Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Читав сервиз за лап топ, София
Автор: hose   
Дата:   31-01-12 15:56

стария лап топ няколко минути след като стартира и "гасне" - едва едва се вижда нещо на екрана

дали е видео платката?!

лап топа не е марков, една варненска фирма ги сглобяваше преди години, някъде 2005-та е било, оттогава не е мръднал, само рам-а и харда му смених преди година някъде..

Отговори на това съобщение
 Re: Читав сервиз за лап топ, София
Автор: vinse   
Дата:   31-01-12 16:10

Така описан проблема ми се струва в охлаждането и всеки сервиз трябва да може да се справи с него срещу 20-30 лева.
Разбира се съществуват вероятност проблема да е и някъде другаде. Виждал съм такъв проблем да излиза заради батерия, рам и разбира се дъно [smilie21]
Виж му температурата - ако се покачва непосредствено преди да загасне, значи му трябва само почистване

П.С Ей не дочетох за дисплея - там положението е сложно, може да е заради повреден инвертор, заради кабел, заради дисплей или заради дъно, опциите са доста. Пусни го към външен монитор да видиш какво е положението.

Публикацията е редактирана (31-01-12 16:12)

Дата:   31-01-12 16:27

vinse - нямам външен монитор

Автор: vinse   
Дата:   31-01-12 16:38

не е голяма загуба, то дори и да изкара ОК картина на външния монитор, проблема пак може да е във видеото. Щеше да е улеснение ако и на външен монитор изкарва тъмна картина.
Иначе не съм сигурен къде биха се заели да диагностицират лаптоп, който не е марков... може да пробваш в Аргус, в люлин също имаше един сервиз, който ми е вършел работа ама не мога да се сетя как се казваше, ако се сетя ще пиша

Автор: valen_tin   
Дата:   31-01-12 17:23

пробвай в Аргус, ако там не стане мисли за нов ...

Автор: mishoantov   
Дата:   31-01-12 18:06

колега,гасне лампата на матрицата-или е самата лампа,или е инвертора,прави се.50лв е смяна на лампа,30лв е инвертор(това са мои цени-0888811620 Мишо,в овча купел съм....)

Публикацията е редактирана (31-01-12 18:07)

Автор: klez   
Дата:   31-01-12 18:40

Мда ако се вижда слабо няква картина и като светнеш с фенерче към него се вижда най вероятно лампата е изгоряла само. 5-10лв струва лампата в ибей, смяната е малко кофти ;) Колегата добри цени е предложил със смяната

Дата:   31-01-12 22:46

мерси [beer]

а как е изгоряла, като светва отначало? има ли значение че е стар модел или те са стандартни?

mishoantov - сигурно ще ти звънна тези дни, да видя как ще ми е програмата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.