Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Днес сутринта, котарака ни си отиде :-( гадно е.
Автор: Myth   
Дата:   11-07-11 22:06

Днес сутринта някой е блъснал единия ни котарак, бяха два... хм погребах го... усещането и липсата му е ... гадно е все едно е починал близък човек, никога не съм предполагал, че за една животинка може да боли толкова :-( все очаквам да се подаде изад пердетата, но уви.... Ако има котешки рай той сигурно е там, беше ужасно умно животно, ако някой ви каже, че животните или котките не разбират не му вярвайте.
М/у другото беше само на годинка и половина.

Отговори на това съобщение
 Re: Днес сутринта, котарака ни си отиде :-( гадно е.
Автор: cameraman   
Дата:   11-07-11 22:13

Съчувствам ти... Тези животинки ни обичат повече от близките хора...

Автор: arakiss   
Дата:   11-07-11 22:14

[smilie2] много е гадно, изпитвала съм го.
хубаво е, че имате друго коте.

Автор: netLady   
Дата:   11-07-11 22:19

Тъжно. Най-вероятно има котешки рай.[smilie2]

Автор: CyberGene   
Дата:   11-07-11 22:35

Знам какво е, съчувствам ти [smilie2] Лека му пръст!

За съжаление котките никак не мислят на улицата и понякога от паника пресичат през колите... Преди няколко месеца една от нашите котки е била блъсната така от кола. Някакви деца са забелязали, че е успяла да се дотътри в едни строежи и дойдоха да ни кажат. Ние я открихме в доста тежко състояние, с парализирани задни крака. Може би това за 9-те живота на котките е вярно, защото с много посещения при лекар и след няколко инжекции в гръбначния стълб след около месец успя да се възстанови напълно. Известно време я беше страх да припари до улицата, но в последно време е започнала пак по стария начин да си тича по улицата и между колите... [smilie2] А много ме притеснява, че може и да не са й останали повече "животи"... Много ми е мъчно за животинките, свива ми се сърцето всеки път, когато чуя нещо такова, дори за твоя котарак ми е тъжно, без да съм го виждал.

Автор: Todd   
Дата:   11-07-11 22:36

Гадна работа [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   11-07-11 22:41

... Супер гадно е .... [smilie2] [smilie2] [smilie2]

.. преживял съм го доста пъти ..... с кучета и котки ....

Дата:   11-07-11 23:14

Баси беше невероятен котарак, толкова пъти ме е изумявал, колко хитро и умно може да бъде едно животно и как може да разбира абсолютно всичко, идиотчето му с идиотче, дори по някакъв си свой начин се опитваше да копира човешки говор, като искаше нещо звуците които издаваше бяха някава смесица от мякане (половинчато) завършващо с мъркане или някакво подобие м/у мъркане и ръмжене. Винаги се заниваше с нещо. През ноща не пропускаше да ме вдига да му отворя врата за навън. Най-интересното беше, че ходеше да се заяжда с кучетата вместо да бяга от тях, баси котарака такова пък чудо не бях виждал, види ли куче, настръхва и право при кучетом особено пък ако е на каишка, ходи хъска му и му посяга с лапите в момента ако кучето е свободно ходеше хъскаше му, и бегом на един орех като го подгонеше кучето.
Оффффффф.... веднъж едно успя да го докопа за гъза ама без последици, беше си малко топчест нашия та му дотежаваше гъза като се засили да катери дървото :-)

Автор: Rustygun   
Дата:   11-07-11 23:23

Знам какво е... Там, горе, всичките са щастливи! [smilie2]

Автор: ssto   
Дата:   12-07-11 00:02

Преди около три години, под ей този бадем, погребах нашия. Като си тръгвах, усещах, че 30-40 метра вървя след мен. Когато казах на жена ми, рева. Беше член на семейството ни. Разбираше български. От време на време ходим там и снимаме.
https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/pgmw3158.JPG
http://photo-zona.net/images/user65210/album27347/preview/1310417066_yhmr5127_.jpg

Дата:   12-07-11 00:14

И нашите са така и двата (вече единия)членове на семейството, на хубаво място си го погребал, аз нашия на хладно под ореха срещу къщата, сложих му и бетонна плоча над гробчето (имах я) и ние плакахме и аз оффффф, криво.

