Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Предложение за взаимопомощ, в случая за съединителя на КИА-та помогна на ЖОРО.
Автор: Myth   
Дата:   19-11-12 10:23

Хора предлагам да вземем да съберем някой лев и да помогнем на човека опитал се да помогне на ЖОРО и през това време счупил съединител. И принципно ако сте навити можем да съберем някакъв такъв фонд занапред, когато някой съфорумец закъса някъде из палнините или изпадне в някаква нужда да можем да помогнем.
Предполагам 5-10лв. повечето все ще могат да заделят, а който не може, не може. Ако сте навити казвайте, може ЖОРО или някой от Фотофорум да направи една отделна сметка за този фонд и така. Давайте предложения, но нещо такова ми се върти в главата.

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение за взаимопомощ, в случая за съединителя на КИА-та помогна на ЖОРО.
Автор: Vinsent   
Дата:   19-11-12 10:26

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Предлагам Райфайзен банк, добра банка и с добри услуги онлайн.

Re: Предложение за взаимопомощ, в случая за съединителя на КИА-та помогна на ЖОРО.
Автор: yan   
Дата:   19-11-12 10:26

Взе ми си карта от СБА!

Автор: boni   
Дата:   19-11-12 10:28

Жоро ми каза, че е уредил въпроса със съединителя, благодари много, но няма нужда да се събират пари:)

Дата:   19-11-12 10:36

Ами ок, но нищо не пречи, занапред да се съберат някакви такива кинти или нещо такова да се организира де да знам давайте предложения.

Автор: Todd   
Дата:   19-11-12 10:39

Ха ха ... не не .Всеки сам си носи кръста !

Все едно аз да ида да помагам на някой и ми се счупи съединителя , полуоска или деференциал и после да взема пари от хората .... това са глупости !!!

[smilie7]

Автор: gorbi   
Дата:   19-11-12 10:56

Големи мъже са, ще се оправят.. Нека да се събират пари за здравни проблеми, аварии и бедствия...

Автор: boZo   
Дата:   19-11-12 10:59

Не е лоша идеята - по 5-10-20лв. от 1000-2000 човека за фонд "Фото-форум HELP" в набирателна сметка или по друг начин, кой колкото има възможност, подкрепям идеята на Мyth...[smilie24] [smilie24]

Автор: peterst   
Дата:   19-11-12 11:07

имам нужда от нов преден и заден диф, може и двигателя да сменя, а и скоростната ми кутия с раздатката и те май са за смяна. съединителя ми е нов на една седмица, та него няма да го пипам. някой закъсал из коловозите има ли? [smilie5]

сега по-сериозно: щом някой е отишъл да помогне, обикновено се прави на добра воля и без користни цели. това, че нещо се е счупило, значи само едно - дошло му е времето да се смени.

който иска да се събират пари, наистина трябва да са за благотворителни цели - за лечение на някого, помощ след природни бедствия и т.н.

Автор: boni   
Дата:   19-11-12 11:11

Хора, нали писах - Жоро се е оправил с това, няма нужда :)

Автор: deltalink   
Дата:   19-11-12 11:15

Това си е доброволна застраховка тип "Чупен съединител" ;)

Ама 5-10лв са малко. От догодина гражданската скача двойно, т'а че най-малко 50-100 лв.

Дата:   19-11-12 11:18

Да бе boni, ясно вече говорим по принцип за някакъв фонд един вид да помагаме на съфорумци изпаднали в нужда.

сега по-сериозно: щом някой е отишъл да помогне, обикновено се прави на добра воля и без користни цели. това, че нещо се е счупило, значи само едно - дошло му е времето да се смени.

Естесвено, че на добра воля, то и едва ли човека е поискал нещо в замяна, но както виждаш, аз предлагам и да помагаме на добра воля на такива хора.

Ето случая е показателен закъсва някой някъде, отива някой да му помогне и ако има нужда от някаква финансова ама на става някаква беля и...

който иска да се събират пари, наистина трябва да са за благотворителни цели - за лечение на някого, помощ след природни бедствия и т.н.

