Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За
Автор: ценослав   
Дата:   09-11-11 19:16

За "самотните" майки. Парадокса е в това, че "самотните" майки", които си живеят с "мъжете" на "семейни начала" са с предимство с другите майки, дето живеят със съпрузите си след ЗАКОННО СКЛЮБЕН БРАк. Ехххх! Държаво, Даржавоооо ... /за да не ме бамнат/.

Отговори на това съобщение
 Re: За
Автор: мара   
Дата:   09-11-11 19:34

кво, кво?

Автор: tofo   
Дата:   09-11-11 19:40

тъй, тъй!

Автор: vinse   
Дата:   09-11-11 19:44

я пак !

Дата:   09-11-11 19:45

Значи да поясня. Възпитал съм дицата си да бъдат честни и да служат за примар. Щерката намери спътника в живота си. По тяхно желание сключиха брак в много тесен кръг - те, кумовете, деверът й и брат й. Ние "дъртите" посла са радвахме на снимките и видеото дето бяха снимали брат й и девара й. Като младо семейство напълно правилно решиха да живеят отделно. Дариха ме с прекрасна внучка. Дъщеря ми е по майчинство, като е била магазинерка / а иначе е инжинер-химик/. Зета от една година е безработен - в един забравен от държавата град живеем. Подават си като всички БГ граждани молба за "ваучери" за отоплителния сезон. Парадокса е, че е отказана такава помощ щото дъщеря ми не била съмотна майка. "На кучетата" няма да ги оставя нито аз нито сватовете ми - пенсионери сме. Но кво става в тая държавица. Па после ми говорете за възвишена политика.

Автор: asahi   
Дата:   09-11-11 19:48

Завиждаш на самотните майки ли?

Автор: vinse   
Дата:   09-11-11 19:50

самия факт, че делят майките на категории е... меко казано притеснителен.

Дата:   09-11-11 19:51

Асахи, сигурен съм,че си писарл и си поместил коментара си заедно с мен и не си прочел допълнението ми. Простен си.[beer]

Дата:   09-11-11 19:52

Тцъ, прочетох го оттатък. 15 декара чакат зетя.

Дата:   09-11-11 19:55

Циганките, примерно масово не се женят. Като самотлести майки имат бая повечко помощи оттук-оттам...[smilie8] Инак, сватба в маалата си правят...[smilie8]

Дата:   09-11-11 19:55

начи подаваш документи за ваучери, ама требе да има минимум доход на глава от семейството...т.е. - да няма, де...
погледнато теоретично - аз се водя самотна майка, нищо, че си живея с таткото. ама никой не ме пита за това. значи - ако подам молба, мое и да ми дадат некой лев за отопление. ама и аз не съм подавала молба.
нали се сещаш, че всичко е зарад шарените майки? щото те сватба правят, не е да не правят, ама през гражданското я минават, я не. обаче пари събират по всички параграфи.

Дата:   09-11-11 19:56

Проблема не е в това, че ще ДЪРЖАВАТА ще ме натовари финансово. Подпомогнал съм децата ми да завършат три висши. Ма днес минавам покрай едно крайно нуждаещо се "индийско" семейство в оборотна къща. Значи плюс оборотната къща, получават и много други помощи /включително и ваучери за отопление 200 лв./. И те "бедните" като провесили едно 150 килограмово прасе на един винке,ъ и кротко си го пърлят. Побеснях.

Публикацията е редактирана (09-11-11 20:04)

Дата:   09-11-11 20:01

Маре.
Значи тричленно семейство - майка с майчинство от 230 лева, съпруг безработен и едногодишно дете /дет една комизолка е 10 лева и обувките също, а за храната му не говорим/ прай сметката с молива 230 делено на 3 е равно на .......... щот математиката не ми е била любим предмет. [cool]

Дата:   09-11-11 20:03

Да се одереш- не можеш да го разделиш на три. И на мен математеката не ми беше любим предмет...[smilie8]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   09-11-11 20:03

Абе драма е, малко си дискриминация тази история. На мен и жена ми не ни дадоха детски заради висок доход (имаме сключен брак), нямам нищо против това, доходът ми наистина позволява да го "предотстъпя" на някой по- нуждаещ се. От друга страна, как човек с три висши седят безработни, това никога не съм можел да го проумея. Ми хора и със средно си намират работа, ако си взел три висши, а пък да не можеш да работиш???

