Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Power®Ball
Автор: Krassy   
Дата:   22-09-12 11:32

За първи път го хващам, след 10 минути мъки по стартирането достигнах 8000 оборота, сега цялата ръка от лакътя надолу ме боли... дяволски готина джаджа...

Отговори на това съобщение
 Re: Power®Ball
Автор: n1x0n   
Дата:   22-09-12 11:35

Безценно за хора работещи повечко на компютър. [smilie24]

Автор: slivenski   
Дата:   22-09-12 11:35

каква му е целта на това?
нещо за заякване ли?
едно време ми подариха, аз го прибрах някъде и дори не се сещам къде.
май и аз го подарих... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   22-09-12 11:39

Много приятен фитнес уред...
При 15 000 оборота натоварването върху ръката достига 18 килограма...
Аз го усетих на 8000 оборота и страшно ми хареса какво усилие като за начална тренировка ми упражнява.

Този уред развива и рехабилитира почти всички мускули от рамото надолу и е полезен за хора, които работят често на компютър и т.н.
Гири и фитнес посещения в зали не помагат толкова за ТЕЗИ мускули, за които говоря.

Това не значи, че не трябва да ходим на фитнес...

Просто е много добро допълнение, което може да ползвате дори в кенефа ...

Само споделям [beer]
Защото аман от хейтърски и скандални теми...

Публикацията е редактирана (22-09-12 11:40)

Автор: vga   
Дата:   22-09-12 11:42

Я дай картинки и линкове, че последните 8 месеца съм по 16 часа на проклетия компютър.. [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   22-09-12 11:47

The device is covered by US patents 3,726,146 (1973) and 5,353,655 (1994) by L.A. Mishler and US patent 5,800,311 (1998) by P.S.Chuang and 6,942,601 (2001) by P.S. Chuang.
Обърнете внимание на годините.

Trademark
Обърнете внимание на годините.

Оригиналът - оттук

Дата:   22-09-12 11:56

Да, и какво за годините?

Автор: ejko   
Дата:   22-09-12 11:58

може и че му изтича патента и ще се появат много реплики...

Автор: n1x0n   
Дата:   22-09-12 12:01

Ми те оригиналните не са хич скъпи... като изключим разните "про" модели, дето така или иначе не можеш да ги развъртиш на макс [smile]

Дата:   22-09-12 12:19

от 30 до 60 лева са модификациите...
Мисля, че тази моята е оригинална, защото я купих от магазина, дето ги рекламира и изглежда... като оригинална, ба ли мааму... не ми пука. Тази е добра и се развърта вече без проблем...
Като задобрея и ако това ми хареса, може да си взема и високият модел, металният...
А може и да го зарежа, не знам, на този етап считам, че е полезно за ръцете [beer]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   22-09-12 12:26

Аз знам друга "игра" за трениране на ръцете...

Автор: CyberGene   
Дата:   22-09-12 12:29

Колегите ми подариха такъв за рождения ми ден през 2006-та. Спомням си, че тогава много се бях вманиачил и при една командировка до Франция си го носех в ръчния багаж, за да тренирам в хотела. Моят модел е този с екранчето, изглежда по следния начин:
https://photo-forum.net/static/forum/2012-09/wuwb4141.JPG
http://www.powerkiteshop.com/images/productimages/fun/powerball250hzcounterblue.jpg

Доста трудно ми беше на обясня на служителите на летището в Париж, че това не е бомба с таймер хаха [smilie18]

В крайна сметка се намериха разбрани хора и ме оставиха да си го нося [smilie5] Има състезания по вдигане на най-високи обороти, в нета има клипчета също. Ако не се лъжа бях стигнал до 12000, ама не съм много сигурен. Оня ден като разчиствах, го открих, може да поразвъртя малко сега покрай тая тема, че поне от 5 години не съм го ползвал [beer]

