Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мноооооого петъчна...
Автор: kukurjak   
Дата:   26-08-11 22:41

Днес си взех котката в новото жилище... Хайванчето е парализирано от ужас и не смее да излезе от клетката. Знаех, че така ще стане, но ми е гадноооооооо[smilie2] И не знам какво да направя за по-лека адаптация...
Само споделям, щото ми дойде нанагорно...

Отговори на това съобщение
 Re: Мноооооого петъчна...
Автор: kirilius   
Дата:   26-08-11 22:46

1-2 дена и ще мине. И на мен ми се е случвало. Гадинките се шашкат, когато са на ново място и се крият по ъглите, но като видят, че няма страшно, изпълзяват полека.

https://photo-forum.net/joro/emoticons/cat3.gif

Автор: slivenski   
Дата:   26-08-11 22:47

остави и купичка с вода, купичка с храна и тоалетната до клетката.
ще излезе. няма да стои вътре цял живот... [beer] [smilie21] [smilie21]

Автор: Sheridans   
Дата:   26-08-11 22:48

... Пусни двайсетина мишки в новото жилище да развеселиш мачока .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: sunnyshot   
Дата:   26-08-11 22:49

Ще излезе утре. Моята съм я местила така няколко пъти. Страхува се, но после опознава територията и се привързва.

Само веднъж, когато я оставих на хотел за 2 седмици, беше сърдита дълго време след това.

Автор: slivenski   
Дата:   26-08-11 22:53

като се преместих преди година и половина, моята също не искаше да излиза от клетката... ама аз не се церемоних много и я извадих, поразходих се с нея из стаите и после я пуснах. първо се навря зад дивана, но после излезе и всичко беше наред... шашкат се. домашните са така.
сестра ми взе един от улицата - не му пука от нищо. само гледа да се наяде и да откърти да спи, без значение къде и в каква поза... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: SLR   
Дата:   26-08-11 22:54

Да ти имам проблемите, аз трябва да водя моята девствена сладурана при един огромен кастриран мъжкар за две седмици, и хич не ми е ясно в какво психическо и физическо здраве ще я намеря [smilie8]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   26-08-11 22:58

Има вода, има и храна... кенефът също е налице... плюс неговото си легло... ама вече 4 часа се прави на умрял, което не е характерно. Предишния път като го местих (за малко) беше на 9 месеца, сега е на 3,5 години...

Автор: tnt   
Дата:   26-08-11 22:59

че защо да я вдиш там? [smilie11]

Дата:   26-08-11 23:00

"Автор: Sheridans
Дата: 26-08-11 22:48

... Пусни двайсетина мишки в новото жилище да развеселиш мачока .... "

С мишки не разполагам, освен 2-3 изкуствени... но има бол хлебарки от няколко дена... Дали ще свършат работа?

Автор: asahi   
Дата:   26-08-11 23:00

Излез някъде за 5-6 часа и остави котът да се оправя.

Дата:   26-08-11 23:13

Сега се разщъка малко... но реве... явно ще е тежка нощ

Дата:   26-08-11 23:32

"Автор: slivenski
Дата: 26-08-11 22:53

като се преместих преди година и половина, моята също не искаше да излиза от клетката... ама аз не се церемоних много и я извадих, поразходих се с нея из стаите и после я пуснах. първо се навря зад дивана, но после излезе и всичко беше наред... шашкат се. домашните са така.
сестра ми взе един от улицата - не му пука от нищо. само гледа да се наяде и да откърти да спи, без значение къде и в каква поза... "

И моят е от улицата... но го прибрах преди 3,5 години... беше на 10 дена... От тогава си е все домашен. Сега изучава апартамента... до преди малко рева, сега си намери дупка зад раклата и притихна...
Бях го водила на вилата преди време за няколко дена, но беше на 8 месеца и някак си по-лесно свикна.
Баси, май аз се шашкам повече от котарака[smile]

Автор: Grandpa   
Дата:   27-08-11 02:53

Много ви наплашени котките.
Жена ми винаги е имала котка - 3 откакто я познавам. Сегашният котарак, на 11 години вече, определено е най-унмият. Доста сме местили, но такива драми никога не е имало.

Автор: Myth   
Дата:   27-08-11 04:53

Споко ще и мине, важното е, че ти е живо и здраво животинчето, щото аз скоро изгубих единия от двата котарака, така че не се коси, да има хапка и вода и хм понеже по принцип стреса им бута имунната система на животинките, направи му един 10 дневен курс по една перличка на ден рибно масло (витамин А)[smilie24]

Автор: jivkojj   
Дата:   27-08-11 13:30

В началото се шашкат, после свикват. След време не можеш вече да ги изкараш от къщата [smilie18]

Автор: mayflowerbg   
Дата:   27-08-11 13:39

моята така и не можа да преживее заминаването ми, въпреки че беше оставена в грижовни ръце -
до миналата неделя ме лъгаха, че била бременна и изчезнала, вероятно да роди и да отгледа потомството си [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.