Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Скайп питанки...
Автор: PeterPAN   
Дата:   03-10-12 05:47

в следващия пост...

Отговори на това съобщение
 Re: Скайп питанки...
Автор: diandimov   
Дата:   03-10-12 05:48

Ъ?

Дата:   03-10-12 05:52

Има ли вариант или месинджър който да синхронизира скайп съобщенията по следния начин:

- изпращам съобщение на потребител-1 който е оффлайн от устройство-1

- устройство-2 е включено със стартиран скайп клиент

- изключвам устройство-1, устройство-2 продължава да е включено

- потребител-1 се включва в скайпа и получава съобщението изпратено от устройство 1, което вече е изключено...

същото се отнася и за получените съобщения... за един и същи акоунт логнат към скайпа става дума....

Мисля си за вариант за синхронизиране на папки с дропбокс например, папката с историята да е една и съща за двете устройства...

Публикацията е редактирана (03-10-12 05:53)

Дата:   03-10-12 06:05

Синхронизация между два компютъра

как може да се приложи и за андроид този номер?

Автор: stefan63   
Дата:   03-10-12 07:57

ако на устройства 1 и 2 имаш скайп, пуснат с един и същ акаунт - не става ли?

Дата:   03-10-12 09:31

да сега забелязах че става, ма скайпа за андроид много бъгав нещо, само се чупи и трябва да го преинсталирам, някой пробвал ли е нещо друго...

Автор: MOPT   
Дата:   03-10-12 10:41

Принципно два (или пвоече) едновременно работещи Скайпа с един акаунт ще имат еднакво хистори. Ако единия е бъгав и умира след пускането му, и ако другия е пуснат, ще получи всички пропуснати съобщения.

Автор: tNt   
Дата:   03-10-12 12:26

това сработва много трудно ако единият е през скайп програмата, а другия през имо.им

Автор: BirdOfPray   
Дата:   03-10-12 12:35

E, те скайпа хората за това така са го кръстили - щото е ебаси и СКАПАНАТА програма [smilie18]

Автор: philipz   
Дата:   03-10-12 16:45

@PeterPAN Отиваш в xda-developers и търсиш [APP][MOD][2.3+] Skype 2.9.0.315 (v17) / fixes, extra features & more!

Дата:   04-10-12 05:58

сега ще пробвам, дано работи добре, почвам да разбирам защо ем микро ем мек го купиха скайпа....

много зле ми работи моя, свалих някаква стара версия, малко по добре се държи но се затваря сама когато си реши...

Автор: nsirakov   
Дата:   04-10-12 07:04

За андроид ползвам imo.im messenger... всичко в едно

Автор: TheBossBG   
Дата:   04-10-12 10:55

Вчера жена ми си пише с дъщерята от офиса. Прибира се и си пуска скайпа на домашния комп. Скайпът на щерката е онлайн, жена ми получава на домашния компютър всички съобщения писани между двете за времето, в което домашният комп е бил изключен. Надявам се това да ти е обяснило принципа на работа на sKYPe.

Автор: PeterPAN
Дата: 04-10-12 05:58

сега ще пробвам, дано работи добре, почвам да разбирам защо ем микро ем мек го купиха скайпа....

Защо, зашо, за да ни го ъпдейтват през Windows updates [smilie9]

Автор: jivkojj   
Дата:   04-10-12 11:00

@PeterPAN Отиваш в xda-developers и търсиш [APP][MOD][2.3+] Skype 2.9.0.315 (v17) / fixes, extra features & more!

А ако и тоя не работи както трябва, в същата тема намери (v14). По-новите версии са базирани на актуалния скайп, който по някаква причина го прецакаха. Аз пробвах до (v16), но все се връщам на 14. 17 не съм пробвал още.

Автор: promis   
Дата:   04-10-12 11:31

Хора, ползвайте Facebook Messenger.

Автор: TheBossBG   
Дата:   04-10-12 11:48

Живко, на мен v16 ми гърмеше постоянно. След като пуснаха 17ката всичко се оправи. Същото беше и с вайбъра. До онзи ден, когато излезна ъпдейта. Всъщност от 16ката насам няма и проблем с говоренето без слушалки. "Желанието" има гадния навик да "реже" wi-fi когато изгаси екрана. Но вече го фикснаха.

Иначе няма значение на какво устройство са пуснати sKYPe-тата, щом намери онлайн акаунт се синхронизира с него. Без зачение дали е твоя или друг, с когото си писал.

Автор: jivkojj   
Дата:   04-10-12 11:54

16-ката имаше много големи проблеми с видеото и затова я махнах. Не можах да я тествам както трябва. Телефона ми е с ХД предна камера и принципно картината е като слънце, но на 16 едвам се виждаше нещо, докато на 14 е както трябва.

Сега ще сложа и 17 да пробвам няколко дни как се държи.

ПС: При смяна на Скайп под Андроид винаги трябва да се маха старата версия. Иначе прави въртели.

Публикацията е редактирана (04-10-12 11:55)

Автор: siluet   
Дата:   05-10-12 23:43

И аз да питам тук за едно HTC Panache, при видеовръзка все ме виждат полегнал на ляво, това с предната камера, задната си дава нормално ориентирано видео, при въртене на телефона все съм на дясно, надолу с главата ама не и прав да го е*а!? С последната версич на Скайп съм инсталирана на чисто.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.