Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Шамбала
Автор: J0R0   
Дата:   04-07-11 09:50

Според Блаватска и Рьорих дворците са огромни, а на Мулдашев му трябват няколко дни за да я обиколи.

Така и така няма да ида никога - може ли някой да даде координати в Google Earth

Отговори на това съобщение
 Re: Шамбала
Автор: nsirakov   
Дата:   04-07-11 09:53

info

Публикацията е редактирана (04-07-11 09:55)

Автор: jekopj   
Дата:   04-07-11 10:08

Незнам вече в какво и на кого да вярвам.

Едгар Кейси,когато бил в транс говорел,че при потъването на Атлантида,атлантите заминали за Египет с летящи машини.Предсказвал,че същата ще бъде открита преди новия век,а от тогава минаха години...[smilie11]

Това с Шамбала е прекалено хубаво /и мистично/ за да е вярно,според мен.[smile]

Дата:   04-07-11 10:08

Сираков, ти с един клик на мишката опроверга хиляди изписани страници литература.
Какви едномесечни преходи през Хималаите, като то било на брега на морето в Бангладеш.
(ама там дето си посочил се виждат само някакви обработени парцелчета и нивички)
[cool]

Автор: didesignbg   
Дата:   04-07-11 10:16

Глупости, Шамбала е до Сопот, ходил съм[smilie3]

Автор: bobihot   
Дата:   04-07-11 10:37

Тя не е някъде извън нас, а вътре в нас. Но всеки трябва да си я намери.[smitten]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   04-07-11 10:41

само кажете Шамбала ли е мястото в което живеят някакви Адепти. Ако е така веднага ще извикам един приятел. Той има много да говори по въпроса..[smilie21] [smilie21]

Автор: diandimov   
Дата:   04-07-11 11:01

Сигурно е така.

И адептите са праотци на българския род, ти той затова се адЕптира към всичко.

Автор: sas   
Дата:   04-07-11 11:26

Ето Шамбала бе
Шамбала
[smilie25]

Автор: jekopj   
Дата:   04-07-11 11:58

Туй не беше ли някаква македонска провинция?[smilie21]

Автор: jino   
Дата:   04-07-11 14:55

Шангри ла

Китайците наричат едно място така ,миналата година бях там ,наистина приказно местенце.

Има страшно впечатляващ манастир /Будистки/ със 600 монаха и доста "разпръснати" в околноста манастирчета и светилища.

Публикацията е редактирана (04-07-11 14:59)

Дата:   04-07-11 15:04

Между другото Shangri-La на мен удивително ми приблича на Sang real

Публикацията е редактирана (04-07-11 15:05)

Дата:   04-07-11 15:28

Китайското име на градчето е Zhongdian /Жонгдиан/ и се намира в на границата между провинция Юнан и Тибет.

Автор: explorer   
Дата:   04-07-11 15:35

jino, това само да не го види някой от ония псевдоисторици от които Дан Браун черпи вдъхновение - веднага ще изложат нова теория в няколко книги, от която ще излезе, че Исус е тибетски монах, а Далай Лама е негов директен потомък.
[smilie5]

Автор: burnmaster   
Дата:   04-07-11 16:37

Имаше един хубав филм по този въпрос ,но не си спомням името.Доколкото си спомням мястото е известно но необитаемо.Има само изоствени духовни храмове и развалини като се говореше че е било обект на нападения и грабежи.

П.П Било на доста недостъпно място

П.П.П. Още се мъча за името на филма[smilie2]

Публикацията е редактирана (04-07-11 16:38)

Дата:   04-07-11 17:33

Било на доста недостъпно място

Затова искам координатите на Гугъл Ърт, да го видя през сателита.
[cool]

Дата:   04-07-11 18:58

Автор: explorer
Дата: 04-07-11 15:35

между другото у Индия [smile] един познат /индиец-християнин/ ми разказа една история ,звучаща много правдоподобно .Общо взето Иисус е починал от старост в Индия и има гроб /реален/.
Мога да я разкажа ?

Автор: nsirakov   
Дата:   04-07-11 19:01

жоро - от де да знам де е ... това ми каза гуглето ;)

Автор: burnmaster   
Дата:   04-07-11 19:20

Принципно го водят за въображаемо ,измислено място затова няма координати и местоположение никъде.Легенди и митове се предват от поколения за това място за неговото ''особено'' местоположение определящо изключително благоприятния климат благодарение на който го описват като ''Земен Рай''.Поредица от Върхове го предпазвали от студени течения като едновременно с това слънцето го огрявало през по голямата част от деня.Било е населено изключително с монаси които жевеели безобразно дълго [smile] .
Това са ми беглите спомени от научно популярния филм който гледах ,и в който бяха изтъкнати доста доказателства за неговото съществуване дори с кадри от открити руини и остнаки.

Автор: snoopoff   
Дата:   04-07-11 19:26

жинка - сподели историята [beer]

Дата:   04-07-11 22:04

Много е за писане ,утре други ден като ми се допише може [smilie25]

Автор: Императорът.   
Дата:   04-07-11 22:23

Чувал съм, че Шамбала е някъде в Хималаите или може би Средна Азия - и дотам имало само подземни пътища... според друга варсия, самата Шамбала е под земята.

И не я търсете на картата, защото е отбелязана с маскировъчен цвят. [smilie5]

А Мулдашев го манете - от някакви стилизирани рисунки на дзъркели, измислил си баси историите... В Буховският манастир пазачът е същият, ако си падате по такива фантастически истории, вървете при него, он - бетер Мулдашев...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Като се замисля, Шамбала 99.998% не съществува. Логиката ми е проста - ако съществуваше, или Коцето Кълки, или Пенчо Кубадински щяха да я открият... [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: Frida   
Дата:   05-07-11 13:40

Импето пак разцепи мрака на нашето невежество. [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Жино, верно много мяза, хич не се бях замислила.

За Мулдашев освен грозни обиди, друго не мога да се сетя, затова ще си замълча [smilie8]

Автор: bgprinter   
Дата:   05-07-11 14:10

Доколкото знам от познатите ми езотерици, Шамбала е до или в/около/на Кайлас (свещеният връх на трите религии).
Точно защото е митично забранен и не всеки може да влезе във вътрешния кръг, именно за там се носят слуховете за митичния град. А този Мулдашев май точно за там говореше, но не съм сигурен, понеже не съм му чел "трудовете" а само от приказки с посветени в езотериката [smilie18]

Автор: bgprinter   
Дата:   05-07-11 14:15

Mount Kailash

Струва си да се отиде там, поради височината и редкия въздух, човек е склонен да види невидимия град [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Без майтап струва си разходката, друг свят е, страхотни чувства и много суров климат. А тибетците са прекрасни хора [thankyou]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.