Дата:   22-09-12 12:33

Като поразпитах, много мои познати са го имали и им е омръзвал по някое време, нормално е все пак... но е нещо, което искам и аз да открия, да ми омръзне, да се сетя след време пак за него и така...
Аз си взех Signature Series, лимитираната серия с дизайн на опушено стъкло и черен ротор... по стилен е, не е шарен...
Пробвах се 2-3 пъти, но повече от 7000 оборота не мога да вдигна след това натоварване. А и пише, че след умора резултатите падат, трябва на другият ден...
Целта освен това ми е за релакс, а не за топ рекорди.
Лявата ръка не може да описва хубаво кръговете, ротора хлопа... харесва ми, че имам цел [beer]

Дата:   22-09-12 12:34

Мда, направих една врътка преди малко - 10 400 оборота, загубил съм тренинг...

Дата:   22-09-12 12:35

Ха ха ха, звяр :) [beer]

Дата:   22-09-12 12:37

Отстрани изглежда много идиотски, когато някой се мъчи да постигне високи обороти - целият се тресе, все едно е получил някакви спазми [smilie18]

Доста хора не знаят, че принципът на действие е този на жироскопа и че изобщо настъпват високи натоварвяния. Изглежда все едно правиш някаква глупост, но всъщност натоварва доста, сега ме заболя всичко от рамото надолу по ръката [smilie10]

Дата:   22-09-12 12:41

Еми... те са го изчислили... при 15000 оборота - 18 килограма сила при преместване, от нищо и никаква си "топчица"...

Мисля си така както усещам, че около 6-7000 оборота е около 4-5 килограма.
Все едно една гира, която НЕ вдигаш скучно нагоре-надолу, а въртиш в осмица,като дори преместването надолу е свързано с усилие...

Дата:   22-09-12 12:46

Да месиш козунаци е същото [smilie18]

Натоварването се дължи на Кориолисовото ускорение. В Уикито има достъпна статия.

Дата:   22-09-12 13:00

Ти всеки ден козунаци месиш за по 5-10 минути за разгрявка, особено в офиса, а?

Гениално [smilie5]

Не каза какво общо има годината и патента?
Говорим си за това, колко е готина тази джаджа и как помага, особено за хора като нас, пред компютъра...

Нито обсъждаме патенти, нито кое на какви сили се държи, нито откъде вземаш брашното за козунаците...
Такава топка пипал ли си?

Автор: scarecrow   
Дата:   22-09-12 13:01

Пипал ли си такава топка? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   22-09-12 13:06

Ти само за брашняни козунаци ли се сещаш? Жалко.

Имал съм такава топка в средата на миналото десетилетие. Предпоставка е за тендовагинит.

Дата:   22-09-12 13:08

Боже, колко си скучен [smilie7]

Дата:   22-09-12 13:11

МУЗИКА

Музикантите трябва да имат сила, координация и ловкост и в двете ръце, независимо дали свирят на пиано, саксофон, китара или барабан.

Голяма част от музикантите страдат от артрит, тендовагинит, възпаление и болки в китките и целите ръце, изискващи доживотна рехабилитация. Powerball (Пауърбол) е доказано полезен инструмент за лечение, тренировка, загрявка, успокоение и предотвратяване на травми, който можете да използвате и в домашни условия.

http://www.powerballs.bg/benefits/music/

Или викаш... понеже тия продават топката и могат да си лъжат?

Навсякъде го дават като полезен рехабилитационен фитнес уред... само ти - вреден.

Ами и лъжицата е вредна, ако прекаляваш с нея, нали?

Дата:   22-09-12 13:12

Ти компенсираш всичката скука на света. Пий магнезий, вит.В и В6 профилактично.

Дата:   22-09-12 13:13

Абе защо говориш на изуст?

Тендовагинита знаеш ли от какво се получава?
Нали свириш на китара? Хайде... пообразовай се следващият път, преди да даваш публични съвети [smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.