Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Какво мислите за брачните договори?!
Автор: Amigo   
Дата:   15-11-07 00:16

Не като този тук, разбира се [smilie3] [smilie5] [smilie5] Но гледам, че дупетатите обсъждат нов Семеен кодекс [cool] [smilie7] А като знаем досега какви ли не идиотщини са раждали "умните" глави в парламента... [cool] [cool]

Вижте пък това тук:

Не само странни, ами направо абсурдни брачни договори подписват хората по света. Андрю Фрай от английския град Колчестър се съгласил да се ожени за 21-годишната Джил Кларк едва след като тя дала писмено съгласие да се научи да готви, да не напълнява, да не пуши в леглото, да не носи неговите пуловери и да не си гризе ноктите. Тогава Джил на свой ред поискала нейният избраник да държи инструментите си в гаража, а не в къщата, да не прекарва повече от половин час под душа, да не оплешивява и да се откаже да прави ремонт на апартамента нощем. При спазването на условията по договора техният брак се оказал щастлив. Андрю и Джил са заедно от 15 години. Но не провървяло на г-жа Рикмасуорт. Тя подала молба за развод, тъй като не спазила условията от брачния договор, съставен от мъжа и. Той включвал 8 точки и същността му се състояла в това Джанет да общува колкото може по-малко с родителите си. Тя нямала право даже да ги споменава пред мъжа си. На нея и се разрешавало да посещава старците само два пъти месечно, а в случай на тяхно заболяване можела да остане при тях до 5 дни. Ако някой починел, за погребение съпругът отпускал само две денонощия. Родителите можели да посещават дъщеря си веднъж месечно, когато съпругът отсъства. Джанет не бивало да им прави подаръци. А едва ли можела да купи на близките си, щом съгласно договора на седмица и се отпускали по две лири джобни пари. Какво знаем ние с нашите формални брачни договори, които пъхваме в чекмеджето мигове, след като сме ги подписали? Сключвайки брак, много западняци изискват половинката им да запази спортната си фигура, да не хърка на сън, да не ругае, определят се горни граници на паричните разходи за месеца, разбират се след колко години да имат деца. Някой даже вписват в колко часа да се ляга и в колко да се става и изискват да не се натяква по повод на някое опасно хоби от рода на това да се гледат отровни змии в домашни условия. Повечето договори се свеждат до уреждане на сексуалните отношения. Спортен треньор от Кьолн поискал от бъдещата си жена да скрепи с подписа си тържествено обещание да го допуска до себе си два пъти седмично. Питер Хорт от Нюрнберг се оказал по-ненаситен и задължил съпругата си да е до него в леглото не по-малко от три пъти. При това било отбелязано как да бъде облечена по време на любовните им занимания. Във вторниците вярната Хилдегард трябвало да носи жълто, в четвъртъците – червено, а в съботите – черно. Инспектор от данъчната служба в Хановер заставил 23-години по-младата си и красива годеница да подпише договор само от една, но потискаща точка. Женихът поставил условието, че съпрузите ще правят секс само когато той поиска. Ако на бъдещата му невеста и се дощявало по друго време, той имал право да се разведе с нея. На този фон брачният живот на една дама от Мюнхен, омъжена за бизнесмен, известен със своите любовни похождения, е направо успешен. Преди сватбата женихът дал писмено обещание да и купува кожено палто всеки път, когато му хрумне да и изневери. И той стриктно изпълнявал договора.

