Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Останаха ли почитатели на класическа музика -Летни музикални празници Бургас
Автор: don_kolev   
Дата:   06-07-11 21:05

За поредна година на летния театър. Ако има хора, които харесват опера нека заповядат. Ще има наистина невероятни спектакли с много гостуващи солисти, до края на август.[cool]
Снощи бе Мадам Бътерфлай
Мадам Бътерфлай

Предстои Аида на 8 юли, по нататък Селска чест, Палячи, Набуко, Дон Карлос, Турандот.

Бих се изкефил да видя препълнени зали, хубавото е, че това изкуство има почитатели, но може би недостатъчно за да оцеляват. [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Останаха ли почитатели на класическа музика -Летни музикални празници Бургас
Дата:   06-07-11 21:44

Май трябваше да пиша "чалга" отгоре...класиката не продава....[smilie18]

Re: Останаха ли почитатели на класическа музика -Летни музикални празници Бургас
Автор: asahi   
Дата:   06-07-11 21:57

Не се коси - кладенчовата вода не е за всеки.

С теб не сме ли свирили някоя нощ на плажа в Бургас?

Дата:   06-07-11 22:11

Не съм имал тази чест. Снощи преди спектакъла пред летния имаше духов оркестър в морската. Супер шоу направиха.

Иначе "кладенчовата вода" не беше и за мен, преди да почна да посещавам.

Все си мисля, че ако направят билетите 50 лв. ше има повече хора...

Автор: CyberGene   
Дата:   06-07-11 23:01

Аз слушам (и свиря) основно класическа музика и джаз, като в дадени моменти преобладава едното, в други - другото, но за опера не ме брой, никога не съм бил особено голям фен на вокалната, особено пък вокално-сценичната класика... [smilie2]

Автор: marchello   
Дата:   06-07-11 23:06

аз лично спрях да ходя на спектаклите в бургас защото са ми евтини. Всичко е някак още бутафорно по соц. Ми налейте малко пари, направете яка реклама ... и хора ще има. Ама при тия условия, това. Балетните спектакли ги знам наизуст ... тук-таме нещо ново. Няма качествени неща, щото сичко е много държавно едно такова още [smilie25]

Няма шум, няма нищо. [beer]

Дата:   06-07-11 23:07

аз съм ЗА билетите да станат даже по 100 лв [smilie24]

Дата:   06-07-11 23:13

Марчело,
от година и повече нещата са коренно различни. Декорите са нови, солистите са само гости, има доста премиери. Колкото до рекламата наистина има за какво да се помисли, малко време ще трябва докато започнат да мислят търговски.
Няма кой да налее пари за съжаление просто ей така...Всичко зависи от приходите от билетите, които пък ще определят заплатите на артисти и музиканти.

Абе порочен кръг.

Дата:   06-07-11 23:19

не знам, нивото е още ниско. доста ниско. [smilie8]

сигурно липсва и мотивация на творците там

Автор: asahi   
Дата:   06-07-11 23:20

Внасяйте публика, дон Колев.

Автор: tantris   
Дата:   06-07-11 23:23

[smilie24]
За жалост не съм в БГ[smilie2]
Фестивалите винаги са готини. Готини заглавия в програмата.

Карлос е сериозна работа. Сцената на сблъсъка между Филип Втори и Великият Инквизитор винаги ме кара да настръхвам:

Il Grand' Inquisitor (Don Carlo) (Със субтитри на английски)

Le Grand Inquisiteur (Френската оригинална версия. Моята предпочитана постановка на Люк Бонди)

Il Grande Inquisitor Don Carlo Verdi Boris Christoff & Giulio Neri (Аудио)

Дата:   06-07-11 23:25

Нивото не е ниско, защото непрекъснато са по турнета в чужбина. Виж за мотивацията може би имаш право.[smile]

Както и да е...ако имаш време намини все пак на Турандот например. Всички солисти са гости! Премиерата беше миналата година, но и тази година е много обещаващо.[smilie24]

Автор: Anete   
Дата:   06-07-11 23:36

Ако си намеря компания, ще гледам някой от спектаклите. Съпругът не иска, а сама не ми се ходи [smilie8] .

Автор: h_bio   
Дата:   06-07-11 23:42

Ще ми се да гледам Турандот на Пучини, но не мога да намеря програма на спектаклите за да видя кога е.

Дата:   06-07-11 23:42

tantris[smilie24]
Anete t'es bienvenue!Там съм на всички![smile]

Автор: promis   
Дата:   07-07-11 01:18

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Пловдивските оперни спектакли точно приключиха днес със страхотен гала концерт на Античния

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/nfuc2389.JPG
http://photo-zona.net/images/user62463/album18266/large/1309990262_rmvt9734_IMG_1215.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/loqc2358.JPG
http://photo-zona.net/images/user62463/album18266/large/1309990262_bddd8999_IMG_1217.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/tyjj5352.JPG
http://photo-zona.net/images/user62463/album18266/large/1309990263_igqc7340_IMG_1221.jpg

Завиждам, че при вас едва сега започват [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.