Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Камери ама катаджийски?Можем ли да ги засичаме с антирадар?
Автор: azalis   
Дата:   26-06-11 21:37

Отговори на това съобщение
 Re: Камери ама катаджийски?Можем ли да ги засичаме с антирадар?
Дата:   26-06-11 21:39

Здравейте колеги.Може ли антирадара да ме предупреди за камера която стои статично или е в патрулка?И какъв антирадар/радар/ да си взема?Ззабранено ли е?[smilie25]

Автор: danvan16   
Дата:   26-06-11 21:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   26-06-11 21:47

На територията на България не са забранени радардетекторите. Доплеровите радари се засичат от радардетекторите.
Има още един метод за снимане и засичане, измерващ преместването м/у два кадъра. Те не се засичат.

Устройствата, заглушаващи или заблуждаващи радарите, са забранени.

Автор: navy   
Дата:   26-06-11 21:50

Не се набутвай, а карай по правилник и спазвай ограниченията!
Няма да изостанеш с много...

Ако можеш да предположиш колко минути по-късно ще пристигнеш от София-Варна със спазване и без на ограниченията...

Освен това радар детекторите НЕ винаги те спасяват.
Тънкият момент е, че ченгето стои на 'спусъка' на радара и като те види в далечината и 'стреля'.
Когато го засечеш и е късно...

Автор: asahi   
Дата:   26-06-11 22:07

Карай в границите на позволеното и спестяваш пари, нерви и здраве.

Дата:   27-06-11 13:05

Уж спазвам ...Но от време на време се появяват знаци 40 по познати улици по които минавам от години...И хоп минавам с 53 и честитка!!!За това ми е ....но май няма да вземам подобно нещо...Благодаря!!![smile]

Автор: ivanov.10   
Дата:   27-06-11 13:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gpi72   
Дата:   27-06-11 13:15

Постоянно заложените камери логично би трябвало да излъчват постоянно сигнал и да снимат само когато засечат кола с скорост над тази за която са ностроени. При това условие е нормално да се засичат без проблем от радар детектор.
Ще е интересно ако някой лечно е проверявал да сподели все пак.
Аз си карам с по ограниченията но си возя един радар детектор за да не ми се правят на интересни ченгетата дето висят на "хранилки" и се опитвад да прехвърлят измерената скорост на колата пред мен примерно.

Автор: Todd   
Дата:   27-06-11 13:18

Има едни пинизи за откриване на снайперисти - те са идеални за откриване на камери и фотографи !!!

Даже май има и автоматични - монтирани на 12.7мм карабини !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: vinse   
Дата:   27-06-11 13:18

От радар детектор полза има, въпроса, е че с течение на времето куките стават по-изобретателни и ползата на детектора намалява, но все пак пак те спасява от някои и друг акт :)
Цаката на детектора е да е с възможно най-голям обхват, за да ги лови от далече, така че при стационарни камери да имаш възможност да реагираш. Белтроник 995 примерно е добър детектор в съотношение цена/качество. Ако не е белтроник скачаш на ескортите от по 1000-1200 лева с GPS, които имат възможност да запаметяват локации при, които има фалшиви сигнали (от врата на бензиностанция примерно) и да не се включват при по-следващото ти преминаване покрай тази бензиностанция
Примера горе който ти даде Нейви с това, че ушевите изключват радара е верен, но това не значи, че не може да се предпазиш от подобна "стрелба". Идеята е да имаш радар с по-голяма чувствителност, така че ако ушевите "стрелят" по автомобил пред теб радара ти да писне и така да те предупреди, че отпред е чичко милиционер с уред за изкарване на пари в ръцете [smilie5] Ако си първа кола обаче или ушевите те стрелят в гръб вероятността детектора да те спаси не е много голяма.

Автор: Славов   
Дата:   27-06-11 13:19

Да аз мога, само за 1400 лв. ако не сте доволни връшам парите /досега нямам такъв случай/, всичко останало са глупости ....

Автор: Todd   
Дата:   27-06-11 13:21

Сега като бях в Гърция гледам на навигацията ги има - и писука на всяка камера мамка му .

Там де показва - там има .

Ама са през 1км на тия гадове тяхните . нема значение магистрали или второстепенни ...

