Автор: Antonio_V
Дата: 16-08-12 15:31
Изцяло споделям мнението, че на САФ не са му нужни толкова нападатели. Изключвам за момента привързаността ми към Митко, но тези 20 и кусур милиона можеше да се инвестират много по-разумно. Проблемите на МЮ са основно в другите две линии. Видя се, че в отсъствието на Неманя, Рио и ко на моменти изглеждаха комични. Мога да спомена няколко мача, тъй като смея да твърдя, че не съм изпускал мач на МЮ от победата с 3:2 над Ливърпул, когато Бербатов направи мача си номер 1 за Юнайтед. Това, че се наложи аварийно Скоулс да се връща говори за липса на адекватни решения в средата на терена. Един добър халф от рода на Модрич и един добър защитник от рода на Венсан Компани примерно биха били по-добра инвестиция в защитен и градивен план. Кагава е ценна придобивка, но въпросът с адаптацията е първостепенен за него. Не знам, може и да се получи. Има още време до края на трансферния прозорец, а МЮ доста често хвърлят бомби в последния момент. Толкова за Юнайтед, стискам палци на Митко да намери най-доброто продължение на кариерата си, аз лично нямам против да го видя заедно с Погба в моят любим Ювентус.
|
|