Автор: mr_kras
Дата: 10-02-13 21:36
Едно семейство решили да си купят кола. Но не им достигали 1000 лева, а имали богата съседка-вдовица. Отишъл мъжът да поиска назаем пари.
- Комшу, ще ти дам 1000 лева, и няма да ми ги връщаш, но имам едно условие-отдавна ти имам мерак, да се н...ем веднъж и готово.
- Ооох, то и аз отдавна ти имам мерак, ама жената знае, че съм тук, ще разбере. Трябва да я попитам, може и да се съгласи.
Отишъл човекът, казал на жена си офертата, Тя се почесала там дето не я сърби, но все пак 1000лева са това, разрешила. Итива мъжът при съседката:
-Готово, давай да почваме!
-Да, но имам едно условие-имам тук една пчела, първо ще я пуснем да те ужили по главичката, и тогава.
Оня се съгласил, за толкова пари ще изтърпи...
Ужилила го пчелата, та главичката му станала колкото на 2 седмично бебе истинската глава, опраскал съседката, тя доволна, дала парите, по живо, по здраво, прибрал се човекът, и като разказал на жена си какво е станало, тя го задължила и с нея да направи същото, с оная голямата глава. Когато свършили жената била категорична:
-Мъжо, с тези пари никаква кола няма да купуваме. Тя не ни е нужна. Ще купим КОШЕР!
|
|