Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна
 Съдятя - пеи**с!
Автор: diandimov   
Дата:   25-08-12 04:47

Даааа, това вече ме притеснява.

Простотията и посредствеността купуват съдии, явно.

Срам!

Обърнете внимание на коментарите.

Ето един от тях:
"Samsung and every other hardware tech company should refuse to sell to Apple in the future. This would be the end of Apple since they don't actually make anything themselves."

[cool]

... Самсунг стана легенда.
Ще си го внасяме някак.
Епъл като не могат нищо друго да направят пред гиганта, слагат прът в колелата на прогреса по нечестен начин.

[smilie23]

Един приятел ми е на гости от LAq всичките му неща са все епълски, доколкото епъл произвеждат смартфони и компътри.
Като видя моя Samsung Note, и залепна. Не мога да си го взема.

Все повтаря че е супер, и че ще си купи такъв.

А дори не знаеше, (като нормален зомбиран епъл потребител) ме Самсунг правят телефони, и то по- добри от епълстките кибритени кутийки.

[smilie18]

Началото на края на ябълките.

Хората масово вече НЕ СА на тяхна страна!

Отговори на това съобщение
 Re: Съдятя - пеи**с!
Автор: chipsy   
Дата:   25-08-12 05:08

Крайно време беше да осъдят крадливите корейци[smilie24]
Ето още коментари :
"Elvis owns APPLE" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (25-08-12 05:12)

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   25-08-12 05:19

Аз ако съм на корейците, ще им спра доставките на процесори[smilie7] Да си ги правят и патентоват сами [smilie23] Нещо гледам че и Google се спряга, май ябълките ще станат "всеобщи любимци"[smilie7]

Дата:   25-08-12 06:08

Крадливите корейци.

Крадеца вика дръште крадеца.

Епъл никога и НИЩО не са създали!
Всичко което е техен продукт е компилация от съществуващи преди това неща.
И таблети, и смартфони, и тъчскринове е имало много преди епълските таблети и айфони.

Работата е там, че тоя съдия и този процес ВОНЯТ.
Съдията бил next door до централата в Купертино. Няма да се учудя ако сириеца си е пиел ракията с него.

Това е началото на края на епъл.
Обществото вече е против тях, морално.

Дори да наложат монопол и да продават само недъгавите си айфони, аз айфон повече няма да взема.
Никой вече не ги купува, затова се чудят какво да правят измекярите.

Докъде може да стигне наглостта и посредствеността!
Абсолютен фарс!

Автор: harvester_vn   
Дата:   25-08-12 06:19

Абе те сега ще измислят някаква иновация, примерно блутут трансфер между различни устройства и пак ще избият рибата. Както с видео разговорите, които откриха около 5 години след всички останали..... Истината обаче е, че видео разговорите на Епъл са много по-добри и по-фешън от на другите, а и всъщност тези всички останали изобщо са нямали право да провеждат видео разговори без разрешението на Епъл.

Автор: Vinsent   
Дата:   25-08-12 07:01

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/wofe3576.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/boek9537.JPG

Дата:   25-08-12 07:11

diandimov написа:

> ...
> Епъл никога и НИЩО не са създали!
> Всичко което е техен продукт е
> компилация от съществуващи преди
> това неща.
> И таблети, и смартфони, и
> ...

Голям камък хвърли, голяма дума не казвай! [smilie7]

Автор: ivodam   
Дата:   25-08-12 08:58

Димов, решението е взето не от съдия, а от съдебни заседатели - тъпи дебели американски шовинистични добичета. Така че не псувай съдията, а си псувай съгражданите и виж добре в каква страна с какви хора живееш. [smilie23] [smilie23] [smilie2]

[smilie7]

Дата:   25-08-12 09:24

Ако трябва да съм честен, ти самия ми звучиш доста шовинистично в момента.

[smilie8]

Автор: chipsy   
Дата:   25-08-12 09:45

ivodam написа:

> Димов, решението е взето не от
> съдия, а от съдебни заседатели -
> тъпи дебели американски
> шовинистични добичета. Така че не
> псувай съдията, а си псувай
> съгражданите и виж добре в каква
> страна с какви хора живееш. [smilie23]
> [smilie23] [smilie2]
>
>
> [smilie7]

Че той Димов си е същия като тях [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-08-12 09:49

Може секъв да съм, но поне епълско зомби не съм.

Автор: gorbi   
Дата:   25-08-12 09:54

телефоните на ейпъл не ме кефят, върл самсунгски фен съм в това отношение, имам от първите самсунзи до сега почти всички телефони, обаче галаксито си го откраднаха от айфона, ама одма си го откраднаха... Никога са нямали някакъв дизайн впечатляваш през годините и изведнъж - съвършенството Галакси... В света на телефонния дизайн винаги са господствали Нокия и Сони... Докато излезе айфона... Браво на съда !!!

Дата:   25-08-12 10:01

В коментарите един беше споменал LG Prada.

И наистина - LG Prada излиза преди първия айфон, а айфона който излиза после, му е одрал кожата.

кой от кого е крал?

[smilie18]

Проблема е друг - че епъл са пълни темерути.
Затворена система, затворен свят, от който само джейвбрейкване те спасява.

