Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чуденка за кабеларка... за Пловдивчани
Автор: nsirakov   
Дата:   30-07-12 19:40

Реших да намаля месечните разходи за интернет и телевизия, като се откажа от Близоо и мина на ЕНТРИ(N3) ... офертата на Н3 е 20 лева на месец... днес Блзиоо ми се обаждат и ми дават контраоферта на същата цена...

броя на телевизиите е различен, но това слабо ме вълнува... не гледам почти телевизия, а това дето гледам и 2те кабеларки го предлагат....

и на двете оферти интернета е един и същи като скорост... 40мбита/сек (до сега бях на 8)...

Чуденката ми е на кой оператор връзката в нета е по-стабилна и реалната скорост на нет-а ще е по-висока (щото предполагам тия 40мбита/сек са само теоретична скорост - пише негарантирано..)... защото ще трябва да се вържа за 18 месеца...

ако имате впечатления, споделете...

двоуменето ми е само между тези 2 доставчика... не мисля да се насочвам тепърва към други кабеларки...[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Чуденка за кабеларка... за Пловдивчани
Автор: Myth   
Дата:   30-07-12 20:03

N3

Дата:   30-07-12 20:56

офертата на Н3 е за аналогова тв, а на близоо е за цифрова тв (каквото и да значи това)

аз все още гледам тв на стар тв с кинескоп произведен 1996 година...

аналогова значи ли лошо качество на образа тип снежинки?

от друга страна съм ядосан на близоо заради Дискавъри... а офертата им НЕ вкключва този канал - тоест после и да постигнат споразумение за канала може да не го пуснат в пакета...

и 2те кабеларки ползват едни и същи кабели

лично аз от близоо до сега не съм имал проблеми със спрян нет, скоростта ми е била ниска, но и не съм имал големи изисквания към скорост на нета (до сега)...

Публикацията е редактирана (30-07-12 20:58)

Автор: Analgina   
Дата:   30-07-12 23:07

Вкъщи сме от половин година на N3. Цифровата ползваме в дневната, а аналогова сме пуснали в спалнята. И двата телевизора са с кинескоп. Има разлика в качеството определено, но ако не си ТВ маниак не е фатално. Интернета е стабилен. Падал е 1-2 пъти, но са били аварии и ги отстраняват бързо. Проблем със скоростта не съм забелязал да е имало, но не съм геймър и не ми трябва задължително стабилна висока скорост. Когато тегля някой торент все е около и над 4 МБайта/сек. Сервизните телефони отговарят и действат своевременно. Това са ми впечатленията.

Гледам, че има хубава промоция за нови потребители. Всички канали цифрова + нет за 30 лв и безплатна аналогова за допълнителни телевизори. Аз плащам толкова за основния пакет. За всички канали трябва да добавя още 13,50 лв.

Автор: Krassy   
Дата:   30-07-12 23:15

Близуууу... по далече [smilie5]

Най-добрата оферта е... необвързващата [beer]

Автор: bborissov   
Дата:   30-07-12 23:21

На Н3 съм от както са почнали. Нямам никакви забележки. Нета е стабилен, ТВ-то също е супер. Сервиза е много добър.[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   31-07-12 00:16

В СФ близуто е готино, ако не ти се наложи да ти отстраняват повреди - тогава висваш - примерно в петък след ден-два проблеми най-накрая успяваш да се свържеш с безплатните им телефони, в неделя докато спиш сутринта - идват техниците.....Ние ги ползваме заради телевизионният пакет с детски програми, другото е компромис...

Дата:   31-07-12 02:07

аз съм се спрял на 37 аналогови канала и 40/мбита нет за 20 лева на месец...

май и аз искам да съм по-далече от близоо

[beer]

Автор: atrifonov   
Дата:   31-07-12 09:36

аз ползвам ДСС и съм много доволен- две цифрови+ аналогова+ нет=35лв

Автор: Vinsent   
Дата:   31-07-12 10:12

nsirakov написа:

> ...
> от друга страна съм ядосан на
> близоо заради Дискавъри... а
> офертата им НЕ вкключва този канал
> - тоест после и да постигнат
> споразумение за канала може да не
> го пуснат в пакета...
> ...

Заради това всички трябва да напуснат близоо. [smilie9]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.