Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Дойдохме си на думата ...
Автор: PeterPAN   
Дата:   06-07-11 08:17

Антония Първанова не желае да се затваря аерогарата, а да се накаже наземния оператор

Има неоспорими, неопровержими данни за системни кражби на Летище София. Това заяви за КРОСС евродепутатът Антония Първанова, която сезира Европейския парламент за разбити куфари, кражби на вещи от тях, както и на стоки от карго на софийското летище.
Според Първанова става дума за „организирана престъпна група, която оперира на Летище София от години".
„Сигурно има канал за пласиране на вещите", заподозря тя.

До евродепутата има множество сигнали за такива нарушения, включително и от застрахователни компании, които трябвало да платят обезщетения. Самата тя също е ставала жертва на схемата, както и нейни колеги.
От Първанова били откраднати часовник, вещи на майка й, документи, казва самата тя пред "24 часа".
"Всичко, което е интересно, се краде - като се почне от сешоар и се стигне до стоки за над 20 хил. лв.", разясни представителят ни в Европейския парламент.
До евродепутата стигнали слухове, че тарифата да се започне работа на летището била няколко хиляди лева.

Първанова поиска временно спиране на правата за обслужване на дружество "Летище София" ЕАД. Тя е категорична, че не желае да се затваря аерогарата, а да се спрат правата на дружеството "Летище София" ЕАД, което е под контрола на Министерството на транспорта. Именно то притежава лиценз за наземен оператор от 2007 година.

„Летище София не носи отговорност за багажите, обслужвани от другите наземни оператори.
Наземното обслужване на столичното летище се осъществява от 4 наземни оператора: „Летище София" ЕАД, „Swissport" България, гръцкия „Gold Air handling" България и „България Ер" като самообслужваща се авиокомпания, ангажирана самостоятелно със сигурността на перонното обслужване на самолетите си", заявиха в отговор от столичната аерогара.

Ако "Летище София" остане без лиценз, на практика трафикът ще бъде парализиран, тъй като то работи с 65 превозвача, а другите два обслужват общо 15.

Жалбите за нарушаване целостта на багажа към наземен оператор "Летище София" от началото на годината до края на юни са 10, съобщиха още от аеропорта. Според заложените норми стандартите са 3-5 на 1000. За летище София показателят 2 на 10 000.
От жалбите само една трета са били за държавния оператор, казаха неофициално източници от летището, цитирани от "24 часа".
Транспортният министър Ивайло Московски каза, че е назначил проверка по сигнала за зачестилите случаи на нерегламентирано отваряне на багажа на пътници на софийското летище.

Вчера служители на летище "София" върнаха забравена мъжка чанта с 2900 британски лири на притежателя им - български гражданин. След като е била забравена на гише за коли под наем, чантата е била отнесена от двама шофьори на нерегламентирани таксита, засечени от камерите.

текст

Отговори на това съобщение
 Re: Дойдохме си на думата ...
Автор: PeterPAN   
Дата:   06-07-11 08:17

Нема да им е лесно се справят [smilie24]

Автор: kkkolelo   
Дата:   06-07-11 10:10

Всеки иска да си оправи живота с един удар, всеки краде според нивото си ... от политическия ни елит до циганите [smilie10]

Автор: canonio   
Дата:   06-07-11 10:15

Мен са ме крали там. Десетки пъти. Даже ми бяха гепили един полупразен парфюм и едни маратонки с мръсни чорапи в тях. Уж като сложиш чорапи в маратонките и не ги крадат....

Автор: n1x0n   
Дата:   06-07-11 10:20

В Младост имаше една цяла група хора, които само с това се прехранваха с години - кражби от багажите и от складовете на спедиторите.
Уреждаха се един-друг на работа, за да може ако първият изгърми, другите да продължат. Страшна мафия... като корените стигаха най-горе в ръководството.

Автор: netLady   
Дата:   06-07-11 10:41

Ooo, и какво толко може да се открадне от един багаж?![smilie8]

Дата:   06-07-11 10:43

Нови дрехи и обувки, парфюми, техника, цигари.
Бързо продаваеми неща.

Автор: ALBIREO   
Дата:   06-07-11 10:43

Не повече от самия багаж. :)

Автор: niro   
Дата:   06-07-11 10:48

Ами дребна черна, бяла, сребърна и не знам си още какъв цвят техника и предмети за бита; а рез. части колко са изчезвали - магазин може да се отвори.[smilie9]

Автор: danvan16   
Дата:   06-07-11 10:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   06-07-11 10:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: abc.xyz   
Дата:   06-07-11 10:54

Автор: atin   
Дата:   06-07-11 10:59

Тая кучка продължава да ни клепа. Няма да й забравя изражението когато нападаше Желева в Европарламента. Не че няма основание и в двата случая, ама това ли е начина. Пак за Ада и казана, шибана българка...[smilie23]

Автор: n1x0n   
Дата:   06-07-11 11:02

Тая кучка продължава да ни клепа.

