Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10     всички  напред  последна
 Заетост
Автор: asahi   
Дата:   03-01-12 22:42

Дали ще работя?
Какво ще работя?
Работи ли ми се това?

Мижавият ми опит показва, че покрай Нова година стават и такива чудеса - разделяш се с шефа, при това без много да го мразиш. За са перспективите четете:
Какъв ще е пазарът на труда до март
[thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Заетост
Автор: НАСОО   
Дата:   03-01-12 22:44

не ми дреме - квото има да става ще става[smilie21]

Автор: Navy   
Дата:   04-01-12 00:07

Абе ти може лиммалко нормално да се държиш по време на празници, стига с това бачкане бе...

Дата:   04-01-12 00:12

В отпуск съм [smilie21]

Дата:   04-01-12 00:26

Не ти личи [beer]

Автор: lumix   
Дата:   04-01-12 00:30

"Срещнали се двама приятели бизнесмени:

- Какво става, как е?

- А, всичко е наред, само се чудя, решил съм да намеря работа на моя син, сам да се оправя вече.

- Нямаш проблеми, пращаш го при мене, получава служебен апартамент, служебна кола, почва с 1000... лева заплата...

- Да, ама аз исках да започне от нулата - да ходи с градския транспорт на работа, да получава 150 лева на месец...

- О, не знам как ще стане, хората учат по пет години за такава работа...

"

.............аз съм учил 5г ....та:
Дали ще работя? - НЕ! ЩЕ СЕ ПРАВЯ ЧЕ РАБОТЯ
Какво ще работя? - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ВСЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ - МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА
Работи ли ми се това? - НЕ

[cool]

Дата:   04-01-12 00:32

Сахиии, Що не си в родният град да се видим и да се полъзгаме беее... Баси...

Дата:   04-01-12 02:12

Други занимавки си имам, сори. Ти се лъзгай, не ми пречиш.

Автор: sugargogo   
Дата:   04-01-12 02:14

Азахи за тебе драги винаги ще има работа, щот си винаги със силните на деня, демек си им глашатай. Кат едно време по време царско, преди да е пръднал ББ ти си вече разнесъл нувинъть :) къде миризлива къде истинна[smilie25] . Ако шефа ти даде червен картон ще ти подам една мутика взаимопомощ нали си другарче- имам 10-20 декара една нивичка с компири- ще ги копаш, ще ги поливаш, ще ги обереш и после каквото дойде. Дано и на нивата си толкова работлив както тук копаш от тема в тема все екпертно.
Кофти за хората които ще останат без работа и ще се чудят как да се преквалифицират или накъде да събират куфарите. Ама кво ти пука за тех, нали твоят патрон и месия е едно дърво и цял живот е чел за дарвинизъмъть - та се е произнесъл мъдро той = да оцеляват по силните, останалите да умрат... естествен подбор на заетоста в Булгаристан, нали?.[cool]

Дата:   04-01-12 02:23

За ББ позна. Пръв разнесх новината. Преди това и за царя, и за Костов. Само Беров ме изненада, шот се бях разсеял нещо.

Имам си декарчета, споко. Има и с какво да ги засея. Въпрос на приоритет е кога ще го направя. Нали съм със силните на деня - няма да се давам? Ще те викна да поливаш, щото е скатана работа - за наши хора. Ако слушаш и бригадир ще те назнача - с каскет и молив зад ухото.

Да вмъкна една илюстрацийка с вожда след като заряза Пожарната.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/xice5469.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/tfln2555.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/xzuo8990.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-01/avwa3669.JPG

http://www.svobodata.com/images/others/image/boiko-t-3.jpg

Дата:   04-01-12 02:37

Ти пак го изкара на капитализьмь. Ще назначаваш , ще караш някой да те слуша... Демокрацията де я си я захвърлил, в някой прашен ъгъл на хисторията ли ? Белким да беше сложил някоя твоя снимка, кво ми ги лепиш тези чуждите - ни с единия, ни с другия имаш. Скоро за теб, ще ти изкарам малко личен архив с другаря с менчето, га бяхме по млади с него и се снимахме, поздрав за теб ще е.[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Дата:   04-01-12 02:40

Арен човек беше този с менчето, ората не гладуаваха при него, докато пожарникара подпали мизерията и я поддържа със серсемите край него

Дата:   04-01-12 02:42

Е как бе? С тато бехме първа дружка. Даде ми Окръжния комитет на партията, делегат бех на 2 конгреса и на един в Съюза ходих, кога си взех Киева оттам. Къде ме бараш ти мене? [smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   04-01-12 02:45

