Автор: Knartist
Дата: 06-12-11 21:08
Всъщност почти всичко, което е кофти, си е кофти от край време - от соца, че и от преди... разни не особено изящни качества на народонаселението... (тамън днес се срещнах пак с легендарната темерутщина като си взимах новите документи)... но още през соца България била известна на запад като "страната на сърдитите келнери)... та така и с мръстия, и с какво ли не...
Съдейки по онзи лаф, че "it's the economy, stupid" - това по случай кое печели избори в демократичните страни... неуредиците в икономическа посока са кофти... липса на нормална читава средна класа, която да представлява поне половината население... идеалът се доближава до 70 - 80 - 90 %...
Та, ако бих решил да се занимавам с бизнес и да помагам за изграждане на читаво общество, България не е от челниците по икономическа свобода...
Но, да де, всеки си има своите си казуси и интереси... моите са натам - нека някой да ми беше казал през 1988, че ще имам възможността 4 пъти (3 в БГ и веднъж на запад) да видя и слушам на живо това... Open Mind for a different view...... да де, щеше да е бая прозорлив, доколкото то още не е било създадено, а аз още не бях изметалясал съвсем, ама... схващате идеята, надявам се
|
|