Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Кои са фашистите?
Автор: hery   
Дата:   05-12-07 08:35

Тези, които за една седмица запалват втори автомобил на ТВ СКАТ/днес в 01:00часа/ или ТВ СКАТ или партия Атака. Разбира се, трудно ще намерите медия, която да го отрази. Иначе са много солидарни по между си.

Отговори на това съобщение
 Re: Кои са фашистите?
Автор: Todd   
Дата:   05-12-07 09:09

Комунистите са фашисти деба и анархистите !!!

[smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   05-12-07 10:56

Нищо, нека палят !!! Така цяла България ще разбере, че боклуците се страхуват от Атака и че Атака е единственият избор !!!!

Автор: El_Fuego   
Дата:   05-12-07 11:18

Императоре, иди се прегледай, макар че диагнозата ти е ясна отдавна на всички във ФФ.
Хубавото е, че и за теб има лечение - евтаназия.

[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   05-12-07 11:35

?!?!?!?

Говорим за подпалвачество и престъпна агресия, насочена спрямо независима телевизия в уж свободна страна !!! Бих отправил някои коментари към тебе относно изказване ти, но съм коректен човек и засега няма да го направя !!!

Автор: zizomir   
Дата:   05-12-07 11:43

SKINHEADS AGAINST RACIAL PREJUDICE
S.H.R.P
[smilie5]
в БГ няма фашизъм има социални предрасъдъци примеснени с крайни виждания.А тези от Атака са абсолютни първенюта,жалко за болния ни народ, че ги вкара в парламента, а на предните или по предните парламентарни избори партия като "Гергьов ден" не можа да мине бариерата(тази ни реакция показва са едно, колкото по злобно настроени, толкова по добре в крайна сметка),техният електорат, варира в граници на простолюдни и заклети националисти псевдо фащисти (слушашти чалга) обсъждали сме със скинхедс идиалисти Атака, те самите я смятат за жалка и безподобна партия лишена от всякави ценности залегнали в идеите на подобна партия.Тук в БГ както повечето неща ,са размити и недоеволюирали и неизраснали.Много от Скийхеадс бандите през 70те 80те и 90те преминават в скийхеадс реге банди, това всичко идва благодарение на появата на рокстехдито което е равно на скийхеадрегето(поради простата причина че свирят едно и също: так 2/4 китара и барабани и допълвани от контрабас или бас с нечетни тонове, съпроводен с духови инстроменти)именно тогава застават един до друг с Ямайци дошли от острова в Лондон за да популизират музиката си.И единствените които посещават концертите им са скийхедс групички.По това време се извършва метаморфозата в премахването на социалните предрасъдаци.За пример са много банди престанали да свирят скийхеадс музика и ориентира ли се към скийхедс регето.
[beer] [beer]
Всички Скийхедс се кланят пред творчеството на Роналт Аткинсън и го наричат кръсника на скато,а самият Symarip (Ямаец)пише песента изпълнявана по късно от много други групи SkinHead girl....и така...май се отплеснах..извън темата...сорич

Дата:   05-12-07 11:47

Тва пък скинхедс ко общо има с атака ?????[smilie11] Хубавото на Атака са радикалните мерки за които приказват щото ха народа му е писнал хуя от леваци под път и над път особенно в управлението .......щото се пъчат кога ги избират а после духат на сульо и пульо !!![smilie23]

Публикацията е редактирана (05-12-07 11:50)

Автор: explorer   
Дата:   05-12-07 11:49

И какво толкова направиха "Атака", че да наричаш хората, които гласуват за тях (мен в това число) "болни"? Откраднаха ли, приватизираха срещу жълти стотинки ли, какво? Или е по-добре да запазим статуквото - сегашния министър-председател син на член на ЦК на БКП, а следващия - охранителя на Тодор Живков?

Дата:   05-12-07 11:52

Аз също съм гласувал за тях ![smilie24]

Щото нема алтернатива !!!! Или има ??? циганина Азис ???

