Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Каква фототехника се очаква на есен? /тема за пуканки/
Автор: djfroggy   
Дата:   16-07-11 15:55

Може да обобщим така:

1.Sony A77-мноооооооого дъвкана поява.Идва "новата" Токина 16-50/2,8 брандирана като Сони и "преоценена" на около 1500лв.[smilie18]
2.Sony Nex-7-и тук се изтъркахме от чакане.Чудно тяло,но нямаме стъкла за него.Покриваме 24мп с 16/2,8 и конверторчета.Ауууууууу!
3.Nikon D300/300s successor.Нещо,което да удари Каносния 7Д в земята.Дали?
4.Nikon D3/D3s/D3x successor.Аре,че на супер профитата им омръзна да снимат на 12мп.
5.Canon-нищичко не се чува,освен мечти за 5Д 3част.Може би наследник на 50Д? Щото 60Д е междинка по-скоро.
6.Pentax-спи засега.К5 не е лош,пък и надали ще има пари за нещо след изцепката с безогледалната Кю издънка.Жалко за което!А имаше нужда от малко обективи.Поне малко.
7.Безогледални Канон и Никон-надали!
Никон Д700 наследник-може би е малко рано да излиза наесен.Всъщност,има ли нещо,за което Д700 да е слаб? Видео? Надали.Може би малко ако се намали цената и апрата заспива поне за година напред.
8.Олимпус се видя,че няма какд а надскочат себе си.Умря 4/3.Микро 4/3 забуксува на едно място-една и съща матрица,леки промени в тялото,но нищо особено ново сле първия Пен.Единственото смислено е новия обектив 45/1,8.Дълго и светло или твърдо-йок!Няма и достъпно макро.Нещо като Зуйко 35/3,5.

Отговори на това съобщение
 Re: Каква фототехника се очаква на есен? /тема за пуканки/
Дата:   16-07-11 16:51

Леле,че сте скучни! Един час никой не е налазил темата.

Автор: apollo   
Дата:   16-07-11 17:55

Хареса ми мнението по т.6 и се чудя как Пентаксаджии и особенно един не се е разпенявил в безсмислена атака https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif

Автор: boyanb   
Дата:   16-07-11 17:55

объркал си клубъ с форума, затва нема никой

[smilie5]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   16-07-11 18:31

Що бре, и тук ядем пуканки[smilie21]
За D700, не мисля че е рано да се пусне заместник. Дори напротив. Струва ми се добър експеримент с новите матрици и FX класа. В крайна сметка ще подкове и ъпгрейд на D3 серията, ако го пуснат. Т.3 ми се струва интересна също, въпреки че и сега положението се удържа успешно от D7000/D300s.

Автор: danvan16   
Дата:   18-07-11 12:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-07-11 12:44

Също и новото извънземно Сони,което дай Боже,може да фокусира само бързо и без грешка.

Автор: ivodam   
Дата:   18-07-11 15:54

Аз съм дигнАл ръце от тия производители, писнАха ми. Ако случайно чуете, че някой ше пуска фулфрейм на 17-18 МП, ми се обадете, нема значение Канон или Никон.

[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.