Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Жалба до министъра на МВР . Сега ме викат да давам обяснения ?!
Автор: emo99   
Дата:   05-06-12 18:09

Крадци влизат с взлом у нас периодично ( село близо до Монтана ). Разчитат на това , че баща ми е възрастен , а аз живея в София. В жалба до Цветанов обясних , че полицията в общината е уведомена , но ефект няма . Вчера общинският полицай ми се обажда , за да ме разпита , защото аз съм подал жалбата до министъра ?! Обясних , че не съм бил там и няма какво повече да кажа , но той настоява да ме разпита . Някой имал ли е подобен проблем ? Благодаря !

Отговори на това съобщение
 Re: Жалба до министъра на МВР . Сега ме викат да давам обяснения ?!
Автор: ilcoin   
Дата:   05-06-12 18:12

Набили са му канчето и се е хукнал да бачка. [smilie7]

Автор: explorer   
Дата:   05-06-12 18:20

Ами значи е имало ефект от жалбата. Редно е да те разпитат, все пак си потърпевш, дори и да не си присъствал. Не може само по документи да работят.

Аз имам едно положително впечатление от софийски полицаи вчера, при подаден сигнал се отзоваха в помощ на възрастна жена, евала за което.

Дата:   05-06-12 18:21

Какъв е смисълът мен да разпитва , след като не съм свидетел ?!

Автор: Todd   
Дата:   05-06-12 18:24

Българският полицай върши само това което му нареди началника !!!!

Той собствена инициатива и преценка на нещата няма .

Питай го какво го привлече в професията полицай та е постъпил на тая работа !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   05-06-12 18:28

.. Ти се радвай , че ти се е обадил и те е намерил , а не като мене да те пуснат директно за общонационално издирване , щото съм подал жалба за откраднат телефон и трябвало да ме разпитат ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: explorer   
Дата:   05-06-12 18:29

Ами според мен не могат да започнат разследване само по писмена жалба, редно е да разговарят с тебе. Два пъти съм подавал жалба за извършени кражби и на място като подавах жалбите, и в последствие имах разговори със следователите - това им е работата, не може само по един написан лист да почнат да работят.

Автор: tofo   
Дата:   05-06-12 18:36

Освен да те вика да те гърчи що си се тръшкал на Цветанов...[smilie8]

Дата:   05-06-12 18:36

Основна задача на МВР е да опази нашият живот , здраве и имущество . Чудя се , след като ние си плащаме за това на МВР , а ползи няма ...дали мога да си предявя иск срещу МВР за претърпени имуществени загуби ? Логично е да може , но дали някой е осъдил МВР за проявена безотговорност ?

Дата:   05-06-12 18:38

Джиме - добре , че четох твоята тема . Когато поисках да ме разпитат в София онзи млъкна . Явно не е чувал за подобна възможност. Ето , че пак ФФ се оказа полезен .[smilie24]

Автор: TODD   
Дата:   05-06-12 19:56

Автор: emo99
Дата: 05-06-12 18:36

Основна задача на МВР е да опази нашият живот , здраве и имущество .

Да ! Но ако началника му нареди !!! Никакви самостоятелни акции не са им разрешени .

Защото недай боше направят някоя глупост а и за всяко нещо ще трябва да пишат обяснение - защо , как и какво е направил и ..т.н .

А за полицая това е най-голямата мъка .... та даже ще трябва и да пише .А това е една мъка ... четливо защото после някой ще иска и да го чете ..

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: bate_rosko   
Дата:   05-06-12 20:49

Целта му е да ти "покаже" как не трябва да пускаш такива писамца (жалби) до родната милиция [smilie18] [smilie18] [smilie18] . Миналата година на паркинга пред входа, някакви тинейджъри ми надраха колата(е имам каско и я оправих, но си е разправия). Втория път(вече не бях сам ами всички паркирани автомобили бяха орисувани с цветни спрейчета) вече не издържах и писах жалба до началника на РПУ-то. След два дни ми се обади следовател и бях подложен на безмилостен разпит, като към края вече започнах да се чудя дали аз не съм бил тоя със спрея [smilie18] . Та родната милиция пази всички но не и гражданите...

Автор: Rosencho   
Дата:   05-06-12 20:53

Всички си признават... въпросна време е[smilie5] [smilie18] [smilie5] [beer]

Дата:   05-06-12 22:00

bate_rosko - първо за това се досетих . Иска да ме разкара до там , за да не пускам подобни жалби . Само , че аз сега ще го питам официално как изпълняват закона за МВР ,какви превантивни мерки взимат , за да ограничат престъпността и колко разкрити престъпления имат .

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   06-06-12 18:39

Emo99, поздравления за това, което си направил - това е пътят така или иначе, всички трябва да го правим, ако искаме нещо да се промени!!!
Само ще ти кажа да не им се стряскаш на разни началници на институции, ти си в правото си!
Наскоро имах проблеми с едно нещоподобно на строеж - наложи се да мина през всички - Община, ДНСК, Съд, Прокуратура, Първо РПУ, стигнах и до Омбудсмана. Първоначално ми беше напрежение, после, като понаучих малко правата и задълженията на всеки от тях, нещата се промениха и накрая изходът за мен беше благоприятен.
Трябва да им се признае обаче (на институциите), че мръсни номера от тяхна страна нямаше :)

Дата:   06-06-12 21:22

В провинцията чиновниците и полицаите се мислят за недосегаеми , но като разберат , че срещу тях стои човекът , който им плаща заплатите веднага свиват опашка. Не може 10-15 човека да тероризират цяло село .

Автор: cb450   
Дата:   06-06-12 21:30

Може, виж с.Мечка Плевенско!

Дата:   06-06-12 21:36

Какво има там ?

Автор: riddick   
Дата:   07-06-12 10:01

Емо, това е начина[smilie24]

Вярно е, че ще има излишно хабене на разходи и нерви, но ти си в правото си. А който не си отстоява правата няма основание после да обвинява този или онзи, че по неговите проблеми нищо не се прави.

Дата:   07-06-12 10:38

Автор: emo99
Дата: 06-06-12 21:22

В провинцията чиновниците и полицаите се мислят за недосегаеми , но като разберат , че срещу тях стои човекът , който им плаща заплатите веднага свиват опашка. Не може 10-15 човека да тероризират цяло село .

Не може ... само ако селото си купят пушки !!!!

Иначе нема спасение .

Да разчиташ на държавата и нейните чиновници просто е загубена кауза поледните 20 години !!!

Преди беше друго ... [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   07-06-12 15:08

Имаше подобно питане към Борисов . Отговорът беше , че въоръжаването на хората нямало да се гледа с добро око от Европа ?! Да , ама в Европата нямат такава битова престъпност . Имаше и репортаж как прибрали в полицията собственикът на имот , който се опитал с пушка да се защити , а крадецът го пуснали , защото се бил заблудил . След като иззели пушката го обрали 3 пъти . По кой закон може да се осъди МВР за престъпна небрежност ?

Дата:   07-06-12 16:52

Майната и на Европа - ония обраните в нейното канче не гледат така че и тя да не си пъха гагата де не и е работата ...

.. бих казал !!!

[smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   07-06-12 23:03

Личния арсенал на Крит е сигурно колкото на половината гръцка армия. Ма не смеят да им го пипнат, че критяните не си поплюват много.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.