Автор: tofo   
Дата:   05-12-07 11:59

Тъпото е, че на останалите партии думичката национализъм им действа като пилене на жив зъб. Ако имаше някоя друга партия да защитава една по-умерена национална политика щеше да е съвсем друго.

Автор: dobria_starec   
Дата:   05-12-07 12:18

едни смешници, като едни други смешници наречени комунисти или други наречени политици...

Дата:   05-12-07 13:05

Имам няколко въпроса към плюещите по атака:

1. Харесва ли ви, че т.нар. "български държавници" затвориха читави атомни реактори, съсипаха Българската армия, продадоха БТК без пари и извършиха още куп неща, които могат да бъдат окачествени само като държавна измяна?

2. Кефи ли ви, че България е практически управлявана от една антиконституционна и антибългарска партия, че лидерите и станаха мултимилионери на наш гръб и не го крият, че в Български министерства наричат Българите "гяури"?

3. Доволни ли сте, че храните стотици хиляди мангали, плащате им токът и водата, лекувате ги с вашите с труд изкарани пари, а те убиват, изнасилват, крадат, мародерстват, размахват ви брадви и крещят "Смърт на Българите"?

4. Щастливи ли сте, когато същите тия полухора, много от които не могат да говорят членоразделно се настаняват където им хареса, а властта, вместо да ги прогони, им строи безплатни жилища (безплатни за тях, но платени сосно с вашите пари) и то в град като София, където метърът жилищна площ струва по 1000 и повече евро?

5. Намирате ли справедливо, когато полицаи бият стачкуващи работници, журналисти или демонстранти, които искат единствено да спасят Българската природа, а не смеят и с пръста да пипнат същите тия хъхрещи кафяви с брадвите?

А ако вие обичате да ви тъпчат и дискриминират в собствената ви страна, защо смятате че всички трябва да бъдат като вас?

Дата:   05-12-07 13:07

Националистическите идеали не са зло,но да преследваш с тях расистски намерения е долно.Атака само се прикрива с уж национални си интереси, самият им лидер пропагандира по един остарял и демонирзиращ начин.Това че сте гласували за тях съвсем не Ви прави болен(по безумно е липсата на даването на гласност),ако са толкова за националните интереси,защо не обръщат внимание за безредиците в Миснистерството на Околната среда и Водите на ли все пак това кресло е управлявано от основните им враго,защо не застанат зад незаконите строежи в националните ни паркове,защо не им потърсят сметк за сасипаното ни селскостопанстви и земеделие и това министерсто управлявано от ДПС.Те също преследват лични интереси за лични облаги със социалнационалистически идеи.На мен също ми е писнало от ДПС-арските идиощени , 17 години държат ключови министерски крисла в които се извършвот само безнаказани престъпления, и на мен ми е болно че построиха джамия в един свещенен кът за Християнството Асеновград, поради което той не мина под закрилана на ЮНЕСКО.Да трябва да се защитават Националните ни идеални,но от хора наясно с политическия смисал на това е на ДЕКЛАМАТОРИ и ПРАЗНОГОРОРЕЦИ цитираще Революционери като Левски и саратницете му, и лъжи че преследват техните цености...е това в случея е дразнещото....ако съм обидел някого ммоля да ме извини нямам такива намерения.[smile]

Автор: dobria_starec   
Дата:   05-12-07 13:12

1. Харесва ли ви, че т.нар. "български държавници" затвориха читави атомни реактори, съсипаха Българската армия, продадоха БТК без пари и извършиха още куп неща, които могат да бъдат окачествени само като държавна измяна?

2. Кефи ли ви, че България е практически управлявана от една антиконституционна и антибългарска партия, че лидерите и станаха мултимилионери на наш гръб и не го крият, че в Български министерства наричат Българите "гяури"?

3. Доволни ли сте, че храните стотици хиляди мангали, плащате им токът и водата, лекувате ги с вашите с труд изкарани пари, а те убиват, изнасилват, крадат, мародерстват, размахват ви брадви и крещят "Смърт на Българите"?

