Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Днес 20 години от смъртта на Митко Воев
Автор: Shtrak   
Дата:   05-09-12 13:17

http://offnews.bg/index.php/98399/dimitar-voev-otvad-smartta

да си спомним за Митко, нека почива в мир, остава в сърцата ни...

Отговори на това съобщение
 Re: Днес 20 години от смъртта на Митко Воев
Автор: krist   
Дата:   05-09-12 13:20

мдам. спомням си колко посърнал срещнах Каравелов тогава..[smilie2]

Публикацията е редактирана (05-09-12 13:21)

Автор: kvakioh   
Дата:   05-09-12 13:48

Наистина добър и истински човек. С велики мисли и поезия.

Автор: diandimov   
Дата:   06-09-12 06:18

Един много добър съвременен поет.

И невероятна личност.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   06-09-12 12:43

"Нова Генерация и Димитър Воев си остават най-хубавото, което се е случвало в българската попмузика. 20 години по-късно си спомняме за тях – с обич и тъга

България не знае какъв гений е изгубила със смъртта на Димитър Воев. Трябва да има улица на негово име, а стиховете му трябва да се изучават в училище. Колкото повече хора се докоснат до създаденото от него, толкова по-добре за тях и страната ни”, казва Васил Гюров и прави пауза, сякаш за да подчертае думите си. Басистът и лидер на Ревю Гюров е легенда на българската постпънк сцена – и въобще на българския рок. Той е пряк свидетел и участник във всички триумфи и катастрофи на Нова Генерация – най-важната група в малката история на българската попмузика. Без някога да са били обект на официализирано признание и шумно масово възхищение – което така или иначе биха посрещнали с презрение, Нова Генерация са почти единствената българска банда, която носи със себе си култ: създаде сплотена и осъзната общност от последователи, които се възприемат и до днес като таен кръг от посветени. За тях текстовете на поета, певец и басист Димитър Воев бяха нова религия, която носеше искрица надежда за нормалност във време, в което емиграцията изглеждаше единствения разумен избор за мислещите млади българи."

Владимир Константинов, статия в playboy.bg

Дата:   07-09-12 06:36

Последното истинско нещо в България.

Сега (в световен мащаб) е пълно с хора които не могат да пишат грамотно. Азисофци и лейди гаги. Епълци и фейсбукаджии.

Падение!...

Автор: vaskoto1   
Дата:   07-09-12 13:50

простете моето любопитство и липса на етика, но в крайна сметка (не че има особено значение...) от какво почина Митко Воев? че има-няма 10 000 вариации на тема съм чувал, коя от коя по тъпи...
[smilie23]

Публикацията е редактирана (08-09-12 00:02)

Автор: pumabg   
Дата:   07-09-12 16:04

Васко какво значение има това? Него го няма, но ще живее в сърцата на хората с векове за разлика от богатите парвенюта, които няма да оставят нищо след себе си...

Автор: nikon_F2   
Дата:   07-09-12 20:22

Васко, преди да питаш нещо за Воев не е лошо да се научиш да пишеш името му с главни букви. Ще съм ти задължен, ако си корегираш поста. [smilie3] А от какво си отиде няма значение 20 год по-късно. Написаното остава и не е по-малко актуално.
Поздрав за приятелите:
http://www.youtube.com/watch?v=Hna3aUeG5oM&feature=related

Автор: vaskoto1   
Дата:   08-09-12 00:01

извинявам се-аз всичко пиша с малки букви, не е от неуважение. имена, държави-всичко. просто така пиша.
остава някаква неяснота, не че има огромно значение, човека го няма...
по кофтито е че нещо се премълчава и винаги се говори някак под сурдинка за това. и почват глупостите...
никой не се е изправил да каже-ами е това и това се случи! факт! това не обезсилва човека по никакъв начин, нито променя нещо, което той е оставил за другите... просто, не знам как да го кажа-някакво було, което тегне...
не мога да разбера какво толкова потайно има...
ениуей...

Дата:   08-09-12 00:19

Доколкото знам тумор в мозъка е причина за смъртта на Воев.

Туморите не е задължително да са ракови, но тези в мозъка най- често не се лекуват по никакъв начин. И могат да се появят при всеки, независимо от начина на живот. Могат да се появят например след автомобилна катастрофа, когато се треснеш внезапно без да усетиш.

Автор: CyberGene   
Дата:   08-09-12 00:25

Една от малкото български групи, които тотално се различаваха от гадния бълвоч, наречен "българска музика" по онова време. Мир на праха му!

Дата:   08-09-12 01:32

Те и сега се различават от тоталния бълвоч...

Автор: Shtrak   
Дата:   29-09-12 03:21

http://www.capital.bg/light/lica/2012/09/28/1915433_pozdravi_bogovete_ot_men/

някой има ли спомени за групата или снимки от техни концерти, ако има нека да публикува[smilie24]

Автор: мара   
Дата:   29-09-12 07:33

трябва да се разровя...имаше юбилеен концерт - всички от оная вълна участваха, имаше много събрани стари записи, жена му беше направила или подпомогнала някакъв блог, с всичките им песни, текстове, негови стихове, снимки и пр. имаше интервюта с нея. мисля, че там прочетох за левкемия.
за жалост след преинсталацията на компа не съм си запазила фаворитите и требе да ровя, за да ги открия пак.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-09-12 07:56

Може би за за този сайт става дума , а в него има връзки и към други сайтове свързани с творчеството на "Нова генерация".

http://newgeneration-forever.net/

Автор: ejko   
Дата:   29-09-12 11:46

Това горе е сайта на жена му..., хубав е има разни неща- снимки, интервюта...
Често съм чувал за Димитър Воев, че не бил за времето си (или нещо такова), но и за сегашното време не е като гледам, даже още по-малко сякаш...
Да почива в мир...

Автор: krist   
Дата:   29-09-12 12:18

На някой да му се намират дигитализирани композициите "Музика за цялото" и "Музика за Света" от албума "Бергология" на Воцек и Чугра? Имам ги някъде на касетка оригинална, ама не ми се занимава, като знам колко играчка е да стане читаво..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.