Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте акумулатор.
Автор: riddick   
Дата:   14-07-11 10:36

Колата е малка, бензин, 1.4i. Стария е някакъв FIAMM Titanium, мисля 44 Ач, обаче след цяла нощ зареждане не ще да врътне един път даже. Нещо такова:
https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/evrn3444.JPG
http://akumulatori.bg//media/catalog/product_photo_561_1_1uz3GIgDXAQ.jpeg

Сега карам с един Искра, 60-на Ач, и върти та се къса [smilie5] Обаче тоя е на няколко години и ми се ще да го оставя резервен. Нека да съм спокоен че има нещо, което ще ме спаси винаги.

Вие сте[cool]
[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте акумулатор.
Автор: logrus   
Дата:   14-07-11 10:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ogy25   
Дата:   14-07-11 10:53

ACDelco

Автор: cameraman   
Дата:   14-07-11 10:57

Какъвто и да вземеш-все тая... При марковите е в по-малка степен въпрос на късмет... Аз и български карах последно 5 години... ама се скапа тази пролет... Сега съм с Магнети Марели.

Публикацията е редактирана (14-07-11 11:39)

Дата:   14-07-11 11:17

Ми, той Искрата е поне на 5 години...[smilie11]

Дата:   14-07-11 11:25

Добре, гледам тук
http://www.akumulatori.bg/118/Category/ACDelco
два примера - каква трябва да е разликата между ACDelco 45Ah L+ и само ACDelco 45Ah

Дата:   14-07-11 11:40

Това са означенията за ляв и десен +

Автор: Todd   
Дата:   14-07-11 12:12

Аз имах Банер с 4 клеми - кеф ти ляв, кеф ти десен . 80Ач за джипката но на третата година го изхвърлих.

И както знаете марковите не са ония марки де са в Германия да речем ...

Така че ...

[smilie5]

Дата:   14-07-11 12:26

И точно по тая логика се мятам между Искра-та и МонБат-а

Автор: bobby__   
Дата:   14-07-11 12:40

В Карфур няма ли вече Магнети Марели с намалена цена?

Автор: sea   
Дата:   14-07-11 13:20

посочените цени в сайта за ACDelco акумулатори не са актуални ,пример:
M50-H3 син е 149.50 лв /препоръч цена с ддс /
Ако държите на марката пишете за кой град става въпрос за да ви дам координати на дилъра.

п.с. ogy25 е постнал точния линк [beer]

Публикацията е редактирана (14-07-11 13:22)

Автор: cade   
Дата:   14-07-11 13:24

Монбат[smilie24]

Автор: chicken   
Дата:   14-07-11 13:41

Аз като миналата седмица в другата поредна тема пак ще кажа, че искра са най добре като съотношение цена/качество. камераман пак си е с магнети марели, ама този път не си признава, че е на промоция, но Карфур пък друг го споменава.... Ама аз мислех, че следващата тема ще е чак наесен, пък то след 5 дни.

Дата:   14-07-11 14:31

[smilie10] не знаех че е имало тема миналата седмица, щях да я потърся. Виноват[smilie5]
[beer]

Автор: nodoubt   
Дата:   14-07-11 14:33

monbat formula сложих на една малолитражка преди две години и не е напомнял за себе си от тогава.

Автор: Ivo55   
Дата:   15-07-11 00:26

Изчакай 20.юли - в Метро ще има промоции на Бош.( Провери, все пак датата!) Твоят, 45 Аh., май ще е с цена около 92-95 лв.! С такъв пасата ми изкара 8 години!

Автор: sea   
Дата:   15-07-11 00:52

Изкарал е 8 години купен преди десетина;)А тогава ЧЕРНИЯТ Bosch беше качество.Не се самозалъгвайте с промоците в Метро.Bosch има година и половина складова гаранция ,след което още две или три в зависимост от типа/обикновено в Метро се набутва това, което е непродаваемо на други места/т.е. от датата на производство е минало маса време...
Замервайте си зарядната система на 6 месеца,/отнема 2 минути/пазете гар. карта +кас.бел и проучете читав гаранционен сервиз.

п.с. едно безплатно съветче...ако гаранционният ви акумулатор каже мяу....преди да изтърчите търсейки си правата го замерете ако е под 8.5V или над 13V гаранцията отпада[beer]

Автор: da.fo   
Дата:   15-07-11 08:07

Имам приятел със сервиз за коли и дистрибутор на акумулатори му предлага различни ... лепенки - каквито искаш. Кеф ти Bosch, кеф ти Delco [smilie18]. Taка , че все тая - само гаранционния срок различен [smilie3]

Riddick, а стария , който "върти та се къса" си го ползвай докато се скапе , иначе като стои и той ще си замине. Оловния акумулутор не се ли ползва [smilie23]

Дата:   15-07-11 08:14

по принцип малолитражките изкарват повече с един акумулатор, тъй като за запалване на малък бензинов мотор трябва по-малък пусков ток. Така, че не бързай да отписваш твоята Искра... Нормално е да изкара 6-7 години..ако колата се кара редовно и си го обслужваш два пъти в годината/дозареждане и доливане на дестилирана вода в клетките ако са открити/...
И другото- малките акумулатори са евтини... За 90-100 лева ще вземеш всякакъв... Успех...

Автор: chicken   
Дата:   15-07-11 09:27

Що, бе sea? Под 8,5 V си е добра причина да си търсим правата, а над 13 си е ОК. Като се има предвид, че стандартното напрежение в "мрежата" на автомобила е 14,2 V.... Акумулатора би трябвало да си седи на 12 и нещо само когато е в покой. А, и що си мисля, че не 8,5 а още 10 V са проблемни ако го оставиш така за повечко време. Като да не трябва да пада под 1,7 на клетка.
Абе някой те е метнал. Я в сервиза я с условията на гаранцията. Единственото, което ги вълнува е да ти е изправна инсталацията и да не е останал без вода. Дори и последната Искра като купувах, човека поиска да отида с колата да провери инсталацията. Накрая пак го натоварих на багажника на мотора де. И отиде не на колата, която трябваше щото тя пък отиде на отпадъци. И вече трета година върти 1,6 двигател вместо 999 [smilie5]

Дата:   15-07-11 09:30

А, как ще я отпиша Искрата?!? Че нали тя в момента спасява положението[cool]

Просто искам да го оставя отново за резерв, че вече всичко е изпилено до крайност.

Автор: danvan16   
Дата:   15-07-11 09:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-07-11 09:59

Гледах едни акумулатори вчера...

Нещата отиват пак на Искра[smilie5]
По-мощен за същите пари като "марковите", с 3 години гаранция и безплатна поддръжка... Пък след 3 години пак[smilie5]

Автор: hemilio   
Дата:   15-07-11 10:24

бош силвър![cool]

Автор: danvan16   
Дата:   15-07-11 10:26

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.