Автор: HP
Дата: 29-06-12 18:02
Затъпяване не е точната дума според мен, чалгализиране е по-точно. Държавата е чалга отвсякъде-като почнеш от управлението и стигнеш до качените по масите щракащи със пръсти и мятащи гюбеци олигофрени.
Липса на ценности, липса на елементарна култура и възпитание.
Рецептата за мен лично -всяко лице, физически и психически здраво, което иска да живее достойно /не казвам добре/, просто да живее достойно, да напусне БГ.
Единствено чужд манталитет, чужда култура и чуждо възпитание ще промени цървулизираното начало у нас.
Няма път иначе, никакъв.
И ще се затъпява повече, и ще се изпростява повече, и ще се чалгализира повече. Омагьосан кръг.
Който ме познава, знае, че съм бил винаги краен оптимист.
Бях на 16, когато дойде демокрацията. Така и не се намери някой правилно да ни научи на демокрация, ние просто си приложихме модела"демокрация чрез цървулизация"
Станахме свободни, научихме , че имаме права и забравихме, че имаме задължения. И така през годините учител и лекар станаха мръсни думи, и не само те...
Защото ние искаме да ни е лесно-ето ви лесното, сега задаваме въпроси затъпяваме ли...
Някой ще рече "На мен ми е добре, взимам 3000 лв заплата, имам мерцедес и къща в Бояна'....
Е, и????
Простотията е еднаква за всички... като пътищата ни... и кола за милион да имаш, дупките са еднакви за всички...
В тази държава остават само ненормалните, инвалидите и мазохостите...
|
|