Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За любителите на евтини ски в чужбина
Автор: paks   
Дата:   20-12-07 20:09

ха-ха-ха [smilie19] [smilie19] [smilie19]

"През този сезон ски-пас за района на Монблан ще струва 255 евро за шест дни за възрастни и 204 евро за деца от 4 до 15 г. Той важи за 800 км писти в близките и далечни околности на Шамони." /фр.всекидневници/, може и да няма 800км писти в БГ ма пак си е екстра .... пък който иска да пътува хиляди километри и да пие кафе за 5 евро и сандвич с шунка за 10 [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: За любителите на евтини ски в чужбина
Автор: emax   
Дата:   20-12-07 20:34

Абе пич, тебе те хапе май щъркела, къде си тръгнал да сравняваш стандартите и условията в Швейцария с тези в България?
И на кое викаш екстра, на факта, че по тротоарите от дупки не може да се ходи, а по улиците живота ти е перманентно застрашен?

На Факта, че в Бг средната заплата е под 200 евро, а млякото струва колкото в големите европейски столици[smilie23]

Автор: slivenski   
Дата:   20-12-07 20:45

какъв е изхода, питам аз... [smilie21]

и си отговарям сам - летище софия... [smilie18] [smilie21]

Дата:   20-12-07 20:54

не ме хапе нищо Емакс, а това е реплика на вече две теми, как в чужбина карането на ски е било без пари направо ....
аз си се кефя на БГ, пък макар и с дупки [smilie5] [smilie5] [smilie5] теб ако ти не изнася нещо, на летището ще те чака сливенски, си имаш компания тамън [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

п.п. става дума за Франция - Шамони [smilie19]

п.п.с. тебе ако те хапе нещо, вземи се изкъпи, понякога помага [smilie19] [smilie19]

Автор: SLR   
Дата:   20-12-07 21:16

Ми за всеки влак си има пътници, и моя "влак" определено не минава през Банско[smilie23]

Иначе сравнението на Алпийските ски курорти със Витоша е като да сравняваш Скина с Никон[smilie5]

+това, аз като отивам на ски искам да си почина и да се накарам, а не да се разправям с мутри, селяни и идиоти цяла седмица[smilie23]

...за всичко останало има Мастеркарт[smilie3]

Дата:   20-12-07 21:29

всичко Българско ли е свързано с Банско???? ми карайте на Беклемето, Узана, Берковица, Витоша, Мальовица??? малко ли са Ви местата в БГ??? с чудна природа и без мутри и селяни??? ... а и пък точно Франция се препълни с мутрите от България, Русия и Сръбско, на които БГто вече им е селско ... като идеш влез вечер в няколко ресторантчета, да се чудиш на френската реч около тебе [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (20-12-07 21:29)

Автор: emax   
Дата:   20-12-07 21:35

[smilie18] [smilie18] [smilie18] много си забавен, ама щом рекъл

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.