Автор: georgivelev
Дата: 09-12-12 00:24
Ха-ха! Набеденият за велик артист стожер на комунистическата партия. Че и бат! Спомняте ли си писмото, което започваше така:
Драги Сергей,
Данаилов съм. ГЕРБ ме амбицира за вице
...
Та как ще можеш да чертаеш нови хоризонти за по-достоен живот на всички българи, ако от първия ден имаш „началник”, който вече ти нарежда какво можеш и какво не можеш да правиш!
И едва ли не им заявяват, че временно ще заемеш полагащо се другиму кресло и дори да си успешен президент, следващият ще е някой друг.
...
Точно това самоуверено поведение, че българите няма какво да избират, ме амбицира
...
Преди години прочетох една стара източна притча, в която ученикът пита учителя си какво би му казал, ако научи, че ученикът му е паднал. "Стани", отговорил му той. "Ако пак падна"? "Отново стани", му казал наставникът. "И колко може да продължавам - да падам и да ставам", попитал ученикът.
"Падай и ставай, докато си жив. Тези, които след като паднат, не намерят сили да се изправят, са мъртви", казал учителят.
Уверявам те, че заветът на поколенията от моя род нито за миг не ме оставят безразличен към съдбата на моята партия и затова активно се включих в кампанията "Ивайло Калфин - президент"
...
Готов съм да опитам да извикам на живот онова, което прави българите горди и отговорни към съдбата си. Нямаме гаранции, че ще успеем, но знам, че не мога да гледам отстрани.
Няма да съм аз! Човек трябва да следва своята съдба. Моята е неразривно свързана с тази на БСП. В ада на политическото противоборство всеки слиза със своя огън.
Ние обаче трябва да излезем оттам като единна партия със свои искра и вяра, които да предадем на хората. Сергей, с това писмо ти предлагам да разгледаш и моята кандидатура за вицепрезидент
|
|