Не сътрудничат с никой, не инвестират в щатската икономика, не създават работни места. А оня ден Самсунг инвестира 4 милиарда в нова завод за чипове в щатите.

Не измислят нищо, и когато видят че работите им отиват на зле, се съдят за глупости и до дупка, като хора които нищо друго не могат да направят.

Прочети коментарите - 99% от хората са против решението на съда и против епъл, а имаше няколко хиляди коментара!

Долу посредсвеността!
[smilie23]

Дата:   25-08-12 10:12

...След обсъждане в продължение на 21 часа и 37 минути в процеса на Apple срещу Samsung журито присъди на Apple 1.05 млрд. долара обезщетение, след като бе установено, че Samsung е нарушил пет от седемте патента на Apple...

Има строги паравила за признаване на патентни претенции, това е един продължителен процес, при който всяка заинтересована страна може да въздейства, т.е. от там не може да се очаква измама. От друга страна, нарушаване на патентни права лесно се установява от специалисти. Сколонен съм да вярвам, че Самсунг са били нехайни по отношение на този въпрос.

Дата:   25-08-12 10:16

А някой знае ли за какви патенти точно става въпрос?

Дата:   25-08-12 10:18

diandimov написа:

> ...
> Не измислят нищо, и когато видят че
> работите им отиват на зле, се съдят
> за глупости и до дупка, като хора
> които нищо друго не могат да
> направят.
> ...

Димов, не ти е ясно патентното дело. Ако Самсунг бяха по-внимателни, можеха да направят свои патенти, на база Ейпълските. При патентите е така - необходимо е да се стъпи на нещо известно и познато, което се подобрява. Но това е творчески процес свързан с много труд, а е известно че жълтите могат превъзходно да копират, но трудно творят.

Автор: vinse   
Дата:   25-08-12 10:24

Гугъл съвсем скоро ще извадят голямата сопа и тогава тежко им и горко на нахапаните, защото едно е да се съдят американска и корейска компания в щатки съд и съвсем друго е да се съдят два американски компании в щатски съд. Още повече, че едната притежава около 25к патента, което е в пъти повече от тези, които имат епъл. Време е защото самсунг е най-големият партньор на гугъл и (почти) всяка забрана или ограничение за продажба на самсунг телефон е забрана и ограничение на продажба на андроид.
Не може да спреш прогреса, но епъл всячески се опитват да го забавят, но трудно може да наваксат тия 2-3 години, които изостават зад андроид [cool] undefined

Публикацията е редактирана (25-08-12 10:28)

Автор: ejko   
Дата:   25-08-12 10:54

"е известно че жълтите могат превъзходно да копират, но трудно творят" [smilie18]

Имаше един разказ за един дето измисля разни изобретения и един друг дето измисля приложение на изобретенията. Накрая този креативния уби другия в игра на билярд или нещо подобно..., някой сеща ли се...??!?!

Публикацията е редактирана (25-08-12 10:56)

Автор: ntonev   
Дата:   25-08-12 10:57

Прогреса може да е много бърз на база иновации. Това е което се случи на апъл със серията ай -под, фон,пад... но това беше благодарение на Стив. Сега буксуват яко на едно място с иновациите и ги държи само добрият маркетинг от миналите няколко години. Ако продължават така неименуемо ще тръгнат надолу. А гугъл ги ограничиха много откъм патенти с това което купиха от моторола. Ако се развихрят да ги съдят, ябълките ще видят бая зор.

Дата:   25-08-12 11:02

Добре бе пичове, не съм антиЕпълист, ама кажете ми поне ЕДНА иновация измислена от Епъл.

Автор: vinse   
Дата:   25-08-12 11:12

Правоъгълник със заоблени ъгли [cool]

Дата:   25-08-12 11:16

Ако са заоблени, не са ъгли. Пък без ъгли не е правоъгълник [smilie7]

Автор: CTEHATA   
Дата:   25-08-12 11:18

ejko: Заповядай - Айзък Азимов, Билярдната топка

Автор: Chipsy   
Дата:   25-08-12 11:35

harvester_vn написа:

> Добре бе пичове, не съм
> антиЕпълист, ама кажете ми поне
> ЕДНА иновация измислена от Епъл.

Те чети : http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Apple_Inc.
Може пък да си малък и да не помниш какви бяха смартфоните преди появата на айфон[smilie5]

Автор: pumabg   
Дата:   25-08-12 12:01

Абсолютно подкрепям Димов! Гледай в каква страна живея само..
Когато излязоха айтроните България въобще не беше в списъка на страните, които имат превилегията да продават това чудо на техниката... Внасяха се няколко години от къде ли не и се отблокирваха по някакви шано пътища...
Но Булгар, булгар, е примерен лизогъзец.. И въпреки че му го набиват всеки път а чуждите големи концерни показван тенденциозно отношение към нашият пазар, Булгар е фен на всичко и всички...
Фирмата Самсунг в началото чрез Техномаркен а сега мисля, че и сама твърдо влезна на Българският пазар, за разлика от Епъл които се заиграват с някакви лигави брандирани магазинчета с малко стока и на двойно по високи цени от хамериканските..
Като се сетя преди 7-8 години за Ipod и Itunes и косата ми настръхва..

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.