймън и разумния Пиърс с малко свежи емоции. Такъв е модела на шоуто - и в другите версии са по трима съдии задължително с жена.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.