Няма друг път... тва е положението и е права да постъпва така.

Автор: kkkolelo   
Дата:   06-07-11 11:46

Неприятно е да те окрадат и точно ти да си в статистиката но .... :

Според заложените норми стандартите са 3-5 на 1000. За летище София показателят 2 на 10 000.

[smilie10]

Дата:   06-07-11 11:51

това са брой оплаквания, не брой кражби. Като те окрадат първия път, после спираш да се оплакваш.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-07-11 11:54

Автор: n1x0n
Дата: 06-07-11 11:02

Тая кучка продължава да ни клепа.

Няма друг път... тва е положението и е права да постъпва така.

----------------------------------------------

Подържам същото мнение. [smilie21]

Някой някъде трябва да се опитва да прави нещо та белки дивната селяния и простащина в БГ понамалеят. На мен ми писна да живея с диваци.
Българина го оправя само камшика - справка историята.
[smilie21]

Автор: elrisha   
Дата:   06-07-11 12:11

Оооо, понеже това е практика само в България!! Айде стига глупости,моля ви се!
На всяко летище се краде!!!

Тая пък овца ми е толкова антипатична..май тя иска да гепне от Летището.

Имаше времена,когато наистина заплатите там бяха много високи. Да,ама простият човек не може да си обясни,че това е едно претприятие,което си ги изкарва тия пари,което пълни продънената хазна и пак остава толкова,че служителите да получават добри пари!

Какво стана обаче - дойде жълтурчо на власт и си рече " що да лапат тия на летището,като мога да лапам предимно аз?!" - хоп,и продаде въздушното пространство. Що не го отразиха това във скапаните вестници?! Що не го обясниха на простия българин?!
Сега жълтурчо си взима процента и му дреме за България,хазната й,хората!
После дойдоха пак червенушките.Поогледаха се,поослушаха се и си рекоха " тия от летището що пък трябва да почиват на толкова бази,като може да си почиват там министрите?!Тия пък що имат толкова превилегии,я да им ги резнеме и да си ги прехвърлиме на нас си!".
Лично аз съв виждала как изхвърлят служители,отишли на почивка от база на РВД(различно е от Летище София,но все пак свързано),защото идвал министъра с жената ,децата, бабите,дедовците и цялата рода. Кой си ти,бе,сульооо,да гониш хората дето ти изработват заплатата?!

Всяко правителство прави рокади..Мине не мине и сменят Генерални директори,назначават си роднините на ключови места,без значение дали имат необходимото образование,стаж,опит..без значение дали са кадърни или просто ще си чоплят в носа и ще взимат едни пари.

Така,че ..каквото можаха да окрадат от най-печелившото перо - окрадоха! На хората няколко пъти им намаляваха заплатите..е,може би на шефовете не са - нали са си "наши хора". Сега тая мърла ще мрънка,щото й гепили сушоара..а,бе, я у лево!

Дата:   06-07-11 12:17

Дата:   06-07-11 12:18

Дата:   06-07-11 12:20

Вие наистина ли смятате,че Антония Първанова ги прави тия неща щото е много загрижена за Държавата, Летището и хората?![smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Комунистите с идеалите измряха,ехоооо! Даже и дядо ми вече се отрече от тия![smilie7]

Дата:   06-07-11 12:22

Брюксел-Мюксел..не вярвам да не можете да сметнете 2 и 2...ама знам ли?![smilie8]

Автор: valen_tin   
Дата:   06-07-11 12:24

решението на индивидуално ниво е толкова просто ... пластмасов куфар с ключалка и код (примерно самсонайт) - ако пътувате само в европа - заключен задължително. Ако пътувате до САЩ, самсонайт имат специални модели с ключалки, които само щатските митничари могат да отварят (защото за там има изискване да не си заключваш багажа) ... и край с драмите. Който иска да пътува със сакче с развален цип, риска си го носи и толкова.

Автор: atin   
Дата:   06-07-11 13:06

Не може българи да те пратят в Брюксел и ти да кажеш оттам-българите са крадци! Това е абсурд без аналог... Меги Фригидната по същия начин ни цакаше, сега ще си я избираме и за президент, щото много направи за народа си. Следете кариерата на Първанова тепърва; зад всяка дума на български политик се крие лична помиярска корист. Пукало й за кражбите, бла-бла. НВ-то, Миленчо и другите убавци от нейните га крадоха с гъзовете си, що не я напъваше тогава гражданската съвест? Сега се разпищяла за два дезодоранта.

Автор: explorer   
Дата:   06-07-11 13:21

Тази Първанова ми е страшно антипатична. Но в случая е права. Естествено, че има користни подбуди, все пак избори идват. Но мен не ме интересува кой ще спечели изборите, и без това всичките са едни и същи маскари. Интересува ме обаче, това с кражбите на летището да спре!

И не ми обяснявайте как навсякъде се крадяло и как едва ли не работещите на летището били бедни и затова крадяли? Егати оправданието? Или пък дай да си мълчим "да не се излагаме пред европейците"?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.