мдааа... [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Какво мислите за брачните договори?!
Автор: DemaRage   
Дата:   15-11-07 00:19

Чакам ГИ с нетърпение.
Вероятно...ТЯ също:)

Автор: ALBIREO   
Дата:   15-11-07 00:45

Уахахахааааа [smilie18] [smilie24]
Аз съм фен на тия договори.
Дори съм си намислил един за мен, когато някой ден ми дойде времето да си наема сватбен фотограф [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-11-07 00:46

ALBIREO, сподели, да почерпим опит и идеи [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: Cristinel   
Дата:   15-11-07 00:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-11-07 00:49

Е, строго специфично е :)
Съобразено с моите "нужди", така да го нарека :)
Няма да споделям, че да не наплаша евентуалните кандидатки [smilie18]

Дата:   15-11-07 00:53

Абе то хубаво твоите нужди, ама знаеш ли какви ще са нуждите на кандидатката [smilie3] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   15-11-07 01:05

Тя ще има нужда само от мен ве [smilie18]
Ще има клауза "внимание". Т.е. - ако иска от мен "внимание", трябва да е с фиксирана продължителност на седмица, не повече от 10 минути [smilie18]. Ако реша повече - да се радва. Ако ли не - няма право да се оплаква. Както няма право и да ми изневерява, освен според клаузите на договора [smilie7]
(да, ще има раздел "изневяра")

Автор: solo5   
Дата:   15-11-07 01:15

[smilie23]

Дата:   15-11-07 01:24

ALBIREO, ти гледай мацито да не те уреди с някой договор, подписан с кръв от теб и с молив от нея! [smilie3] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik]

Дата:   15-11-07 01:29

Ето какви хубави отговорли намерих:

Terms for a Marriage Contract
Trust
Respect
Forgiveness
Compromise
Build each other up-be encouraging and supportive
Each day think of how you can contribute to the other person's well-being-unselfishness
Courtesy and Kindness
Schedule time for romance and time to do fun things as a couple-don't get too distracted with the kids or work
Mutual Goals
Give each other freedom to pursue some of their own interests-so they feel fulfilled and as if they are growing as a person-plus it keeps the relationship fresh
Discipline and Delayed gratification skills
Fidelity and Loyalty
Financially responsible-live within your means-stay out of debt-money is a huge issue in many marriages
Honesty and Conflict Resolution skills-be able to talk and work things out
It's great if this is your best friend and someone who cares about your welfare and helps inspire you to want to reach your fullest potential and be the best person you can be.
A sense of humor-someone that you can laugh with thru the good and bad times is invaluable.
[smilie8] [smilie8] [smilie6] [smilie6]

Автор: kremmm   
Дата:   15-11-07 01:37

[smilie24] [beer]

Автор: n1x0n   
Дата:   15-11-07 02:47

Добра идея са. Дори брака да пропадне - има шанс добрите отношения да се запазят. Че почнат ли делби - зарежи...

Автор: Brummaker   
Дата:   15-11-07 07:35

Добре е като те бракуват, това поне да става по спецификация си мисля аз [smile]

Автор: tnt   
Дата:   15-11-07 07:36

не романтизирай, специфизирай [ezik]

Дата:   15-11-07 07:39

тнт,

ти знаеш ли някъде/нещо да става брак по ...романтика, а не по спецификация [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   15-11-07 07:40

точно тез спецификации не ме интересуват, избрала съм другото [smilie5]

Дата:   15-11-07 07:41

всичко/всеки рано или късно става брак, уви перпетуум мобиле нема [smilie2]

Дата:   15-11-07 07:42

Бруме, не си играй с думичките! Опасно е [smilie5]

Дата:   15-11-07 07:45

няма .
аз пиша по спецификация [smilie18] [smilie18]

въобще реда е хубаво нещо [smile]

Дата:   15-11-07 07:45

Хау [smilie18]

Автор: DemaRage   
Дата:   15-11-07 09:06

Гледам тук, само една Омъжена се е включила:)
И разбира се-веднага претендира за Идеализъм:)

Автор: dexter_d   
Дата:   15-11-07 09:47

Ми, и бракът вече отпада, като институция... [smilie23]

Дата:   15-11-07 09:55

коя? [smilie7]

Автор: _alice_   
Дата:   15-11-07 09:59

[smilie8] [smilie8] [smilie8] - замисля с еза брака като институция за предбрачните договори ...

п. с. хубава тема за начало на деня [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.