Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 София
Автор: Vinsent   
Дата:   17-10-12 10:47

Впечатления от вчера в следващия пост.

Отговори на това съобщение
 Re: София
Дата:   17-10-12 10:48

Понеже отсъствах от София около 4 месеца, сега не мога да я позная! Сякаш се намирам в друг, добре уреден европейски град. [smilie24]
Вчера се наложи да свърша някои работи в различни части на града, ми то е удоволствие да се придвижваш от едно на друго место! Градският транспорт удобен, метрото – великолепно, дори не ми минава през ума за кола, маршрутки, таксита! [smile]
Улиците широки, чисти, много нови велосипедни алеи, магазините – подредени, абе направо западноевропейски град!!! [cool]
Няма ги безбройните сергийки китайско карго по Графа.
Около НДК площада и долните нива не си спомням откога не съм ги виждал така подредени и красиви! Малко съжалявам за произведението на Старчев, беше добра модернистична склуптурна група, щеше само да краси допълнително града. Май по евтино щеше да я ремонтират, а не да я разрушават.
Множество от умрелите през последните години подлези сега са осветени, просторни, чисти... Навсякъде шадраваните работят. [smilie24]

Колко добре могат да вървят нещата, когато властимащите не посмяват и да си помислят за комисионни!

Автор: egoucm   
Дата:   17-10-12 10:53

[cool] [cool] [cool]
и аз съм фен [smilie24] , но ей сега ще почне и плюенето

Автор: valdo   
Дата:   17-10-12 10:54

Е тва последното беше титанично:

Колко добре могат да вървят нещата, когато властимащите не посмяват и да си помислят за комисионни![smilie18]

Дата:   17-10-12 10:57

valdo написа:

> Е тва последното беше титанично:
>
> Колко добре могат да вървят
> нещата, когато властимащите не
> посмяват и да си помислят за
> комисионни!
[smilie18]
>

Аз считам, че направено за града в последно време става само благодарение на това! [smile]

Автор: boink   
Дата:   17-10-12 10:58

идеалистичен подход.

може би в кварталите не е така. разходи се там малко.

а за комисионни хабсолютно никой да не си е помислял! [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   17-10-12 11:01

Аз, понеже не отсъствам толкова дълго, забелязвам. че се чисти повече и това дава резултат.

Дата:   17-10-12 11:04

boink написа:

> ...
> може би в кварталите не е така.
> разходи се там малко.
>...

Вчера минах и през Надежда. Ломското шосе е една мечта! [smilie24]

Като си спомням, как едни иницираха протести против строежа на метрото там! [smilie23]

Автор: egoucm   
Дата:   17-10-12 11:08

Чистенето започна да си личи след онзи скандал дето стана преди няколко години с почистващите фирми. Наистина има разлика, аз дори вече ги знам по физиономия хората, които почистват в моя квартал. Всеки ден си щъкат по малките улички.

Автор: CanoniO   
Дата:   17-10-12 11:09

Дано на хората да им мине амнезията и никога повече да не гласуват за гея и ефендито. Щото хубавите неща лесно могат да се занемарят и изоставят...
Жалко само, че варненския кмет също го издигна ГЕРБ, ама не го кара да бачка. Само да краде... Без малко да се отървем от него, и хоп - бойко го подкрепи, за да ни е гадно...

Дата:   17-10-12 11:11

И Иводам беше нещо недоволен от строежа на Ломското, даже снимки пуска.

Дата:   17-10-12 11:11

Знаете на какво заприлича Централна гара София по времето на оня кмет, дето съда го определи, като невинен! [smilie23]

А, такава беше, когато я построиха.

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/pibk3567.JPG
https://photo-forum.net/static/site_pics/176/i_1324464183_Gatara.jpg

Дали ще се намерят сили да се измете кича от последните години там, вкл. абсолютно ненужната палатка на Софиянски.

