Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Още един от "наш'те" се е спасил... R.I.P., Gary
Автор: Knartist   
Дата:   27-11-11 20:01

Gary Speed has died, aged 42 [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Още един от
Дата:   27-11-11 20:06

Иначе, "наш'те" са по-скоро "моите" (ако се окаже, че е такъв случаят) - със суицидни и депресарски тенденции...

По този случай, като че ли има нещо като зависимост (поне така ми се струва) - има хора, които едва ли не като гръм от ясно небе си теглят куршума, въжето или каквото...

Докато други цял живот примерно пеят песнички за тез си емоции и това като че ли помага да не го направят... засега...

Както вика Джеймс, Sofia, DO YOU FEEL WHAT I FEEL [cool] [beer]

Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters, no one else

I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Cannot stand this hell I feel

Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me but now he's gone

No one but me can save myself
But it's too late
Now I can't think
Think why I should even try

Yesterday seems as though
It never existed
Death greets me warm
Now I will just say goodbye
GOODBYE!
[thankyou] [cool] [beer]

Публикацията е редактирана (27-11-11 20:13)

Re: Още един от "наш'те" се е спасил... R.I.P., Gary
Автор: feliz   
Дата:   27-11-11 20:09

[smilie2]

Автор: slivenski   
Дата:   27-11-11 20:15

И това е право на избор.

Аз би трябвало да съм против, но не съм. Защото е избор.

И понякога може да е единственият достоен начин човек да си тръгне.

Както и да е. Бог да го прости. [smilie21] [smilie21]

Автор: TNT   
Дата:   27-11-11 20:18

Всичко е наред. Няма наши, няма ваши https://photo-forum.net/joro/emoticons/smile019.gif

Автор: slivenski   
Дата:   27-11-11 20:24

Може да е разбрал, че е неизлечимо болен примерно.
Може да го е направил заради несподелена любов.
Може просто да е загубил смисъла...
Може да са още куп причини, но и тия трите стигат.

[smilie21] [smilie21]

Дата:   27-11-11 20:33

Мдаммм... може да го е направил просто по главната причина – животът е кучка, а после умираш...

Аз съм си избрал един чудничък начин, наречен така красиво и класически - DIGNITAS

Ей това звучи толкова peaceful... DIGNITAS procures the necessary medication for this, a lethal, fast-acting and completely painless barbiturate which is dissolved in ordinary drinking water. After taking it, the patient falls asleep within a few minutes, after which sleep passes peacefully and completely painlessly into death.

Край на мъките.
Ама пък, по някаква шантава причина, голяма част от хората повече ги влече да си харчат парите за безсмислени благотворителни каузи, които така или иначе са тотално обречени – спасяване на животи (напълно и само ВРЕМЕННО!)... вместо да се посветят на спасяването на душите от мъките им... дори и хиените от Дигнитас няма да признаят толкова много страдащи души за резонно заслужаващи помощ [smilie2]

Автор: feliz   
Дата:   27-11-11 20:53

Коинси, там няма място за млади, прави мъже.[smilie5]
Та не знам какво си избрал. [smilie8]
Трябва да отговаряш на определени условия за това "удоволствие".[smilie3]

Дата:   27-11-11 21:03

Фелизке, а баш [smilie24]
Ако става въпрос за рак – ОК... а защо си мислите, че душевните страдания не заслужават същото внимание... още повече когато прерастват във физически такива... (което поне аз мога със сигурност да уверя, че се случва)...

По някаква Ирационална причина почти всички човеци са се вкопчили в тоз живот все едно ще го живеят вечно... и дават пари за благотворителност за спасяване на животи, а не дават за спасяване на души... и разправят как си бил "здрав-прав", какъв ти е проблемът и т.н... еми, явно пробелмът на Гари Спийд и на не малка част от хората (доколкото си спомням статистиките, в България самоубийствата бяха почти колкото жертвите от катастрофи доскоро (доскоро, щото нали има някакъв напредък в последната година) = близо 1000 годишно = на по около 3 на ден) са НЕ по-малко сериозни и явно фатални...

Та, само хора, които са посветили достатъчно от времето си и от интелектуалния си капацитет (и то хич не е задължително да важи за всички от тях), биха могли да чатнат, че онзи лаф е съвсем верен – "Единственото РАЦИОНАЛНО решение на твоя/моя/и т.н. проблем е самоубийството."

С което ни най-малко не омаловажавам интелектуалния капацитет на по-жизнерадостните натури... все още изобщо не е съвсем ясно по какви причини различните хора приемат що-годе еднакви случки по мнооого различни начини... обикновено го отдаваме на емоционалност... според мен и моите възгледи, почти задължително ще да си има биохимични обяснения... така, както си има за страданията при рак и какво ли не...
Та, ОК, би било гот да се бачка по въпроса с откриването на тези биохимични причини (което, разбира се, се прави и всъщност, откакто са надобрели антидепресантите, самоубийствата почти главоломно спадат по доста места) [smilie3] [beer]

Автор: SellFish   
Дата:   27-11-11 21:37

Депресията си е болест като всички други. И то болест с висока смъртност за съжаление... Вгледайте се в хората до вас, онези които обичате! Много често се стига до подобни трагични развръзки, след като страдащият от депресия вече агонизира, а близките му не забелязват...и не, обикновено на лицето на агонизиращия не е изписана тъга. Напротив, той/тя може дори да започне да говори оптимистично, или пък примирено, като в транс... Различно е. Трябва да се научим да се взираме в очите на любимите ни хора! Тая гад "депресията" е много подла, промъква се в живота ти, застоява се доста дълго и непрекъснато провокира разумът и инстинктите за самосъхранение.

