Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бах маа му..
Автор: marconi   
Дата:   21-12-11 23:35

Ей ся видях и осъзнах, че две нощи и три дена фотографската ми раница (добре фугирана със семнайсе четиресе, педесе и семсе двеста), седи на задната седалка на колата...крадците май се запразнили и те да го ева

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Бах маа му..
Автор: TheOne   
Дата:   21-12-11 23:39

Радвай се,късметлия си [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   21-12-11 23:40

Мърлячи [smilie11]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   21-12-11 23:43

Аз па неска паркирам у Младос, гасим, слиам, цъкам с дистанционното и тръгвам. Правя няколко крачки и чувам шум от търкалящи се гуми. Викам си деа,кога успя да се появи тоя зад мене, нали немаше никакви коли в движение на тоя паркинг. Обръщам се и какво да видя!!!!![smilie10] [smilie10] [smilie10]

Милата ми астричка ме следва като кученце [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Аз съм забравил да дръпна ръчна и съм изключил от скорост!!![smilie10] А паркинга с лек наклон. Добре, че гумите беха леко наляво и бях паркирал на края на редицата та колата не се заби в тая отпред ами лееееекинко се изнесе наляво, а аз се счупих от рефлекси да цъкам дистанционното за да отключа и се метнах вътре да дърпам ръчна...
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: exo99   
Дата:   21-12-11 23:48

Да почерпиш сега! [beer]

Дата:   21-12-11 23:50

хахаха Зафиров добре си [smilie18][smilie18][smilie18]
аз имах такъв случай преди години, ама успях само да кажа "ъъъъъ таковата", гледайки как мойта омазва бронята на предната кола [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-12-11 23:51

другата среда при Мато...[cool] [cool] [cool]

Автор: feliz   
Дата:   21-12-11 23:54

иво, [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Дата:   21-12-11 23:56

Мани докато зацепя, че това е моята кола, а не просто кола и да не се дърпам да и направя място да мине....[smilie18]

И после тичай към нея като луд, щото аз бях минал едно 10-на метра преди тя да потегли. Абе шоу..

Ма така е, като не си пия гинкото и забравям да си пия гинкото и после забравям да дръпна ръчната..

[smilie18]

Автор: orlindraganov   
Дата:   21-12-11 23:57

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: djogata   
Дата:   22-12-11 00:00

Аз преди 1-2 години така слязох да купя нещо от една хлебопекарна. И съм забравил да дръпна ръчната. Като цяло нещо онази сутрин се бях здраво завеял. Влизам в колата, тръгвам да паля - натискам съединителя, въртя ключа... и чувам отзад някой ми бибитка. В този момент се усеща лекичко 'туп' - то кво станало - като съм освободил колата, за да запаля, тя тръгнала лекичко назад, а аз явно поради кофеиновата ми абстиненция не се и усетих - и на 20-30 санта зад мен друга кола паркирала - та допряхме брони. Е, ударът беше толкова лек, че даже не си и личеше къде са се допрели колите (в смисъл, даже и прахта и мърсотията си бяха непокътнати). Та и аз имах късмет [smilie18]

Автор: aeobs   
Дата:   22-12-11 00:01

Е, ок, щом е изминала разстояние значи е било доста наклонено, в момента на слизане от колата не усети ли да се движи.
Аз поради това, че зимата ръчната замръзва и не се дърпа нямам навика да я дърпам никога, но винаги съм бил на скорост. [smilie18]

edit: към Зафиров.
djoga, аз паля винаги на спирачка май. [smile]

Публикацията е редактирана (22-12-11 00:04)

Дата:   22-12-11 00:09

Винаги дърпам ръчната, навик ми е от както съм изкарал книжка, но какво стана днес никой не знае... [smilie8]

Паркинга е на бул Йерусалим, един голям пред някакви магазини и блокове и е под налкон, а колата явно е тръгнала доста след като съм слязъл щото тичах на обратно до нея [smilie5]

нещо съм се ошашавил... Може да е от хапчетата за малария защото в описанието психичните разстройства бяха основните странични ефекти [smilie5]

Автор: georgi969   
Дата:   22-12-11 00:16

И аз така-спирам до един магазин и влизам да си пазаря.Излизам и гледам-няма я колата.Бре викам си-откраднаха я.
Правя 3-4 крачки и поглеждам изад ъгъла.Гледам я на средата на пътя, и другите я заобикалят.Че ръчната не съм я дръпнал-не съм, ама и на скорост да не съм я оставил[smilie11] [smilie11]

Автор: gorbi   
Дата:   22-12-11 00:19

затва е хубаво не да "дърпаш" ръчната, ми да я натискаш... :)

Дата:   22-12-11 00:25

горби, сори батка ама съм на хапчета за малария и нищо не ти вденАх :)
Би ли пояснил, коя е тая ръчна дето се натиска [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   22-12-11 00:31

На трамвая?

Автор: kefalcho   
Дата:   22-12-11 00:32

... на мерцедес май се натискаха[smilie8]

Дата:   22-12-11 00:36

Аеобс, и аз по принцип паля на спирачка, ама нали затова пиша - онази сутрин явно беше специална и не бях много в час [smilie18]

Горби може би има предвид автоматиците, или тези по-новите коли, дето ръчната им е електронна.

Един път станах свидетел на интересна ситуация с Пасат - рано сутрин, тръгнал съм за работа, а пред мен въпросният Пасат, каран от някаква лелка, след някакви придърпвания, замръзна на средата на пътя. Спирам и аз, в опит да помогна - Пасатът имаше електронна ръчна спирачка, и се палеше с бутонче до кормилото - ми нещо ръчната се ебаваше - или беше повредена, или нещо акумулатора/генератора нямаха душа и не можеха да пуснат достатъчно ток, за да се освободи спирачката. Накрая, след изчакване 2-3 минути и помпане по бутоните, колата тръгна - това бетер Майкрософтски компютър [smilie18]

Автор: aeobs   
Дата:   22-12-11 00:43

iСпирачка не ми трябва. Ще и скимне да ми се включи по някое време на магистралата. [smilie18]

Дата:   22-12-11 01:19

я до го ева...и мойта е с натискане на бутон, ама кат тръгна сама си се освобождава и не мое я включиш в движение...та за тоз пасат ми е странно [smilie10]

Дата:   22-12-11 01:30

Тва като на Икарус бре! [smilie8]

Автор: 4given   
Дата:   22-12-11 01:45

Моята ръчна е крачна - педал в ляво [smilie5] За три години съм я ползвала два пъти.

Дата:   22-12-11 04:46

4given, твоята кола автоматик ли е? Щото ако е автоматик, педалът вляво по принцип е за освобождаване на ръчната, не за пускане... Та ако си го ползвал/а няколко пъти, даже е много [smile]

Автор: TNT   
Дата:   22-12-11 07:07

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Коледа е! Стават чудеса! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.