Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 JUMBO
Автор: Vinsent   
Дата:   07-10-12 13:18

Впечатление от Джамбо магазин в следващия постинг

Отговори на това съобщение
 Re: JUMBO
Дата:   07-10-12 13:20

Преди няколко дни отидох да търся играчка за дете в Джамбо.

Нещо ме смущаваше през цялото време, по-късно формулирах впечатленията си.

- Огромен магазин без консултанти!!! Търсих дълго такива, йок! [smilie2]
- Много стока подредена по някакъв незнаен си принцип и без обозначения на щандовете или редиците щандове! Детски стоки трябва да бъдат селектирани и отделени най-малко по два признака: първо – възраст на детето; второ – вид на стоката [smilie2]
- На по-голямата си част от играчките въобще не е обозначена възрастта за която е предназначена. На някои със ситни букви отзад пише, че примерно не се препоръчват за дете под 3 години. Само на някои е обозначена възрастта или възрастовата граница. [smilie2]
- Стоката е приблизително 100 % китайска. Няма такива красиви и полезни стоки, като големи дървени кубове или други форми за сглобяване, но големи за да не ги налапа малкото дете. [smilie2]
- За да преминеш от пъркинга в приземието към самия магазин чрез асансьора излизаш първоначално.... на улицата. [smilie2]
- До касите се стига по някакви незнайни маршрути из магазина... [smilie2]

Та при тези трудни условия купих играчка за 60 лв. От там направо при детето. За съжаление се оказа, че детето вече има такава играчка. Веднага се върнах в магазина – в рамките на час време. Играчката неразопакована и непипната. Приеха ми я, но се оказа магазина няма практика да връща пари (разбира се това е само по желание, защото закона не го изиства за този случай). Трябваше да накупя куп други вещи, та и нещо отгоре доплатено та да натъкмя сумата.

Като премислих всичките обстоятелства разбрах причината – това е гръцки магазин.
Как за 22 години на Балканите успях да сключа куп сполучливи сделки с всякакви фирми, само с гръцките беше винаги мъка до край. [smilie2]
Сетих се за тази максима: ако гръка не те прекара първия път, то това ще защото ще го направи втория и то доста по-солено.[smilie2]

За себе си реших: повече в Джамбо няма да стъпя!

Автор: chill   
Дата:   07-10-12 13:22

Вярно Джъмбо е лабиринт ... [smilie18]

Автор: deadlirics   
Дата:   07-10-12 13:41

Кой нормален човек или магазин ще се кръсти ДЖЪМБО, за справка темите из форума.

Автор: arakiss   
Дата:   07-10-12 13:44

аз харесвам toytown във варна - не че няма и там китайски боклуци, но се намират и така наречените "креативни" игри

Автор: boni   
Дата:   07-10-12 14:29

Не знам за кой Джъмбо говориш, но оня на бул. България до Мотописта, е най-отвратителния магазин, в който съм влизал и повече няма да повторя.

Автор: asahi   
Дата:   07-10-12 14:45

Не съм стъпвал, ще гледам и да не ми се налага. За да си клиент н атези магазини се изискват някакви нечовешки качества. Една колежка много добре се оправя в тях, ама как го прави остава загадка.

Автор: ejko   
Дата:   07-10-12 15:43

На България е ужасен..., все едно съм на Илиенци, но без китайци...
Иначе веднъж съм влизал в някакво Джъмбо, след люлинския Бриколаж в посока метро..., минава се околовръстното и беше някъде в дясно... Та там беше Ок..., нямаше ги и парцаливите стоки...

Автор: Krassy   
Дата:   07-10-12 15:53

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/jkvu9033.JPG

Автор: dobriman   
Дата:   07-10-12 16:09

В бг мама сподели ли?

Дата:   07-10-12 16:26

boni написа:

> Не знам за кой Джъмбо говориш, но
> оня на бул. България до Мотописта,
> е най-отвратителния магазин, в
> който съм влизал и повече няма да
> повторя.

