Автор: Kindlifresser
Дата: 04-08-07 19:52
This girl here... I've been shooting her for a while. Last year in August... Last August, she came to see me. From New York, to see me in Tokyo. She told me to make her a woman. It's the truth! She came on August 2nd last year, and we started to shoot then. We've been working together intensively all this year. But she will go to Italy next September. She's a gypsy! She wants to run away from me! I was going to tie her up today so she couldn't run away, but I forgot the rope! I'll just have to wait for another chance. I've been shooting her for a while. so, at the moment, she's like my muse. Well...
Това момиче тук... Снимам я от известно време. От миналата година, август... Миналата година през август, тя дойде да ме види от Ню Йорк в Токио. Каза ми че иска да я направя жена. Това е истината! Дойде на 2-ри август, миналата година и започнахме снимки. Оттогава работим интензивно заедно цяла година. Но се готви да заминава за Италия, през септември. Тя е циганка! Иска да избяга от мен! Щях да я вържа днес за да не ми избяга, но забравих въжето. Ще трябва да чакам друг удобен случай. От известно време я снимам, така че за момента тя е като моя муза. Ха-ха!
Публикацията е редактирана (04-08-07 19:58)
|
|