Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Мишки
Автор: nemchev   
Дата:   24-11-11 12:10

Възможно ли е да има мишки в панела /на панелен блок/ и ако да, как да ги разкарам от там.
Може да спамите на воля, но някой друг съвет няма да бъде излишен[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Мишки
Автор: navy   
Дата:   24-11-11 12:11

Плъхове има със сигурност [smilie7]

Автор: georgi969   
Дата:   24-11-11 12:16

Възможно е.
Не трябва да има храна, иначе ще идват.
Иначе-котка.Универсално средство.

Автор: asahi   
Дата:   24-11-11 12:17

С котка-ловджийка е най-добре. За един ден ще го елиминира.
По-бавният и несигурен метод е с капан.
Най-бавният е да го опитомите.

Автор: vinse   
Дата:   24-11-11 12:17

Възможно е да има мишки между панелата и изолацията (ако има такава), но в самата панела малко трудно ми се струва да има мишка (освен ако не е зазидана [smilie5])

Дата:   24-11-11 12:21

ами точно от самата панела се чуват
разлепих тапетите до прозореца за да търся дупка , ама нанайси..цвърчат цяла нощ м.... им

Автор: ценослав   
Дата:   24-11-11 12:24

Предимно през есента, различни твари почват да търсят топло. Мишките спокойно се катерят по грапавата мазилка на блоковете до който си етаж искат. През вратите на терасите и готово. Та патил съм с това /трети етаж/. Има различни капани, но аз използвам една много проста техника. Взимаш една порцеланова паница /може и стъклеаа за да видиш като хванеш мушока/. Първо на пода слагаш плоскост от ламарина, шпертплат или картон - каквото намериш. върху него захлупваш паницата, като предварително намериш един орех, клечка която забождаш в ореха /там където с ножа го отваряш на две/ и малко сиренце. Така свързани ореха набоден на клечка и в края на клечката малко сиренце или кашкавал. Подпираш захлупената паница с ореха, за да е надигната от единия край, а сиренцето в другия край на клечката да е някъде по средата под паницата. Мишока като влезне и хапне от сиренцето, ореха се поклаща и паницата пада върху мишока и готово.[cool] [cool]

Автор: krist   
Дата:   24-11-11 12:26

в старото ми жилище се налагаше да поразкъртим малко към шахтата, където вървят тръбите, заради течове и намерих акота от плъхове - т'ва на 5-ти етаж.. едно време в Студентски град сестра ми беше виждала на 8-ми етаж плъх, да и яде от боклуците в банята и после вазира пак към шахтата..[smilie10]

Автор: prizovka   
Дата:   24-11-11 12:27

Ракумин паста и нямаш проблеми [smile]

Дата:   24-11-11 12:30

12 калибър "Туловка" със съчми за глигани - "Рамбо №5". [cool] [cool] [beer]

Автор: didesignbg   
Дата:   24-11-11 12:30

Комшията от третия етаж ми се похвали, че за два месеца е хванал над 30 мишки. Първоначално с един капан, след това сложи още един...

Автор: lillia   
Дата:   24-11-11 12:41

Преди няколко години и ние го бяхме закъсали. Живея в къща. Не можеше да се слага отрова заради детето и животните. По едно време бях готова да живея на палатка стига да няма мишки. Постоянно или ги чуваш или ги виждаш. Не можех да спя от гнус. Купихме капани като клетка, но не се ловяха. По-случайност решихме да сложим от онези капани които са открити и директно ги мачкат ако се закачи на стръвта. Мишките обичат луканка. За 3-4 седмици ги изловихме. Хванахме около 40 мишки. Много неприятна история. От тогава не са се завъждали. Беше преди 3-4 години. Тогава годината беше такава мишава.

Дата:   24-11-11 12:49

абе хораааа, те са вътре в панелите. Не ги виждам изобщо, новечер подлудяват жената. Аз спя кат пън и не ги чувам, ама чувам жената/нали се сещате/[smilie18]

Автор: lillia   
Дата:   24-11-11 12:55

смени панелите[smilie5]

Дата:   24-11-11 13:03

Призовка...каква е тая паста...нещо подробности

Автор: Императорът.   
Дата:   24-11-11 13:22

Вземи си кот.

Етажът е без значение - мене мишка ми е влизала през прозорецът, а съм на 10 етаж !!! Панелът - тоже без значение - гризачите имат толкова яки и остри зъби, че умеят да гризат бетон.

Бе с една дума - ако бяха по-големи и имаха повече мозък - жална ни майка - нямаше да имаме шансове срещу им.

Автор: ahead   
Дата:   24-11-11 13:30

в панелките на новобранския център(ШЗО) в Плевен бяха голяма напаст, веднъж една торба с храна я закачихме на душа в опит да я направим недостъпна, но един плъх успял да се покатери по тръбата и някак влезнал в торбата, един пък си беше забравил малко семки в джоба и плъховете през нощта изяли първо плата на джоба за да стигнат до семките, друг пък му бяха наръфали антената на телефона, не се спираха пред нищо

Дата:   24-11-11 13:42

ако си взема котка, кажете как да я вкарам нея в панела[smilie25] [smilie11]

Автор: Императорът.   
Дата:   24-11-11 13:43

Тя няма да влиза в - а ще ги чака да излязат те. Котът - ного упорито - подуши ли мишокът, способен е да го дебне цял ден без да мръда.

Автор: baraba   
Дата:   24-11-11 14:07

имам познат на авто къща мишоците изяждат кабелите на колите му .. и не може да си продаде колите, голям ужас.. сега има 6 котки и като му ида на гости котките носят по една торба мишки.. не ги ядат..не са се свършили мишките, но и проблем с колите вече няма.. но и си увеличава котките явно мишки са мноого

Автор: ogimag   
Дата:   24-11-11 14:10

Малко спам щом е позволено [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/mxbo9497.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/jbtp6771.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2011-11/nanx7828.JPG

http://images.pictureshunt.com/pics/c/cartoon_tom_and_jerry-5403.jpg

Дата:   24-11-11 14:11

Един приятел - ловджия качил в багажника един зъл Териер - лисичар. Както си карал, почнали да горят бушони и всеки фар да свети като цветомузика. Той териера къде кабел видял в багажника, всичко изръфал. [beer] [smilie21]

Автор: dobriman   
Дата:   24-11-11 14:21

Виждал съм едни електронни джажджи против гризачи.
Може да пробваш да ръгнеш едно в контакта.. ама аз лично се съмнявам да върши работа.

Автор: Todd   
Дата:   24-11-11 14:25

Май народа е забравил че някога имаше панели с изолация .Само че стиропора беше в седата на панела а не отстрани .
Та ако са се натъпкали в такъв панел ще си живуркат кат царе [smilie5]

Обаче входа им е някъде между панелите .... трудна работа за елиминиране .

[smilie7]

Дата:   24-11-11 14:54

имаме познал...ТОДД...аре ся по версията на Тодд...един познат ми спомена нещо против къртици....но какво е не знам, а дали ще свърши работа?[smilie11]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.