Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 01-09-11 00:45
Здравейте,
От известно време и аз ровя в тинята от дребни български предприемачи. Казвам го, разбира се, с малка доза ирония и доста чувство за хумор. Бизнесът ми е семеен с известна степен extension-и и основно насочен към счетоводното обслужване на малки и средни предприятия, еднолични търговци, самоосигуряващи се лица, такива, извършващи свободна професия и т. н. Към това съвсем не на майтап предлагаме и абонаментна поддръжка на компютри, принтери и други периферни устройства.
И както всеки млад бизнес, така и нашият в началото залага предимно на стимулиране на отънелият български джоб. В този ред на мисли няма да имам нищо против, ако някой реши да се възползва от така създалата се ситуация и се довери на нашите способности и желание. В замяна му обещавам, че ще получи, освен качествени услуги, и едно специално отношение, на което, знаете, се радват само първите партньори на фирми, чиито собственици са преди всичко са човеци.
Имена на фирми, сайтове и така нататък умишлено няма да споменавам, белким минем между капките на антикомерсиалния администраторски дъжд.
Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с мен чрез ЛС.
Пожелавам Ви да изживеете Вашия неизмерим и оглушителен форумски спам днес!
Поздрави!
Данаил Коев
|
|