Автор: Analgina   
Дата:   17-10-12 11:16

Комисион си искат и сега. Неодавна един познат получи обаждане. После имало европари, но не се усвоявали. Ами няма да се усвояват.

Публикацията е редактирана (17-10-12 12:15)

Дата:   17-10-12 11:18

Както влаковия тронспорт в страната беше съсипан заради частните интереси на автобусните превозвачи на Краус и др., така и градския транспорт в София беше изкуствено унищожаван заради интересите на собствениците на маршрутки. [smilie2]

Дата:   17-10-12 11:21

Analgina написа:

> Комисион си искат и сега. Неодавна
> един познат...

Много е възможно да е така, но дай инфо на Генерала, да видиш у коя миша дупка ще се скатае съответния служител. [smilie18]

Публикацията е редактирана (17-10-12 12:37)

Автор: CanoniO   
Дата:   17-10-12 11:24

Викаш, онзи глас от сересето не беше негов[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Ама здраве да е.. нека да има и една тема за хвалби, че само негативизми през последните месеци...[smilie24]

Автор: Analgina   
Дата:   17-10-12 11:24

Не съм се виждал скоро с човека, че не живеем близо вече и не знам какво реши. Иначе и аз го посъветвах да си подаде сигнал и да действат службите.

Автор: ogimag   
Дата:   17-10-12 11:29

София продължава да е мръсна, с разбити улици и тротоари. Много занемарена и неподдържана. Едно метро и няколко велоалеи не оправят нещата. Чудно ми е как за 4 месеца си се прехласнал толкова.

Дата:   17-10-12 11:41

ogimag написа:

> София продължава да е мръсна, с
> разбити улици и тротоари. Много
> занемарена и неподдържана. Едно
> метро и няколко велоалеи не
> оправят нещата. Чудно ми е как за 4
> месеца си се прехласнал толкова.

Не защото съм от София, просто хубавото ме кефи!
В миналото така съм се кефел на московското метро, много пъти съм си мислил, дали ще имам късмет да доживея подобно нещо в София?

А за почистването, мисля че не си прав. Дори в крайните квартали вече се виждат жени, които периодически минават, замитат листата и др. буклуци.

Автор: chill   
Дата:   17-10-12 11:43

Абе, последните седмица-две нещо се активизира политическата пропаганда във форума.

Нещо избори ли ще има?

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-10-12 11:47

София определено е станала по-чиста, по-уредена и по-поддържана. Щом аз взех да я харесвам, софиянецът дето винаги го е подтискала.

А и кварталите са станали по-добри. Щом си купих апартамент в китайския квартал Лио Лин...

[smilie5]

Автор: realnoncho   
Дата:   17-10-12 11:47

В някои части има подобрения, като пуснат и новото кръстовище телевизионната кула също ще е добре, аз лично чакам с нетърпение и продължението на магистралата от гара Яна до околовръстното за да не се минава през Богров.

Добре е да виждаме и положителните неща.

Иначе задръстването по бул. България си е непроменено, а в събота като играят Левски и ЦСКА на националния стадион пак спирането на 1км от Евлоги ще предизвика задръстване и недоволство.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-10-12 12:01

Задръстванията не ме бригат мен. Може да правя по 2000 км на седмица ама е само извън софето. Тук съм колеЛОездач. Требва да ми е изпила чавка акъла, че да се мотам с кола по софето. [smilie3]

Дата:   17-10-12 12:30

И аз тази седмица съм с колло. Слагам една чиста фланелка в раницата, газ през Борисовата по диагонала от Плиска до под Семинарията, оттам малко през ловния, преобличам се и съм свеж и тонизиран на работа. Намерих си една диагонална пътека, дето само катерички срещам. Скипвам задръстването на Телевизионната или шорткътите през Незабравки и Тинтяви.

Автор: ценослав   
Дата:   17-10-12 13:40

Ма много си е прав пусналият темата. [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.