[smilie7]

Автор: fizo   
Дата:   27-06-11 13:27

Егати 1200лв делено на 20лв това за 60 подкупвания на полицай. 60 : 12 = 5 подкупа в месеца, което е супер много. Значи спокойно можеш да изкараш 2 години само на подкуп по 20лв и няма да се изръсиш на куп. Да не говорим, че радара не може да те спаси винаги :)

Автор: vinse   
Дата:   27-06-11 13:30

Как се подкупва стационарна камера [smilie21]

Автор: papi   
Дата:   27-06-11 16:55

в навигациите си вкарваш софтуер коийо те предупреждава за камери и за засади

Автор: vinse
Дата: 27-06-11 13:30

Как се подкупва стационарна камера

като разбереш нещо по този въпрос ни информирай своевременно

Автор: Lalinda   
Дата:   27-06-11 17:15

Спътникът ми е абонат на една френска система, която ти показва и къде е ИМАЛО нестационарни радари през последните месеци.

Докато пътуваме, следя радарния детектор и също сигнализирам мобилните радари в системата, за да бъдат записани в нея.

Струва ми се, че идеята да можеш да засечеш радара, е да намалиш скоростта. Затова и стационарните радари са обявени открито на около 500 м поне от тях.

ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: gpi72   
Дата:   27-06-11 17:29

Ако не караш с голямо превишение радара най-добре си спасява. Аз имам поне един такъв случай. Особено си е от полза когато си се отплеснал и караш с двадесетина километра отгоре.
Като тръгна на дълъг път изваждам навигацията и радар детектора и няма грешка.

Автор: Nimi   
Дата:   27-06-11 18:42

Snooper 3zero е единия от вариянтите за стационарните камери. Върши работа но в градовете на всяко кръстовище дето има камера докладва.
Упдейта за местоположенията на новите камери се прави през нета и първата година след регистрацията на детектора е безплатен.

Другия тука споменат вариянт е ъпдейт на GPS картите с местоположенията на стационарните камери.
От мобилните камери спасението е само каране според правилника.
Скороста при камерите се изчислява софтуерно така, че няма как да ги засечеш... само с честитката [smilie3]

Автор: 2nYo   
Дата:   28-06-11 11:56

Някой чувал ли е за нещо като боя, на спрей, с която се покрива всеки символ на номера, с еднакво правоъгълно петно, много бледолилаво стои, почти не се забелязва, и от много близо, трябва да се вгледаш...
Ама на снимката номера не се вижда ?

Автор: danvan16   
Дата:   28-06-11 12:02

Автор: IvoZafirov   
Дата:   28-06-11 12:05

Автор: Todd
Дата: 27-06-11 13:21

Сега като бях в Гърция гледам на навигацията ги има - и писука на всяка камера мамка му .

Там де показва - там има .

Ама са през 1км на тия гадове тяхните . нема значение магистрали или второстепенни ...
---------------------------------------------

Тоде, те гърчолята са монтирали камерите, но от приятели гърци знам, че не били вързани в системата и демек са само да плашат гаргите. Някаква далавера за милиони евро, но за софтуера не стигнали парите.
Все пак това е инфо от миналото лято, но пък гледам, че гърчолята шпорят и край камерите та знам ли...

Автор: Diandimov   
Дата:   01-07-11 08:20

Но Лалинда упорито продължава да си пътува със спътници...

Темата беше за антирадари и камери по пътищата, не в космоса!

Автор: realnoncho   
Дата:   01-07-11 09:18

Хахах Иво нищо чудно :)
Аз като ходих до Атина си карах както си карам в България, само дето не се оглеждах за дупки толкоз. Ама имам познати които зад граница яко треперят като са свикнали тук да натискат...

Автор: lionski   
Дата:   01-07-11 09:23

Камерите отначало снимаха нарушители с превишаване на скоростта с над 30 км/ч и "отчетоха" много нарушители. Тез джигити обаче се оказаха или неоткриваеми или "колеги" и в крайна сметка резултат нула! Затова сега всички над 10 км/ч(!!!) ги снимат, за да се вдигне доходността. При това на хранилки от 40 или 60 км ограничения често поставени без логично обяснение. По-лесно се взима от обикновените хора отколкото от "колеги".

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.