Автор: Grandpa   
Дата:   09-11-11 20:10

Цено, много си млад за пенсионер, бе.
Дано си бил военен, а не да е по болест де...

Дата:   09-11-11 20:11

Щерката казала на майка си да ми не казва. Ма аз мъж ли съм!!!??? Къде ще иде че да не ми каже жената??? 14 дена /за обжалването/ още не са минали. Утре ще се разправям с адвокати ако трябва. Ма ако ме няма в коментарите, не ме споменавайте с лошо. Най много 15 дена да ми дадат по засона за УБДХ /дребно хулиганство/.

Автор: krist   
Дата:   09-11-11 20:11

абе тоя закон требе да се промени и да не важи за цигани и т'ва е! да го д..ат "правозащитните" организацийки дето искат да направят така, че на циганите да им е хубаво в нашата държава, и да не ходят в техните! да го д..ат и нашите политици, които им се водят по акъла![smilie23]

Дата:   09-11-11 20:16

Значи сичко ще направим да изцоцаме държавата, ама на село да копаме няма да се върнем. Щото сме се изучили.

Дата:   09-11-11 20:18

Grandpa
В МВР съм бил бе брат. Те ми "казаха" да се пенсионирам на 50. 700 лв. пенсия. Знам че не ни долюбвате - това е ваше право. За мое успокоение аз съм един от 10-те полицай на годината за БГ през 2007. Пазя си ламаринената купичка до компютъра. И стругар съм бил 5 години преди това. За 26 гидини имам 20 морални награди. Тръгна ли да разправям, кеф ти кражби на кокошки,домови кражби; кражби в ОГР /особенно големи размери/;изнасилвания; трафик на хора; убийства; - а стига торкова.

Публикацията е редактирана (09-11-11 20:29)

Дата:   09-11-11 20:19

Абе, държавата все пак е инвестирала в нашето обучение. За копане има и не толкоз обучени...[smilie8]

Дата:   09-11-11 20:25

tofo
Инвестирала е "Дуки". Аз съм бил среднист ТМТ. То за да служиш на хората не е въпрос на образование, а на призвание.[beer]

Дата:   09-11-11 20:46

цено, нещо не е направила кат хората. или живеете в едно домакинкство и има имори под наем, разни доходи. иди и виж какви са усложията за получаване на помощи. ако отговаря, няма начин да не й я дадат. независимо, че е омъжена, а не самотна майка. щото нали се сещаш. че тва са глупости?
ся, асахи защо се държи кат адвокат на финансовото министерство, че и на социалното - не знам [smilie5]
ма напоследък така прави[smilie18] .
инак и аз имам 130 декара фамилна земя. зимам по 1 кашон олио на семестър и няма да ида да ги работя [smilie21]

Дата:   09-11-11 20:51

Не беше за тебе, бре! Ако знаеш аз как се газирам от подобни работи, ама аре...[beer]

Дата:   09-11-11 21:03

Маре
Живеят при сватовете, ма апартамента е собственост на девера й - ерген още. Свата е пенсионер и бачка да изкара някой лев. Сватята е с остеропороза безрабонта., Ма те не са длъжни по закон да хранят други. Бе разбираш ли, че проблема е принципен. Значи еди коя си чалгаджийска "гърла" има дете от еди кой си "бизнесмен", ма тя е "самотна майка" и законно може да си докарва някой лев, че да покрива данъците си от пеенето например. [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.