Автор: ssto   
Дата:   12-07-11 00:20

Виж, не се притеснявай, това със сълзите ..., още ни връхлита, и мен, въпреки, че мина толкова време.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   12-07-11 00:29

... На моя Пижамчо /в средата/ трамвая му отряза главата ..... [smilie2] [smilie2] ... беше като заспал до линията ....... но на две части ...... [smilie2] [smilie2] [smilie2]

.. https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/xpde9326.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-vA5P9VzOEN4/ThtqcVp0pdI/AAAAAAAALI4/bWJ9UO2CIUU/s576/%2525D0%2525

Автор: TheOne   
Дата:   12-07-11 00:45

Разбирам те...и аз преживях същото и знам как чувстваш...наистина все едно си е заминал близък човек [smilie2]

Автор: Императорът.   
Дата:   12-07-11 01:51

Много тужно, напълно те разбирам... Моята Мяу-мяу е още млада, гледам я като писано кокенце, но отсега се страхувам, че някога неизбежно ще я загубя... [smilie2]

Автор: shtukov   
Дата:   12-07-11 08:15

Мда, винаги е тъжно когато си отиде същество изпълнено с живот. Особено, ако си свикнал с него. През годините, на моя водоем, където съм почти постоянно, съм погребал няколко кучета, но само една котка.
Сега котките и котараците са в изобилие. Родени са тук, живеят и се хранят почти на самоиздръжка. Разбира се обичат най-много риба, но са абсолютно непретенциозни към всякаква храна. Калени са, нощуват навън, дори през зимата. Влизат сами във водата, често си хващат малки риби по брега, полски мишки, водни плъхове, къртици, гущери, жаби и дори разсеяни пилци. Свикнали са с водата, обичат я. Тя ги храни.
Подарил съм доста на посетителите. Оплаквания нямам. Мога да ти подаря няколко.
Понякога в горещината се "тричат". На някого може да се стори неприемливо, но котките го приемат с удоволствие.

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/xdhq4308.JPG
http://photo-zona.net/images/user28667/album23860/large/1310447377_eicp0661_TheFlyingcat1.jpg

Надявам се, ако им се наложи, да се оправят и с трамваите..

Автор: Frida   
Дата:   12-07-11 09:38

Моите съболезнования. Нямам идея какво ти е, защото не съм губила домашен любимец. От скоро имам котка и се надявам да я имам още.

Сигурно ти е трудно .... не знам дали да си вземете друго коте ще помогне ... при всички случаи има много котета, които си търсят обичащи стопани. Ако ли не обичайте си другия котак двойно :)

Автор: arakiss   
Дата:   12-07-11 09:49

другото животинче си прави друго място в сърцето ти, не може да замести старото.
преди 30 години загубихме ричи, сива немска овчарка, по-умна от доста човеци беше....болката си е там, само позатрупана [smilie2]

Автор: tnt   
Дата:   12-07-11 09:54

[smilie2]

Автор: nastradin2   
Дата:   16-07-11 15:06

Съболезнования! Дано наистина има по-добро място там горе, където да се срещнем с тях някой ден...[smilie2]

Автор: lillia   
Дата:   16-07-11 15:11

Съжалявам за котето и на мен на 9-ти ми изчезна котката. Само мога да предполагам че някое куче я е удушило. Тъжно е

Автор: sunnyshot   
Дата:   16-07-11 15:12

Моят умря на 18 години от инжекция в котешката болница преди 4 години. Още много ми липсва, нищо че имам две нови котета. Беше един от семейството и мой много верен приятел.

Съчувствам ти.

Дата:   16-07-11 15:17

...а дали животните не идват нарочно при нас, за да ни напомнят, колко добри можем да бъдем...И как ни боли, когато си отидат, точно защото не сме били толкова добри към тях, докато са били с нас...[smilie2] [smilie2] [smilie2]
Много ми е мъчно за нашият котарак, който се спомина преди три години...и все си мисля, че не бях достатъчно добър с него...и от това още повече ме боли...[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: lillia   
Дата:   16-07-11 15:20

Не знам, може би има нещо. Моята котка точица се казваше, не понасяше бебе котето което намерихме на боклука. Така и не го прие. Спеше при мен преди, а откакто взехме малкото , дори не искаше да влиза в стаята ми. И в един момент просто изчезна, измина една седмица вече. Мен ме боли много, обичах си я.

Дата:   16-07-11 15:29

Снощи се прибрах от София. Бях там цяла седмица, но освен кучета не видях котки по улиците...Няма ли ги или просто аз не съм имал случай да ги срещна???[smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.