Тея ваши спомени за Тато явно са ви много мили и ви въодушевяват здраво, щото гледам 3 през нощта е, а вие будувате и си спомняте ли, спомняте [smilie18]

Автор: Myth   
Дата:   04-01-12 03:00

asahi ти пъ най-надеждната медия медия намери да цитираш или викаш шъ цитираме к'вото ни е удобно. Да ти кажа ли че в Пловдив доста хора работещи дори в офиси работят на минимални заплати. Кво викаш иначе работни места т'ва онова... истината е че все повече фирми се изправят пред фалит и съкращават работници. Да си поговорим ли колко семейства ще останат на улицата следващата година, щото не могат да си плащат сметките и наемите на ОБЩИНСКИТЕ жилища (общинските с главни букви щото наемите са мижави) 816 асахи, ОСЕМСТОТИН И ШЕСТНАДЕСЕТ СЕМЕЙСТВА ще останат на улицата, иначе ти все така може да пускаш оптимистични статии от дира, която е ГОЛЯМА и МНОГО НАДЕЖДНА медия и най-вече ДОСТОВЕРНА [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   04-01-12 03:07

Myth както обикновено се включва с погребална ария [smilie18]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   04-01-12 03:13

dirnik.bg [smilie18]

Дата:   04-01-12 03:21

Дай сега да си затворим очите за анализите, щото, видиш ли, 816 семейства от доста време не са си плащали наемите и сметките. Аз като не си плащам ще ме изхвърлят като мръсно куче, при това веднага.

Дата:   04-01-12 03:30

Автор: djogata
Дата: 04-01-12 03:07

Myth както обикновено се включва с погребална ария

Не бе djogata, ама ся разни индивиди видиш ли да ни убеждават колко сме добре.... ай извинявай, не сме....
Каква погребална агенция, кви 5 лева.

Асахи... това са само за Пловдив ти осъзнаваш ли колко семейства са това остават на УЛИЦАТА.... Късметлии са тези които работят в проспериращи фирми в тези времена... щото масово фирми затварят кепенци.
Асахи и кви са анализите щото дира нещо не ми е критерий ако него цитираш за анализи, по новините друго говорят.

Публикацията е редактирана (04-01-12 03:37)

Дата:   04-01-12 03:53

Къде съм те убеждавал, че си добре? Объркал си се нещо.

Има незаети работни места в Пловдив. Даже и за мен има работа, ако потрябва.

Автор: Cristinel   
Дата:   04-01-12 03:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   04-01-12 04:05

Къде викаш имало незаети работни места, щото аз в Пловдив не видех, пък и както казах доста от заетите работят на минимални работни заплати (не просто ги осигуряват, а работят за толкова) и то в Пловдив. Не говорим, че МЕН УБЕЖДАВАШ, ЧЕ АЗ СЪМ ДОБРЕ, опитваш се по принцип да убеждаваш как нещата в България вървят на добре или нещата в България са добре, истината е че не са и масово хората мизерстват,

Дата:   04-01-12 04:07

И що не спиш бре то поне по една наздравица да кажем
[beer]

Дата:   04-01-12 04:10

djogata не знам дали историята се повтаря, ама тоя дет се мисли за новия стамболов е на мн крив път. В любимата татковина, дето се строят основно болници и лудници и просперират погребалните агенции, какво ария да се носи- Ода на радостта или менделсон. В големите градове Варна и София, отчасти Бургас не ги вкючвам) ората едвам кретат, средните още по зле -отиди да видиш Мездра, Видин, Монтана, Разград- хората мизерстват , по селата никой не остана и обезлюдяват, циганизирайки се. А такива синигирчета и платени агентурни мишоци като Азахи Маус Пеят все похвални слова за вожда ,баце, щото е мн силен и мириши на мускули и стероиди и как да не му се възхищаваш на тоз нарцис. И мишоците излизат от дупките и пускат по форумите всеки ден по някоя статистика за стабилността, сега ще е стабилността на заетостта утре ще е стабилността на доходите. Гърците били несттабилни с 900 евро пенсии, а чичо Петко от горно нанадолнище е най стабилен с 70 евро на месец.
Азахи ти и по симпозиуми си бил бре, .. Как не сме се засекли нейде по Кавказ с теб. [thankyou] Ама нещо не ти стиска да одиш там.
Имам една чеченска капа от 85г, взема да ти я подаря, белким ти дойде акъла в к...та.[thankyou]

Дата:   04-01-12 04:13

Викам една фитирийка Кратууннки да засеем таз година за теб[beer]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.