И за това съм съгласен, нали казвам давайте предложения, ето bozo
също даде предложение
"Автор: boZo
Дата: 19-11-12 10:59

Не е лоша идеята - по 5-10-20лв. от 1000-2000 човека за фонд "Фото-форум HELP" в набирателна сметка или по друг начин, кой колкото има възможност, подкрепям идеята на Мyth...[smilie24] [smilie24]

"

Някаква такава идея можем да я дооформим и така...
Въпроса е да си помагаме едни други.

Дата:   19-11-12 11:22

deltalink
На месец 5-10лв от 2000 човека не е малко. Всяка Коледа половината от натрупания фонд може да зарадва отец Иван и децата му, други деца в неравностойно и унизително положение, средства за лечение в чужбина и т.н. Анкета може да определи къде да отиват тези неща, далече съм от идеята за фонд "основен ремонт за кочината на..." и т.н.

boni,
По принцип, не за съединителя на кията и Жоро.

peterst,
взимаш си един фрийландер и караш на макс, те са с доживотна гаранция и не се чупят никъде [smilie5]

Автор: peterst   
Дата:   19-11-12 11:26

бозо, наистина се замислям вече за фриландара, щото там е истината за офролд [smilie21] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

но все пак, при много добро желание от събиращите парите, аз може помогна в усвояването на средствата от фонда [smilie5] ама събирайте по 50 лева на човек, че с по 5-10 нещо не ми се вързва в разходите [cool]

Дата:   19-11-12 11:29

Автор: deltalink
Дата: 19-11-12 11:15

Това си е доброволна застраховка тип "Чупен съединител" ;)

Ама 5-10лв са малко. От догодина гражданската скача двойно, т'а че най-малко 50-100 лв.

Идеята не е като се счупи съединитееля на някой си, а примерно както е в момента, закъса някой съфорумец някъде из планините, и по време на спасителната акция, се случава нещо непредвидено, което води до разходи и.... нещо такова. Или дори ако трябва примерно да се плати на спсителен екип да измъкне някой съфорумец в беда, не знам бе хора нещо от този тип идеята е още веднъж казвам да можем да си помагаме м/у съформците. А както каза бозо покрай Коледа или Нова Година, част от този фонд може да иде за благотворителност.

Автор: deltalink   
Дата:   19-11-12 11:54

Ммм доообре! Предлагам - аз да съм кефалията ;)

За моята кандидатура ще изтъкна следното:
1. Вече управлявам един фонд - "И аз съм човек";
2. Честен човечец, който никой не е излъгал (не и в този форум);
3. Богат съм и няма да злоупотребя с парите Ви.

... забравих да кажа, че съм много скромен ;)

Дата:   19-11-12 12:05

по-добре направо да си строим комунизма в неговата истинна и непорочна същност... [smilie5]

Дата:   19-11-12 12:06

Комунизъм без млади разюздани комсомолки няма смисъл.
И без мандри и кошари...[smilie18]

Дата:   19-11-12 12:08

е що без комсомолки...? Ще направим бригада, аз ще бъда бригадир... Ще сключим шефство с всички текстилни техникуми в страната....

Дата:   19-11-12 12:48

Автор: deltalink
Дата: 19-11-12 11:54

Ммм доообре! Предлагам - аз да съм кефалията ;)

Кефалията ще е Фото-форум.

Автор: мара   
Дата:   19-11-12 12:48

бе не я дочетох темата. аз си мисля, че и без фонд пак ще се оправим, ако некой закъса, ама ако искате, по едно време горе седеше една тема за здравна помощ за един пич...ся обаче не я виждам. ако съберем некой леф - на него да помогнем, а?

Дата:   19-11-12 12:51

Ами да и така може :-)

Автор: мара   
Дата:   19-11-12 15:43

може, ама я няма темата и не знаем кво стаа...

Автор: ценослав   
Дата:   19-11-12 16:20

"Но джиПка, но прОблем"! - както викаше един наш едно време.[cool] [cool] [cool] [smilie21] [beer] [beer] [smilie8]

Дата:   19-11-12 17:06

Ами маре дай темата де да видим къде може и как, ама това за фонда си е отделно, ако са навити админите да открият една набирателна сметка и както каза бозо събираме пък после решаваме къде и на кой да помогнем и така :-)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.