Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Полов орган ли е КАТ?
Автор: metodiev_martin   
Дата:   21-09-12 23:36

Провокиран от една незначителна случка, реших да задам този въпрос.
Днес един познат ми се оплака, че на излизане от кръгово, някакъв джигит се е опитал да го изпревари, същият не е преценил ситуацията и е помел вратата, калника и бронята на моя познат. От там, хвъркатия пилот върнал 2 скорости и тръгнал да бяга. След 200 метра, на кръстовището, моя познат го настига, джигитът запалва гуми на червено, навлиза в насрещното движение и изчезва по някакви улички.
От там засегнатия звъни на 112, и му казват, че нищо не могат да направят, понеже избягал от ПТП-то [smilie7] На следващото кръстовище вижда патрулка на КАТ и спира да разкаже на полицаите за случката. Казва че е запомнил номера, показва щетите, а те го съветват незабавно да се обади на 112 и да съобщи за ПТП-то [smilie5]
В крайна сметка, са го одрусали 400лв за изчукване и пребоядисване на врата, боядисване на нов калник, пребоядисване и лепене на броня + ляво огледало от моргата.

А ми обяснете, какво е това раково образувание "КАТ" и каква е неговата функция?
Следващата снимка заснех с GSM преди 2-3 дни и реших да я пусна като допълнение в темата. Няма да я коментирам. Може би груповото пиене на кафе в униформа е нещо нормално [smilie21]
https://photo-forum.net/static/forum/2012-09/thrf2219.JPG
http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1348259472n.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Полов орган ли е КАТ?
Автор: kaiser.soze   
Дата:   21-09-12 23:39

хахахаха [smilie18] пародия...

начи те посъветвали да се обадиш на 112 [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   21-09-12 23:45

За да пиат кафе трябва ли да се преобличат?

Дата:   21-09-12 23:47

Абе то да се смее ли човек да плаче ли... Като знам, че хората работят за по 350-450лв на месец, и че едни такива неочаквани разходи им скапват тотално семейния бюджет по скоро ми се плаче...
-----------------------------------------
Не зная асахи, май докато са на работа са задължени да носят униформа. Сега ще ме питаш, дали докато са в униформи им е забранено да пият кафе [smilie21] Със сигурност истината е по средата

Публикацията е редактирана (21-09-12 23:49)

Автор: Vinsent   
Дата:   21-09-12 23:51

Нема да обиждаш половите органи! [smilie5]

Автор: chanellle   
Дата:   21-09-12 23:57

Знаеш ли що няма активност в темата ти?

Автор: Antonio_V   
Дата:   22-09-12 00:00

Като видиш каква п**ка е шефът им, сметай...

Автор: chanellle   
Дата:   22-09-12 00:01

щото си баннал единствените хора, дето могат да напишат нещо[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Antonio_V   
Дата:   22-09-12 00:13

Имам подобна (но отстрани) снимка с питиета, с богато съдържание на хмел, а и патрулка на заден фон, дано я открия...

Автор: Analgina   
Дата:   22-09-12 00:34

Един мой колега така го охлузи някакъв и продължи без да спира. Обаждане до застрахователите, при които е каското. След няма и половин час му се обади джигита да се видят и да оправят нещата. Без коментар!

Автор: C41   
Дата:   22-09-12 00:56

Човек се връща от пазар, но се спъва и чупи крак и яйцата, които е купил. Полицай се обажда на бърза помощ и казва:
- Един човек падна, счупи единия си крак и всички яйца!
- А как е органът?
- Органът е на телефона!

Автор: kaiser.soze   
Дата:   22-09-12 01:01

За да пиат кафе трябва ли да се преобличат?

Със сигурност истината е по средата

зависи къде са на снимката, ако са на публично място изобщо не трябва да пият кафе, нито да пушат. Последното съм го виждал не един път, дори да си хвърлят фасовете на земята [smilie23]

Автор: diandimov   
Дата:   22-09-12 01:42

Що ревете, нали НЕ искате полицейска държава?

Ей го - никаква полиция нямате. Трябва да сте доволни.

Автор: TODD   
Дата:   22-09-12 01:48

Кат са както всички държавни чиновници в държавата - нито знаят защо работят тази работа , нито знаят какво да работят и нито им се работи .

Нещо далаверка ако се отвори да свършат и с това техните задължения приключват .

Всички държавни чиновници без никакви изключения !!!![smilie23]

Автор: diandimov   
Дата:   22-09-12 01:49

Е, и да застрелят чат-пат некое маце с 5 патрона...

Автор: OIM   
Дата:   22-09-12 08:33

През 2008 година , тогавашният министър на МВР , М.Миков призовава всички да снимат полицаите в нарушение и да качват снимките във Vbox Ръководството щяло да ги разглежда и да наказва по снимките нарушенията на полицаите Но аз не можах да намеря такива снимки там Изглежда проблемът е у нас че ,не ги снимаме и изпращаме снимките на шефовете им

Линк към статия от тогава -- http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1209542

Дата:   22-09-12 09:47

>>>
diandimov
Дата: 22-09-12 01:49

Е, и да застрелят чат-пат некое маце с 5 патрона...

<<<<

Грубо [smilie21]
А, chanellle, сбъркал си рейса пич. Нещо се бъркаш с некой друг.
Кайзер, намират се на публично място, но за пръв път чувам, че нямат право да пият и пушат, докато са на работа.
OIM, не се притеснявай за снимането [smilie5] . Ако ти не ги снимаш, те със сигурност някога ще те снимат (КАТ)
[shtrak]

Автор: n1x0n   
Дата:   22-09-12 11:33

След 200 метра, на кръстовището, моя познат го настига

нищо не могат да направят, понеже избягал от ПТП-то

И кое не ти е ясно в цялата работа? Може пък твоят познат да го е натиснал - няма как да се разбере мръдне ли се колата.
Не че КАТ не са тотални мърлячи по принцип, ама в случая - твоят човек си е виновен сам. Не се мърда в такива ситуации.

Автор: aquarius   
Дата:   22-09-12 12:53

Абе не знам, ама за втори път през последните няколко месеца ставам свидетел на подбна случка в София. Първа кола съм на кръстовището на Каблешков и Цар Борис. Тъкмо светва зелено и някакъв джигит ми излиза от локалното мое ляво и прави ляв завой пред мен (това е забранено там). Незнайно от къдео изкочи една патрулка пред мен и го нагъна яко. 300 метра по надолу го приклещиха и принудиха да спре. Та така.

Иначе не е като да няма какво да направят. Миналата година, благодарение на 112 реших че са ми откраднали колата, защото вечерта към 10ч липсваше и те ми казаха че я няма по наказателните паркинги. След 20 минутно умуване ме посъветваха да се обърна към 1во РПУ, и им се обадиха за липсваща кола. Трябваха ми около 10 минути да стигна до районното. Там ме посрещна някакъв капитан, който вече беше направил справка и ми обясняваше по часове по кои улици се е движила колата. Викам аз бях, след това обаче паркирах и така. И той казва, че колата ми е на еди кой си паркинг. Както и да е . Мисълта ми е, че не като да не може нищо да се направи. Май всичко опира до желание и стимул.[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.