Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Аз, България и ...
Автор: Снежанка   
Дата:   03-12-07 00:06

Майка ми:
-Заминавай в чужбина...
Аз:
-Ама,не ща...
Майка ми:
-Че за какво ти е да стоиш? През 2025 ще има 2млн. цигани и 3млн. българи.
Аз:
-Искам да я има България...
Майка ми:
-Държавата е прогнила...Внимавйа за кого гласуваш!
И двете:
-То няма за кого.

[smilie2]

..."Старчето и стрелата", Сатиричен театър 'Алеко Константинов'

Горният диалог се състоя малко след гледане на горната постановка

Отговори на това съобщение
 Re: Аз, България и ...
Дата:   03-12-07 00:09

Из репликите:хан Телериг към приближения, който се е опитал да го убие: "Браво, мойто момче, поне едно си разбрал:каквато и простотия да направиш, достатъчно е да кажеш, че си родолюбец, за да я оправдаеш."

Публикацията е редактирана (03-12-07 00:25)

Автор: Amigo   
Дата:   03-12-07 00:10

Мдааа, сега някой ще излезе и ще ти каже да гледаш по-оптимистично [cool]

Дата:   03-12-07 00:15

Няма на какво да гледам оптимистично , Амигос.

Автор: g06ky   
Дата:   03-12-07 00:16

ne ne gledai optimistichno , emigrirai [ezik]

Автор: garry   
Дата:   03-12-07 00:18

Az ne znam dali e opravdano da pokazvam na decata ot kude proizhojdat ili da im vikam che sa grajdani na EU[smilie10]

Дата:   03-12-07 00:19

Толкова мои близки приятели вече не живеят в България трайно. [smilie2] [smilie2] И не мислят да се връщат тука. [smilie8] И като знам на колко още мои познати децата заминаха да учат в чужбина и изобщо нямат намерение да се връщат... [smilie2] Така че 2025 г. е даже по-близо [smilie2]

Публикацията е редактирана (03-12-07 00:20)

Автор: paks   
Дата:   03-12-07 00:23

всеки има право на избор, да живее и да работи там където му се иска ... като имат родителите пари и си мислят, че е престижно обучението в чужбина - да ги пращат ... а иначе искаш ли и в БГ ще си имаш всичко, ама само с философия никъде не става, то затова в чужбина ги учат на труд - 8часов, ама труд, а не 2 часа кафе, 3 часа мотане, 2 часа дремене и 1 работа [beer] [beer] [beer]

Дата:   03-12-07 00:24

Човек без минало няма бъдеще.

Пакс, не за това ми е думата.

Публикацията е редактирана (03-12-07 00:27)

Дата:   03-12-07 00:26

Хан Телериг, визирайки действията на Византия:"Добрата България е несъществуващата България."

Автор: Императорът.   
Дата:   03-12-07 00:30

Бе вие нормални ли сте? Дедите ни живеят от 60 поколения на тая земя, напоили са я с кръвта си и потта си, а вие ще се оставите да ви прогонят някакви мръсни полуживотни и банда продажни политици !!! И едните и другите са измет - не сме решили, не сме ги навряли в кучият г.з !!!

На другите избори всички за Атака - ДПС-то и другите продажници в парламента ще ги натикаме в панделата, хъхрещите изроди като им спр ем помощите, ще измрат като помияри от глад, а който се зъби и размахва брадва, ще си получи куршумът !!!

Воля ни трябва и ще си оправим държавата !!!

Автор: paks   
Дата:   03-12-07 00:33

айе пак Атаката, баш пък тези недоклатени мафиотчета [smilie23] [smilie23] [smilie23] където има останал безмозъчен-безвратен все в Атака се навира, то остава и те да дойдат на власт и ше си еве майката чак тогава [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   03-12-07 00:34

Да, Императоре...

Но всеки гледа да се спаси, пък какво му пука за България...Разсъжденията 'Че какво ми е дала тая държава, че да стоя тука и да търпя' се срещат постоянно.

Дата:   03-12-07 00:35

За Атака нямам мнение, но май и вяра много им нямам. Как да знам, че и това не е нечия кукла на конци?

Дата:   03-12-07 00:58

Ами опитай... Всички други вече се опозориха.

paks - дай по-добра алтернатива.

Автор: hery   
Дата:   03-12-07 11:10

"Недоклатените мафиотчета" ни управляваха вече 18г. Атака не са били във властта, така, че не се знае колко точно са мафиотите там. Освен това, мен лично по-вече ме притеснява турцизирането на България. Ако Атака е на власт, ще обърне политиката поне в това отношение. А иначе е много вероятно и те да крадат. Нали и те са българи.

Да не мислите, че следващите управляващи от ГЕРБ няма да крадат.

Дата:   03-12-07 11:12

Те отдавна крадат.

Автор: hery   
Дата:   03-12-07 11:14

Точно.

Дата:   03-12-07 11:16

Всички са маскари[smilie23] [smilie23], не се самозаблуждавайте! [cool] [smilie7]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-12-07 11:18

Трудно....да не кажа невъзможно е, да се доверя на партия, дето дава ефир на явление като Албена ВУлвева(пред което Азис може само да бледнее по простотия), както и на някакъв олигУфрен КУманоид (на 30 г.!!!) някъде гледам, които се пени като биче на пиче и съска какви ли не лиги и несвързаности от ефира.[smilie23]
Тоя келеш в рамките на едно предаване 3 пъти доказа, че в България не е имало фашизъм.....а около 5 пъти през това време употреби "По време на фашистка България"

Жалки мижитурки [smilie23]

Автор: equinox   
Дата:   03-12-07 17:25

Каква точно ти е идеята? Малко не схванах [smile]

P.S. това беше за Снежанка [smile]

Автор: Todd   
Дата:   03-12-07 17:56

Бах ти и чуденето - не са партиите виновни нито идиотите в тях !!!!

В тая държава нема едно единствено нещо и за това олигофрените си разиграват коня - ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !!!!

В България има ОВЧА НАЦИЯ !!! И то не от сега - от преди турско е !!!!

Това е елементарнта истина .....и от там започва всичко .Дори и ние сме от това тесто колкото и да се пъчим кат свински мъде в кал....

Така....

[smilie7]

Автор: equinox   
Дата:   03-12-07 18:30

Еха, защо прехвърляш нашите недостатъци поколения назад? Какво са ни виновни хората за сегашното състояние [smilie18]

Дата:   04-12-07 01:03

Моби - всяка телевизия има и комерсиален елемент !!! Телевизия Скат не принадлежи на партия Атака.

Хери право каза - искам власт за Българи, които ще разтурят антибългарската ДПС, ще прогонят подмолно работещите фундаменталисти дето мътят главите на българомохамеданите и ще смажат мангалската измет, която ни теророзира... а след като свършат това и да покрадват - какво? Другите само крадат, а работа никаква не вършат !!!

Дата:   04-12-07 01:07

Някой ми беше разказвал: попитали един испанец:"Добре де, как сте се наредили толкова хубаво?При нас мноого крадат".Отговор:"Е, то и при нас крадат, ама остава и за народа."

Според мен и това не е вариант де.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.