Автор: Myth
Дата: 27-09-12 09:43
Автор: CanoniO
Дата: 27-09-12 00:51
много пъти сме ги коментирали...
В крайна сметка преобладава мнението, че химикалът е с неясно съдържание и произход и не е сигурно дали е безвреден.
Това не е така, пращал съм от течностите на Деканг в лаборатория, ми това което което си пише това си е вътре.
Произхода не е е неясен, аз лично взимам течности от китайските на Деканг, но вече има производители като Флейвър арт, Инавера, първите са италиански, вторите вече не помня или полски или чешки, но са сериозни производители дори инавера провеждат сериозни тестове и изследвания, дори мисля има някои от тях на сайта им. Има и български L&A Vape които също са много добри.
Автор: мара
Дата: 27-09-12 08:41
имат много врътня...па чисти, па пери филтри, па тежат...иначе стават и си е кеф, даже повече кеф от другото, щото го няма смърделът. имам бая опит с тях. сега знам, че има по-лесни и по-малки, ама не съм пробвала.
афтите в устата може би стават, ако случайно ти протече течността. случвало ми се е само един път, щото пушех полегнала назад, хем внимавах. не ми станаха афти, де...ама допускам, че може.
Маро изостанала си, отдавна излязоха, достъпни картомайзери на много приемливи цени, ползваш една седмица и хвърляш, всъщност карат по 10-на дни. Цената е на 1 бр. е 2.50лв. кутийка с 5бр за 12.50 стигат за един месец. Нищо не переш, нищо не чистиш. А има и танк с резервоарчета, е те искат известна подръжка но...
Никога не съм имал афти, афти могат да се появят ако не се съхранява както трябва цигарата а се вре/оставя, насам, натам и се замърси... примерно.
Публикацията е редактирана (27-09-12 09:45)
|
|