Автор: 2nYo   
Дата:   27-11-11 21:47

Тежка тема си отворил, Колега, дано не се 4увстваш така !

Re: Още един от
Автор: ahead   
Дата:   27-11-11 21:56

днес е напуснал света и най-силният мъж на планетата Василий Алексеев
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1128815

ред. всъщност в петък било, от днес е новината

Публикацията е редактирана (27-11-11 21:59)

Дата:   27-11-11 22:00

Ахъм, аз в самото начало казах нещо, което не знам дали ви направи достатъчно вЧепетление... за ИЗКАЗВАНЕТО (с примера с Металица и юнаците, които са още съвсем alive & kickin' [cool]

Та, от една страна - така се чувствам... освен че съм много силно coincidentia oppositorum, все пак се развих до някаква направо ексхибиционистична степен... което, от гледна точка на оцеляване (разбира се, само временно де [smilie3] ) май е по-добре...

Преди няколко години бях пуснал една тема, в която си разправях за собствения опит с депресии и антидепресанти... покрай таз тема тогава се сприятелих с Гошкича, който не е вече между нас по други причини... и адски се разочаровах от други хора... все едно де... а пък наскоро бях пуснал нещичко за "големия слон в стаята", който всички се правят, че не виждат (Смъртта)... ако има изобщо някаква идея в нещата, които казвам, то тя би трябвало да е в посока Don't keep it all INSIDE [cool] [beer]

Сещате ли за онзи лаф - че кучето, което лае, не хапе... та, може би все пак е по-малко вероятно аз да си изпия барбитуратите, отколкото някой интровертен депресар дума да не каже, но да си тегли куршума, примерно... е, не че така или иначе... [smilie8] [beer]

Автор: arakiss   
Дата:   27-11-11 22:04

определено помага да си кажеш "казванката".

Дата:   27-11-11 22:16

arakiss [smilie24] (поне временно де, както се разбрахме [smilie3] ) [beer]

Дата:   28-11-11 00:39

Като ала билингвистичен почти веднага ми дойде дали някой се е сетил да направи шантавия каламбур... оказа се, че все пак има 29 резултата (засега) Godspeed, Gary Speed! https://photo-forum.net/joro/emoticons/smile019.gif

Автор: snoopoff   
Дата:   28-11-11 00:47

Кнартисте, тва е малко като да кажеш - ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ МЕН!

Лека му пръст на човека... R.I.P. Gary

Автор: neillmakoli   
Дата:   28-11-11 06:56

R.I.P. Gary
Като футболист ни радваше навремето...

Автор: Славов   
Дата:   28-11-11 09:39

Бог да го прости ...

[smilie2]

Дата:   28-11-11 17:22

snoopoff, още не съм отворил дори първата бира за деня, та нещо не разбирам... кое това имаш предвид?

Да де, вероятно и тук има доста неща за неразбиране... особено гледано отстрани... може би изглеждат някак... невръзващи се

По време на предаването по Би Би Си, в което участвал Гари Спийд, той говорел ентусиазирано за отбора си и за надеждите за успех в квалификациите за Мондиал 2014 догодина.

Водещият Дан Уолкър, който прекарал четири часа с него споделя: "Той си беше емоционален, както винаги. Говореше за децата си и как ще играе голф следващата седмица.

Ужасно е като се замислиш как някой, който беше толкова надарен и който определено има за какво да живее, така жестоко си отиде. Беше в отлично настроение през цялото предаване и каза, че ще се радва отново да дойде преди Коледа".

Гари Спийд е баща на две момчета - Ед на 14 години и Томи на 13 години. И двамата са обещаващи спортисти, като Ед е футболист, а Томи е запален по бокса.

Автор: alsash   
Дата:   28-11-11 17:24

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] https://photo-forum.net/joro/emoticons/40.gif

Автор: tantris   
Дата:   28-11-11 17:54

Миналата година по това време:

Selbstmord – Nationaltorwart Robert Enke ist tot

Wiki : Robert Enke

Дата:   28-11-11 18:04

Да, спомням си за Енке... но при него някак беше по-различно с депресията след смъртта на детето му... "по-различно" в смисъл на ужким по-ясни и разбираеми за повече хора причини...

За Гари Спийд и на самия мен ми е някак по-неясно... заради това с приповдигнатото настроение в студиото на bbc, бих заподозрял биполярности разни, но не споменаха каквото и да било, което да се знае...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.