4. Щастливи ли сте, когато същите тия полухора, много от които не могат да говорят членоразделно се настаняват където им хареса, а властта, вместо да ги прогони, им строи безплатни жилища (безплатни за тях, но платени сосно с вашите пари) и то в град като София, където метърът жилищна площ струва по 1000 и повече евро?

5. Намирате ли справедливо, когато полицаи бият стачкуващи работници, журналисти или демонстранти, които искат единствено да спасят Българската природа, а не смеят и с пръста да пипнат същите тия хъхрещи кафяви с брадви

Абсолютната истина но за съжаление АТАКА е поредното недоразумение използващо трагедията в която живее народа

Дата:   05-12-07 13:13

Кой говори за расизъм? Искам само справедливост !!!! НЕ ЖЕЛАЯ да хрантутя търтеи и бандити, а държавата да ги фаворизира, а мен да ме третира като втора категория човек, защото съм БЯЛ !!!!

Автор: g06ky   
Дата:   05-12-07 13:18

Kychetata si laqt kervana si vurvi [smilie21]

Дата:   05-12-07 13:28

Старецов - дали са недоразумение или не, можем да разберем само ако им дадем шанс.

Автор: HP   
Дата:   05-12-07 13:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-12-07 14:08

Автор: zizomir
Дата: 05-12-07 13:07

"...Те също преследват лични интереси за лични облаги със социалнационалистически идеи."

----------------------------------------------------------
А ДПС какви идей преследват ???? Национални ли ????
А БСП ???? Социалистически ли ????

Според мен е въпрос на време някой политик да бъде обесен на центъра на София и той няма да е от Атака !!!

Дата:   05-12-07 14:35

Тодов - а аз казвам, че ще сме скромни ако минем само с един !!!!

Автор: black_swans   
Дата:   05-12-07 14:46

Болшевишката пропаганда успя да заличи и замъгли истината относно произхода и същността на Хитлеровата партия. Днес като се каже фашизъм и се разбира Хитлер и нацистка Германия. Да, ама не. Партията на Шиклгрубер се казва NSDAP, т.е. национал-социалистическа германска работническа партия. Различията между фашизма и национал-СОЦИАЛИЗМА, са принципни и доста големи. Хитлеристите са си просто "расови" социалисти - едно от многото левичарски ракови образувания.
Същото важи и за Атака - крайно лява, зарзаватчийска партия.

Дата:   05-12-07 15:23

[smilie18] хайде малко фън [smilie18] [smilie25] http://dl.ziza.ru/other/122007/05/jap/flash.swf

Дата:   05-12-07 15:40

black_swans, ти ме разби. Какво социалистическо има в партията на фюрерът, освен името? Цялото и поведение е ултрадясно, а не ляво !!!

Тоже и Атака - кое и е лявото? Кое и е социалистическото? Това че не иска да хрантутим мангалите ли?

Автор: Стефан   
Дата:   05-12-07 16:10

Ми то хубаво беше казал някой, че национализма на Атака не е съвсем български национализъм, ами един друг национализъм...[smilie8] Сетете се сами - няма нужда човек да анализира кой финансира ТВ Скат и т.н., достатъчно е да види в кои случаи скачат като ужилени върху националистическата вълна и срещу американския империализъм и в кои други случаи които също би трябвало да възмутят един истински патриот или националист мълчат като хайде да не казвам какво... [smilie8] Например що скачат срещу ДПС предимно за разни глупости, а един път не скочиха срещу реалните им престъпления към природата на България, както спомена Зизомир?[smilie22] Що - щото тези които ги финансират също имат интерес да участват в това разграбване на безценните ни природни ресурси - справка "Камчийски пясъци" [smilie8]

Автор: radan   
Дата:   05-12-07 21:08

Извън дискусията-няма да е лошо някои да
прочетат книгата "Европа и фашизмът" на
Милен Семков!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.