Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Геният на Презрителният финт.
Автор: Императорът.   
Дата:   30-01-12 23:23

"Димитър Бербатов е гениален художник, принуден да работи с бригада бояджии" - култова реплика на Денис Ризов.

Ч.Р.Д. адаш - пожелавам ти да се оттървеш от страдащият от деменция опърничав дрът шотландец... по един или друг начин...

...и да си здрав - другото си го имаш пре-предостатъчно. [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Геният на Презрителният финт.
Автор: orlindraganov   
Дата:   30-01-12 23:24

Благодарим ти Митко Бербатов

Дата:   31-01-12 00:13

Мен най-ного ме кефи как елиминира защитници и вратари с демонстративно високомерство и свръхестествена лекота - така, се едно има насреща си не високоплатени професионалисти, а злочестници, страдащи от паркинсон и артрит... това е нещо, дето кочът Рууни например няма да го научи никога, ако ще и 100 години да играе.. а за комичният Чичаритов да не говорим - той и след 1800 години не би могъл да стане като Митко !!!

[smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   31-01-12 00:21

бльок...

Автор: arakiss   
Дата:   31-01-12 01:00

гений.....
ама футболист [smilie5]

Автор: chipsy   
Дата:   31-01-12 06:16

Добър е много, но в кофти отбор попадна с още по-кофти наставник. Дано има някакво развитие за него скоро, че одъртява вече

Автор: ahead   
Дата:   31-01-12 10:36

дядката не му е виновен на Бербатов, че стои на пейката, ако толкова му се играеше можеше още лятото да поиска да трансфер, защото беше ясно, че ако остане ще продължи да бъде резерва

Автор: dobriman   
Дата:   31-01-12 11:33

Бе отбора си му е супер.
И кво му е на Бербатката? Дреме си на пейката и взима бая кинти.
Да можех и аз като него....100 години тей изкарвам.
:)

Автор: victory13   
Дата:   31-01-12 11:36

Не е лесно да вземеш решение да напуснеш сам най-големия отбор.
Да е жив и здрав Митко !!!
А на Дедко май му кроят шапка... Не че той не трябваше да я е нахлупил отдавна [smilie23] .

Автор: Bumerang   
Дата:   31-01-12 21:18

Най добрия във финтовете бяха Димитър Якимов и Никола Цанев /припомням за по възрастните колеги/
1965г за КСА срещу Левски/3:2/Цанев преодолява цялата защита на Левски + вратаря застава с топката на гол линията и се връща до центъра пак ги преодолява и вкарва гол.Има you tube където Димитър Якимов унижава ВЕЛИКИЯ ГАРИНЧА за радост на целият стадион .А Гаринча наистина беше признат в цял свят с финта си въпреки 15см по къс ляв крак[smilie7]

Дата:   31-01-12 21:50

Бумерангов - има ли някъде туй - как Никола разхвърля подуенците, та да го гледам? Само съм слушал за него !!!

Това вече рядко е възможно - играта е по-силова и бръза от едно време... но и Митко е много техничен, макар не съм го виждал да прави това, дето съм виждал да върши Любо Пенев - да фане топката от флагчето на корнера, да излъже 8 човека и да вкара гол от вратарското...

Друг невероятно фамозен гол е на Лъчо Танев срещу Белгия (по това време четвърта света и със славата на националният отбор с най-здрава защита) - по-възрастните ще се сетят...

Автор: evox   
Дата:   31-01-12 21:57

Да е жив и здрав. Иначе е най-обикновена марда с противен български манталитет. Обосновавам се- Раул можеше да остане в Реал Мадрид до края на живота си, но не му гарантираха титулярно място и човека отиде да играе футбол в Шалке, а не да търка скамейката и да разглежда стадиона отблизо. Раул за Реал Мадрид е нещо, което Митко за Манчестър никога няма да бъде.
Тва за гения на презрителния финт е точно толкова тъпо, колкото и самия му престой в Манчестър Юнайтед.
Свалете очилата, той просто е най-добрият български футболист на новото време, но нищо повече.

Автор: Славов   
Дата:   31-01-12 22:03

Здрав да е .... [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Bumerang   
Дата:   31-01-12 22:03

За Импето

http://www.blitz.bg/sport/article/104063

иначе лично съм го гледал на кино преглед /имаше такива преди филмите/бях 8 ми клас и от ЦДНА[smilie7]

Дата:   31-01-12 22:23

Бумерангов - историята я знам, ама исках да го гледам...

Още по-трагическо - търсих из Нетът голът на Лъчо Танев срещу Белгия и просто го НЯМА !!! Навсякъде - само головете на Гунди срещу същите - 1965 година... правете си изводите защо... [smilie23] [smilie22]

Автор: asahi   
Дата:   31-01-12 23:00

Мафия! И нета са окупирали, нихната верица [smilie9]

Телефонът в офиса на Лъчо Танев е 980 6070. Черпи информация от извора.

Дата:   31-01-12 23:02

И що? Ще му река: Лъчо - качи в Тубата и в Кутийката запис на голът ти срещу Белгия...

Автор: Analgina   
Дата:   31-01-12 23:13

Можеш и една животозастраховка да му предложиш между другото[smilie5]

Митко май вчера се е подстригвал сам, без огледало при това.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.