Автор: Myth
Дата: 04-07-12 22:24
Дойде време да направя нов сайт, поради някои проблеми на стария, той всъщност стария беше от два независими сайта, единия основния си беше малка CMS галерия, Другата част от сайта беше блога, който си беше отделен сайт на Wordpress, ама пък темплейта който ползвах беше прекалено тромав ако решиш да качваш снимки в отделни галерии.
Та реших да направя нов сайт където всичко си е едно и понеже от скоро разучавам Joomla и....
За сега решението ми е да организирам галериите по подобие на стария основен сайт, дори ги бях направил 1:1 ама ми хареса друг темплейт и ето беличкооооооо.
Чуденката ми е дали е удачно както на стария сайт галериите да са началната страница или по-добре някаква друга информация, другия проблем, че по този начин, както съм ги направил може да се окаже че 8 галерии може да не са достатъчни, но пък повече, вече не изглежда добре, мога да сложа допълнително меню към страница със всички галерии, но пък малкоооооо хм тъпо, като че ли. Това не е крайния вариант на сайта още умувам размествам, сменям менюта, модули.... но ще го натъманя де.
Другата ми чуденка е дали да ползвам вградените възможности на Joomla за блога или допълнителния компонент К2, който е много по-богат като възможности за блог.
Та кажете си мнението, разбира се може и да критикувате харесвате и иииииии... та да ще ми е интересно да чуя и други мнения.
|
|