Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Какво подарява мангала на рождения ден на сина си? - Твоето колело.
Автор: ogimag   
Дата:   02-05-12 23:29

Днес се разделих с този син красавец. Най- нагла кражба в центъра на София, на Стамболийски. Сега не ми се пишат подробности- не ми е до това... Може би утре.

https://photo-forum.net/static/forum/2012-05/gdrh9262.JPG
http://photo-zona.net/images/user1063/album2325/large/1276934845_cert6811_IMG_0077c.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Кражба на колело
Дата:   02-05-12 23:31

Само ще кажа, че държавата и полицията ни са пълен ташак. Ако могат да ме опровергаят. Имат няколко дни.

Автор: elrisha   
Дата:   02-05-12 23:39

[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Съжалявам за загубата!!! Аз съм ЗА да се трошат ръце, крака..на крадците.

Автор: 2nYo   
Дата:   02-05-12 23:43

Ако видя, директно бия, с квото и както попадне !

Автор: Jim__Beam   
Дата:   02-05-12 23:44

.. Ти си ЗА , ама аз пък имам две дела по чл. 129 по тази причина ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.... така че вече , дори и да ме эбат , пак ще съм доволен , ако не ме осъдят .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   02-05-12 23:46

Сори, и в Англия ги крадат.

Дата:   02-05-12 23:51

Аз да му се отбия, па нека ме съди !

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   02-05-12 23:52

Това за Англия, е като дедукцията, че все пак в Индия имат повече сиган на квадратен милиметър. [smilie21] [smilie18]

Автор: 1vo   
Дата:   02-05-12 23:54

На мен като ми откраднаха едно, второто го обезобразих зверски - изолирбандове, шкурки, драсканици, отвратителен външен вид. Още си го карам. Много внимавам и като го заключвам.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   03-05-12 00:00

То иаз се чудя дали второто да не му разкажа играта за да не стане като с първото [smilie8]

Ама ми е жал, няма и месец горкото...

[smilie8] [smilie8]

Автор: Krassy   
Дата:   03-05-12 00:01

Направих си много странен на вкус чай...

Автор: Stefanos   
Дата:   03-05-12 00:15

https://photo-forum.net/static/forum/2012-05/ajqs9678.JPG
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_195/11923850810c8AdF.jpg

За моето колело съм си купил такава комбинация от железарията- излезе ми около 4 лв.

Автор: asahi   
Дата:   03-05-12 00:22

15 секунди със шперц, горе-долу толкова с чук.

Автор: Stefanos   
Дата:   03-05-12 00:26

Ако е в мазата да, но ако е заключено на улицата е друго.

Дата:   03-05-12 00:50

Каква маза, каква улица.
В бившата работа, на единия дизайнер гадже ли, френдка ли и чориха седалката на кулолото във входа на кооперацията. Това на пъпа на София.
Месеци по-късно на редактора му свиха пърпалешката - скутерче пак там. Това "Раковски" на един муй до МВР.
После на същия му свиха и пистарчето - тоя път кулоло.
Преди това, един юзър от друг форум - наглеците заснети на камера как си влизат и си взимат колелото от входа в панелката където е офисът им. Некви дроги. И като се видя видеото какво. Една кръгла 0.

Та краде се, като за олимпийска дисциплина. И не са само мургави, много бледолики и те се включват.[smilie8]
[smilie21]

Дата:   03-05-12 01:22

За тва, бой, ама до Насиране ! Като пишат весниците за 3-4 вкарани крадци в болница, на седмица, и ей ви превенция !

Дата:   03-05-12 01:26

За веригите. Пак случая със скутера. Хванали и махнали колелото, където е била поставена веригата. Изнесли скутера на собствен ход с едно колело и явно в багажник или нещо друго четириколесно. Посред бял ден.[smilie8]
Та набележат ли, трябва на момента да ги гепиш. Иначе... студена вода[smilie8]

Автор: diandimov   
Дата:   03-05-12 06:18

Затова на работа - с кола.

Иначе не се коси - това колело струва сто кинта...

Автор: TheBossBG   
Дата:   03-05-12 06:47

Дано да го намериш(което е малко вероятно[smilie2] ). Аз сега карам колело, което беше на моя приятел. Гепиха му го точно по Раковска около РУП-а. След няколко месеца го видяхме в Южния. Спряхме момчето, поговорихме, договорихме се. След 2 дена отидохме на Женския пазар. Мангалът се дърпаше, но като го плеснах с едно кожено калъфче по челото - друга песен запя. [smilie5] Жалкото е, че не всеки ще си открие кол'лото, а и може да не срещне такова "разбиране" от страна на гепача. Но нашичкият си върна 70-те кинта на момчето, ние с моя приятел си тръгнахме със старото ново кол'ло. После аз го откупих от приятеля ми за същите 70 кинта(той вече си беше купил друго). Та, ако имаш някакви характерни белези - оглеждай всички колела! Ние го познахме по облепения с изолирбанд калник и двата различни педала(алуминиев и пластмасов). Досвидяло им се на хората да сменят педала и калника и ние си го познахме.
ТА пак ти пожелавам - ДАНО ГО НАМЕРИШ!!!

Дата:   03-05-12 06:57

diandimov - разбираш ги ти цените. Дори отдалеч.

Автор: diandimov   
Дата:   03-05-12 07:00

Най- евтините колелета наоколо изглеждат по същия начин, и струват около 80 долара.

Автор: ejko   
Дата:   03-05-12 07:59

И 80 долара да е и е тип "Кауфланд", ако по два пъти на година ти го взимат си е тъпня...!

Автор: мара   
Дата:   03-05-12 08:30

2 са ми крали. едното не от двора, ами отвътре, от къщата.
сега карам такова, че да им се отще. поне дрогите няма могат го продадат.
ама много добре те разбирам. един авер мнооого случайно си намери киллото под гъза на някъв тип на женския пазар, ама не го би, щото отде да знае - мое да си го е купил човекът.
и го позна предимно по тва, че си го беше окепазил и той с боя, хартиена лента, деруги и прочее. хем имало в/у хартиената лента блажна боя [smilie18] [smilie18] [smilie18]
...ама таков късмет има един път и 1000 пъти - нема.

Автор: djogata   
Дата:   03-05-12 09:33

Споко, в Дания на мен са ми крали колело 3 пъти. На почти всички, които познавам, поне по веднъж. Ама тука колелото е жизненоважно средство, та се въртят много [smilie7]

Едно колело ми го крадоха два пъти, щото първият път бяха спукали гума, и го бяха оставили на 500 метра от там, откъдето го откраднаха, та седмица по-късно си го намерих. Отключено, оставено на една велоалея. Което показва колко епизодични са всъщност кражбите - 99% от хората подминават отключеното колело, но има няколко организирани групи, които издебват лошо време (тъмно и вали), така че има малко хора и не се вижда добре, и с една голяма ножица минават, директно клъцват веригите, хвърлят колелото в микробус, и си занимават.

Автор: tofo   
Дата:   03-05-12 10:01

Чудя се дали ще се получи да туря на колелото една бобина за високо напрежение от кола с батерийка и изводи към седалката и кормилото. И да седя и да гледам кво ще стане...[smilie5]
И на мен ми гепиха едно, дето тъкмо си го бях стегнал...[smilie8]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.