Автор: metodiev_martin
Дата: 24-06-12 01:02
Тука не е САЩ, няма ЗОО милиция, има някакво ЕКОнеравновесие и подобни скопени, кастрирани организации, гълтащи пари от различни направления. Преди точно година, като някакъв изверг тровеше псетата в квартала, пред мен и пред двама патрулиращи полицаи, агонизираше едно куче. Милото пищеше, гърчеше се... с една дума някаква отвратителна смърт - погледнах полиците, те погледнаха кучето, попитах ги, кой е отговорен за това - те ми се ухилиха като тикви, и продължиха да си се разхождат - теглих им една майна, върнаха се (не съм целял да ме чуят) и им обясних, че е недопустимо 4 годишни деца от площадката да гледат как животни умират в агония, с течаща пяна и кръв от устата им, гърчат се и буквално пищят като хора, а никой не може да направи нищо ?!+?+!? С миловиден поглед на блуждаещо фламинго, единият ме предупреди да си меря приказките, и ми поиска личната карта. Докато ми запишат данните, гърчещото се куче пред нас умря и проблемът за тях беше приключен .... А ми обяснете за какво да си плащам данъците и какви са тези куци, уродливи екоорганизации?
|
|