Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За Калинките , Темидите и цървулите
Автор: HP   
Дата:   04-06-12 16:44

Осъдиха Калина Илиева на 3 г. условно след споразумение
http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-sporazumenie-kalina-ilieva-11287967?nt=4

...Подсъдимата се призна за виновна и поиска сключване на споразумение.
Прокурорът по делото Виктор Тарчев обаче заяви, че ще се съгласи, само ако Илиева бъде наказана със затвор или с условно наказание с най-високата степен на отлагане - до 5 години.
В крайна сметка в споразумението бе записано, че защитата и обвинението предлагат на съда да одобри наказание от 3 години условно с 5-годишен изпитателен срок. Прокурорът изтъкна чистото съдебно минало на бившата директорка на ДФ "Земеделие" и фактът, че тя е майка, предаде БГНЕС.

Отговори на това съобщение
 Re: За Калинките , Темидите и цървулите
Дата:   04-06-12 16:46

Не съм от Калинките, нито от Темидите-аз съм най-обикновен цървул и от ден на ден се чувствам все по-голям и по-голям цървул, четейки подобни новини.
Калинките са недосегаеми...

Автор: n1x0n   
Дата:   04-06-12 16:48

Еее, ти пък... според мен за една флашива диплома - 3 години условно с 5 годишен изпитателен срок, не е малко наказание.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   04-06-12 16:48

един нали беше казал: " *бал съм ти и държавата, щом аз съм и министър"

та и тук нещо подобно - каквато държавата/гражданите, такива и министрите. За 3те години условно - нормална присъда, даже е много.

Автор: atin   
Дата:   04-06-12 16:52

И при нас цървулите си има плюсове-никой не очаква от нас да остаряваме като катедрали...само да си знаем гьола и да приемаме за даденост че Те-мидите, ни се надсмиват все по-нагло.

Дата:   04-06-12 16:54

n1x0n ,деянията в нейния случай, които се квалифицират като престъпления са достатъчно да получи затвор до 12 години.
Имаме престъпления по служба с цел облагодетелстване, имаме изготвяне на документи с невярно съдържание и използването му. Реално всеки документ сега, под който стои нейния подпис е невалиден. И всеки един се счита за фалшификат. Така, че тези 3 години са ПЕРВЕРЗИЯ, че да е пълен цирка и сложиха и най-големия изпитателен срок 5 години, демек , вижте колко сме строги. Смях отвсякъде....

Дата:   04-06-12 16:55

и
ооооооо, Боже, трябва да плати и 1408 лв. разноски по делото [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten]
Обичам я тази държава [smilie5]

Автор: Myth   
Дата:   04-06-12 16:59

И аз мисля, че присъдата е нормална, хайде да не се превъзнасяме, чак толкова.

Автор: atin   
Дата:   04-06-12 17:02

Поне да беше някоя мръсница, а то как да съчувстваш на такъв крокодил

Автор: n1x0n   
Дата:   04-06-12 17:09

n1x0n ,деянията в нейния случай, които се квалифицират като престъпления са достатъчно да получи затвор до 12 години.
Имаме престъпления по служба с цел облагодетелстване, имаме изготвяне на документи с невярно съдържание и използването му.

Еми аз не съм прокурор, не знам какви престъпления е извършила. Доколкото чета - това е дело за фалшивата й диплома и толкова. За тази фалшива диплома - това наказание е абсолютно адекватно според мен.
За изброените от теб престъпления, ако наистина има такива, нищо не пречи да има друго съдебно производство.

Автор: asahi   
Дата:   04-06-12 17:25

И аз съм цървул, при това неосъждан. Калинка ме води с едно осъждане, значи. Малко, голямо - съдът е решил. Чух, че можела и с пробация да мине, ама не се сетила.

Автор: shama   
Дата:   04-06-12 17:36

Само на мен ли ми се струва, че това с фалшивата диплома едва ли е било само нейна идея т.е. някои е пошушнал какво да направи за да може "батко/татко" да я уреди .

Автор: ivjordan   
Дата:   04-06-12 17:46

Чакайте сега, ние братя Галеви осъдихме на 4 год. лек режим, пък искате Калинка да я заселвате в Сливен.
Присъдата е напълно разумна с оглед деянието и неговата тежест.
Максимума е 8 години затвор, но е малко трудно да се докажат всички утежняващи вината обстоятелства, така че прокурорът си е вързал гащите.
Всъщност, аз също очаквах пробация, така че съдът се е показал като доста строг.
BTW, имах гражданско дело в съседната зала днес и от тия Калинки, нищо не можахме да свършим, че беше дива шумотевица, така че се чуствам онеправдан.

Автор: exo99   
Дата:   04-06-12 17:47

Какво се правите на извънземни ???

Митьо Очите - наркобос, рекетьор, и сигурно още сто неща, го осъдиха на затвор за 3 години, вие за една фалшива диплома искате да я гилотинирате...

Спрете се малко.

Автор: ценослав   
Дата:   04-06-12 17:50

Търся неквалифициран персонал с препоръка от предишен работодател.[smilie25] [smilie25] [smilie7][beer]

Автор: djogata   
Дата:   04-06-12 17:53

Само един се сети да спомене, че въпросната Калинка има и малко дете, за което да се грижи, и в случая предполагам е по-добре за детето и за първите му 7 години, ако майка му не е с ефективна присъда...

Автор: ilcoin   
Дата:   04-06-12 18:18

Присъдата е адекватна спорд мен. [smilie24]

Дата:   04-06-12 18:48

Присъдата в никакъв случай не е адекватна. Още повече, че при калинка е рецидив-имаше едни фалшиви болнични , че има тумор, а тя беше бременна. И странно как така се извъдихте толкова големи моралисти?!?!!??! То верно, че какво ли в държавата е наред, ама ...
Това не е наказание за човек, който с действията си причинява ущърб на цяла държава.
Предполагам, че сега всички договори с нейн подпис ще са под въпрос, както и всички средства отпуснати от нея ще са изискуеми.
Имала дете, еми има, вие нямате ли деца?????

Автор: мара   
Дата:   04-06-12 18:53

за повечето деца е хубаво майките им да са с ефективни присъди поначало, че кат гледам докат са си дома кво произвеждат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   04-06-12 18:55

Документите с нейния подпис няма да са под въпрос. Това беше опровергано от Брюксел.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   04-06-12 18:57

за повечето деца е хубаво майките им да са с ефективни присъди поначало, че кат гледам докат са си дома кво произвеждат

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

маро, голям утопист си [smilie18] [smilie18]

иначе подкрепям [smilie24] [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-06-12 18:58

маро[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Автор: мара   
Дата:   04-06-12 18:59

"поначало" да се чете "по начало"
...макар че мене ми седи някак по-хубавко така, както съм го написала [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-06-12 19:02

че не е ли правилно "поначало" [smilie8]

Автор: arakiss   
Дата:   04-06-12 19:05

ми то не се ли пише слято [smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.