Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Грамофонни плочи
Автор: naviga7or   
Дата:   02-01-13 20:43

Здравейте колеги,

Спасих няколко плочи и се зарибих и сега искам да си купя някой друга плоча, та на въпроса ми знаете ли някъде в Търново още да продават грамофони плочи.. че ми и се иска да си купя нещо като Abba,Toto и т.н [smile] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Грамофонни плочи
Автор: ценослав   
Дата:   02-01-13 20:51

Хе, хе! През 70-те съм си ги накупих. Три кутии с "гулеми тави" и десетина с "малки тави"!!! Младостта си не продавам![smilie3] [smilie3] [smilie3] [cool] [cool] [beer] [beer]

Автор: abyser   
Дата:   02-01-13 20:55

http://www.plochi.com/

Автор: PieroBG   
Дата:   02-01-13 20:55

Една позната искаше да продава един куп качествени и не въртяни грамофонни плочи. Живяли са на вън по тоталитарно време и колекцията е от там . Баша й е бил дипломат. Ако се интересуваш, драсни на лични за координати.

Автор: naviga7or   
Дата:   02-01-13 20:56

Хехе ако може с някакви по нормални цени, аз съм сиромах човек

ценослав хубаво и правиш, аз тези който ги спасих поне колкото бяха останали 10тина искаха и тях да ги правят на саксии [smilie18] [smilie5] [smilie18]

Автор: ценослав   
Дата:   02-01-13 20:59

Има стаааар лаф на бандюгите: "Оно се не крадне кво ти треба, а кво има, щото незнаеш кога ще ти потребва"!!![cool] [beer]

Автор: terminator   
Дата:   03-01-13 23:40

Те тук един младеж също продава плочи - цък

Автор: ivjordan   
Дата:   03-01-13 23:44

Скъпо хоби е това в наши дни.
В посочените сайтове са евтини, обикновено са двойно и нагоре по-скъпи.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   03-01-13 23:53

.. Ако беше от Шопия , щех да те светнем къде да идеш да преровиш 5-600 плочи и да си избираш ...... по 2 кинта са .... [smilie7] [smilie7]

.. иначе , аз продавам плочи .... имам към 3-400 ..... ама по 5 кинта .... [smilie7] [smilie7]

.. за два лева , нема да си го преместим и в другия крачол даже .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: bgprinter   
Дата:   04-01-13 00:17

Светнете мен за плочи, къде да ходя да се ровя, освен в "Дюкяна". Преровил съм повечето европейски битаци, но тук не съм, то има и причини, избягвам Балкантон, ама се срещат и унгарски и чешки и западни плочи у нас.

И не лъжете хората, не е скъпо хоби. Нова плоча струва 12-14 евро, колкото ново СиДи, само дето е по-трасйна от СиДито и по приятна за слушане.

Има плочи които ги брандират като аудиофилски и ги правят по дебели уж да не се кривят. Но и това е маркетинг. Имам куп "тънки" плочи, най-вече на Филипс и РСА, които са като нови, независимо, че са на по 30 години някой от тях.

Автор: stoyan_5   
Дата:   04-01-13 09:30

Повече от 2-5 лв за плоча не давам. Като я няма, ще си слушам флак.

Автор: ivjordan   
Дата:   04-01-13 09:52

Ами, скъпо си е, няма лъжа, няма измама.
12-14 евра, което прави да кажем 25 лева, доставката от Германия, примерно, също се връзва около 15 евра - значи, отиваме на минимум 50 лв. за албум, като същевременно българско ЦД е 12-14 лева.
Грамофон - според възможностите, там горна граница няма, но пак едни 300 кинта като начало (освен ако не си ги слушате на старите соц. грамофони, но тогава винилите няма да живеят дълго), нова доза евентуално. Усилвател с РИАА-корекция - пак там някъде.
То всъщност има една тема "Аудиофилия", от там става горе-долу ясно каква болест е това.
Иначе, балкантонски неща се намират и по лев, но те толкоз си и струват.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.