Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От Меги с любов...
Автор: atin   
Дата:   21-12-12 11:01

В пощата ми тази сутрин се мъдри мейл от meglenakuneva@mailbg.eu с коледно приветствие. Колко мило! Последната жена в живота ми преди края на света да се окаже наш`та Меги Неизползваемата. Да си имам късмета.
и обяснението в любов

Отговори на това съобщение
 Re: От Меги с любов...
Автор: kvakioh   
Дата:   21-12-12 11:12

Да си смени провайдера на мейла!

Автор: didesignbg   
Дата:   21-12-12 11:19

и аз

Автор: ahead   
Дата:   21-12-12 11:51

много са ми чудни такива хора, ясно че са гепили милиони/милиарди от държавата ама в такъв случай да се покрият и да си ги харчат както намерят, защо трябва да прави изявления за доброта, смирение и ценности като само дразнят хората по този начин

Автор: imitev   
Дата:   21-12-12 11:53

Пиар през ю'туба...

Яко!

Автор: atin   
Дата:   21-12-12 11:58

Страшен пиар, като чета коментарите под клипа...[smilie18]

Автор: мара   
Дата:   21-12-12 12:54

честито!

Автор: kvakioh   
Дата:   21-12-12 13:04

Кръстосала си е краката, значи не е искрена...
Клипът е дебилен!

Автор: ценослав   
Дата:   21-12-12 13:27

А Жорж Ганчев какъв клип направи като дядо Коледа с китара?!!!!!Малийййййй! Внучката се уплаши и още си плюе в пазвата! Той е бил толкова артист, колкото аз съм били диригент![smilie2] [smilie2] [cool] [cool]

Автор: Todd   
Дата:   21-12-12 13:28

Как мразя политици да се показват по празниците [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   21-12-12 13:30

А аз реших, че още не ми е време да обръщам "резбата" и директно я пратих в кошчето [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: BBorissov   
Дата:   21-12-12 13:36

Ми аз що я нямам...баси дискриминацията [smilie8] [smilie8]

Автор: Wania   
Дата:   21-12-12 13:46

Аз си харесах този коментар на клипа:

Единствената надежда е самият народ да се вдигне, да създаде Народен съд и да Ви избесим за геноцида над собствения ви народ!!!

Автор: lumix   
Дата:   21-12-12 13:53

...с тази крива уста как ли прави св..ки?[smilie5]

Автор: imitev   
Дата:   21-12-12 13:55

С криви п.шки няма да има проблеми...

Автор: steeens   
Дата:   21-12-12 13:58

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Невероятен автогол.[smilie18] [smilie18] [smilie18] Явно наистина ни смятат за олигофрени.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   21-12-12 14:00

хилядоглавата ламя вади нова глава... Поне да беше някаква красива глава, пък то...

абе много ниско мнение имат за избирателите си нашите "политици"... [smile]

От друга страна - егати генофонда - няма чар, обаяние, красота, симпатия... Избройте 10 бг политика, които са ви симпатични и обаятелни.. Само противари и грозилки... [smilie23]

Автор: batonga   
Дата:   21-12-12 14:10

Една песничка която днес си слушах за добро утро Kъде е Меги? Стори ми се подходяща в случая [beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   21-12-12 14:20

"(For God's Sake) Give More Power to the People"

[cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: ТодоротВарна   
Дата:   23-12-12 15:42

Писмо от съпругата Меги /Писмо от съпруга

Писмо от съпругата:
"Скъпи съпруже,
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам завинаги. Бях ти добра жена седем години, но няма за какво да ти го доказвам. Последните две седмици бяха истински ад. Шефът ти ми се обади, за да ми каже, че си напуснал работа днес и това беше последната капка, която преля чашата на търпението. Миналата седмица ти се прибра и не забеляза, че съм си остригала главата и изрязала ноктите, че съм сготвила любимото ти ястие и дори, че бях облякла чисто нов халат. Като се прибра яде две минути и отиде право да спиш, след като изгледа мача. Не ми каза, че ме обичаш, не ме докосна или каквото и да е. Или ми изневеряваш или не ме обичаш повече, каквото и да е, напускам те.
P.S. Ако се опитваш да ме откриеш, недей. С брат ти се местим заедно в друг град. Пожелавам ти страхотен живот. Бившата ти съпруга"

Писмо на съпруга:
"Скъпа бивша съпруго,
Нищо не може да направи деня ми толкова страхотен колкото писмото, което ми изпрати. Вярно е, че бяхме женени седем години, макар че добра жена е далече от това, което ти беше. Гледам спортни програми прекалено много, за да избегна постоянното ти натякване. За съжаление това не дава резултат. Забелязах кога си острига косата миналата седмица и първото нещо, което ми изникна в съзнанието беше: Изглеждаш точно като мъж. Майка ми ме е учела да не казвам нищо лошо, ако не мога да кажа нищо хубаво. Когато ми сготви любимото ядене сигурно си ме сбъркала с брат ми, защото аз спрях да ям свинско преди седем години. Легнах си веднага, когато ти си беше сложила новия халат, защото етикета с цената беше все още на него. Молех се да е съвпадение, че брат ми бе поискал 50 долара назаем тази сутрин, а цената на твоето халатче бе 49,99 долара!
Въпреки всичко това аз все още те обичам и мислех, че би могло да се получи между нас. Така че, когато открих, че съм спечелил от лотарията 10 милиона долара, аз напуснах работа и купих два билета за Ямайка. Но когато се прибрах вкъщи ти вече си бе тръгнала. Предполагам че всичко си има причина. Надявам се, че ще имаш пълноценния живот, който винаги си искала. Моят адвокат каза, че заради твоето писмо няма да получиш нищо от мен. Така че проблемът си е твой!
P.S. Не знам дали съм ти казвал някога, но Карл, моят брат, се роди Карла! Надявам се, че това не е проблем за теб.
Подпис,
Богат като Крез и СВОБОДЕН!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.