Този на бул.България, до Била [smilie2]

Автор: ARGO   
Дата:   07-10-12 17:11

ооо не сте влизали лятото, смрад и не се диша, иначе си зимам евтини боклуци за дома като тази газова лампа за 4лв https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/deie9335.JPGно не и играчки

Автор: batonga   
Дата:   07-10-12 17:39

Жена ми оттам купи доста яки перденца по 20лв парчето, доста по-красиви са от разни дето ми ги пробутват по мебелните магазини от по 200лв и нагоре. Също така декоративните свещи (друг аксесоар, който много се харчи у нас) там са по-евтини и от в Икеа. Къщичка за пренасяне на котката - 15лв. Никога не съм си промълвил и една дума с който и да е от персонала, така че не ги знам дали са стока. Купувал съм и играчки оттам, не са били супер, но не са и зверски боклуци. Иначе да, бъркотия е, ама къде не е - в Метро ли? [smilie18]

И последно - в Гърция в Джъмбо продават съвсем други неща...

Дата:   07-10-12 18:00

Всички стоки са еднакви, особено играчки и други джунджурийки...

Много ми е смешно като видя в някой село да правят СЪБОР - опъват сергиите, вадят захарните памуци и сладките оцветени с отрова бастунчета и ... сумати и БОКЛУЦИ - играчки, ножчета, самобръсначки, светещи, мигащи, пърдящи никому ненужни шаренийки!

На 5-на цена, разбира се.
Ако се отиде в складовете, дето ги внасят от китай тези неща не струват 3 или 5 лева... а 48 стотинки [smilie18] С БАТЕРИЙКАТА! майтап...

Или като се пусна лятото из Китен, Приморско, Обзор и който и да е курортен център.
Същите боклуци, само че от по висок ценови диапазон...
Ужас, тотална цигания...

Хм, темата е за детски играчки...

Автор: lillia   
Дата:   07-10-12 18:35

ми не знам кво да кажа...за мъж със сигурност е трудно в толкова голям магазин.

Пазарувам доста често в тоя джъмбо до била.
Ползвам паркинга на Била, защото трябва да въртя през гоце делчев за да се върна наобратно.
Стоките са разделени за момичета и за момчета. Дървени също има и то доста. Има и ред за игри като дартс , тенис и подобни. отзад по дължина е пълно с плюшени играчки.

Дата:   07-10-12 18:46

Що не си ги поръчвате по интернет, а?

Най-малкото стоките поръчани по интернет имат една страхотна застрахователна клауза - можеш да ги върнеш, ако не ти харесат [smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   07-10-12 19:06

Наистина ли не ти връщат парите ако връщаш стока?!

Автор: serjy   
Дата:   07-10-12 20:09

не е много подреден джъмбото, но пък като цяло цените са по-ниски, да не казвам, че някой стоки там съм виждал на половин цена отколкото в другите магазини. чак толкова зле не е, но готини играчки верно нема много, по-скоро некво китайско изобилие.

Автор: alsash   
Дата:   07-10-12 20:34

...купих си сапун от маслини!

Дата:   07-10-12 20:38

alsash написа:

> ...купих си сапун от маслини!

В порцията ми имаше няколко маслини отдеве, дале нема да се запеня? [smilie8]

Автор: alsash   
Дата:   07-10-12 21:21

....уж му разбираме на олиото от маслини, НО с комшийте трябва да се внимава!

Автор: universum   
Дата:   07-10-12 21:45

Според мен поне 50% от стоките там са боклуци.
Такива, които не са без пари, но като са евтини и ако се излъжеш да купиш, после ще те е яд, че за нищо не става.

Дата:   07-10-12 22:03

Разбира се, че ако си купиш нещо от интернет може да го върнеш.
Закона в БЪЛГАРИЯ вече е такъв...

Автор: Стоев   
Дата:   07-10-12 22:04

Има хубави стойки за смартфон за кола за 4.50уева[smilie7]

Автор: totomoto77   
Дата:   07-10-12 23:25

Е колко консултанти да има в 20 декара магазин (този до метро люлин ми изглежда толкова). Пък и какво има за консултиране? Кое са моливи и кое фулмастри? ДЖЪМБО е просто един огроооооомен магазин за 1 лев.

P.S. Има и готини играчки!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.