Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не мога да разбера...
Автор: HP   
Дата:   17-06-11 11:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Не мога да разбера...
Автор: dobriman   
Дата:   17-06-11 11:14

Да бе...че да прецакат и селата!

Автор: Matataupa   
Дата:   17-06-11 11:15

Ндаааа, на Тракия няма дупки, поне няма такива, които да приличат на снарядни.

Ама зак'о им е на добрите хорица тоя цървул на село[smilie8]

Дата:   17-06-11 11:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   17-06-11 11:25

Това ако е трагично...
Вчера майка ми ми причини БТВ новините, заради времето, то щото по други канали няма прогнози за времето, ама нейсе. Та в новините репортаж и анализ на инфо покрай трагедията. Направиха някакво съпоставяне на обещания още отпреди 5 години и сравниха нещата с други два подобни инцидента. Оказа се, че още преди 4-5 години се е мислила някаква единна компютърна система, която да представя на ДАИ информация за прегледите на МПС-тата от всякакъв калибър. Различни палячовци каканижеха едно и също за тая система и от 5 години все се изгражда. Смех... Аз като казвам, че тая държава ще дръпне, когато другите направят Марсиянска колония, след развитието на Лунната такава, все ми се обяснява как всичко било ОК, а аз съм някакъв черноглед нихилист.

Публикацията е редактирана (17-06-11 11:26)

Автор: feliz   
Дата:   17-06-11 11:25

ми казали са му, той не пътува с кола, само със самолет.[smilie5]

Дата:   17-06-11 11:41

Автор: Lalinda   
Дата:   17-06-11 11:46

А ти, НР, откъде си толкова уверен, че точно в този участък е имало дупка?
Беше ли на мястото по време на катастрофата или малко след това?

Или просто министърът ти е неприятен?

Автор: chill   
Дата:   17-06-11 11:49

Може да са му казали, че има дупка. [smilie21]

Автор: 2nYo   
Дата:   17-06-11 11:54

Веднъж за винаги трябва да им се набие в тъпите лайняни глави, на нашите политици, и "отговорни" държавни служители, че лошите пътища убиват доста голям процент от жертвите при катастрофи !
Мислиш си че автомобила ти е наред ! (сервизирал си го, изпълняваш предписанията, сервизната програма...) А не е ! Защото лошите пътища уморяват пчти всички детаили в колата ( Скъсана греда??? За мен беше шок че не е рядкост, разбрах скоро ! ), много по бързо се стига до състояние на автомобила да не се справи с например екстремно спиране, или рязка маневра за избягване на сблъсък! И не дай си Боже, при лоша ситуация на пътя много често това става причина да се стигне до тежки "инциденти" , жертви ... А пък прегледите - направо не искам да отварям темата !

А лошите пътища влияят и на водачите, и пътниците ... Умората идва бързо, и рязко пада концентрацията, детето от зад се изнервя бързо от непрестанното тръскане, и лашкане от избягването на по големите дупки, започва да капризничи, и да отвлича внимание ...

Автор: 2nYo   
Дата:   17-06-11 11:56

Та "Лошите пътища убиват и вашите близки"
ще залепя на колата !

Автор: fove   
Дата:   17-06-11 12:06

E, и Лъчо Мозъка не забравя старите си табиети.

"Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов заяви, че няма от какво да се притеснява по повод появилите се в медии разкрития, че е получил хиляди левове хонорари от "Секюрити Груп Алфа" ЕООД и "ЕВРОИНС"АД.
"Няма нещо, от което да се притеснявам, всичко е на показ", заяви той след половин час упорито укриване в тоалетните на парламента, предаде БГНЕС.
Депутатът добави, че за разлика от други колеги, неговите декларации през годините са станали известни, цитира го и livenews.bg."

Консултирал охранителна фирма.Абе,те много консултанти бе,Федосова и тя консултант на боклукчийска фирма,Цецо и той консултант,въобще компетентни хора.

Автор: tonyf   
Дата:   17-06-11 12:19

Ай сифон, точно Плевнелиев ли намерихте да заядете, дето е един от малкото свестни хора и министри в новата ни хистория и дето върши работа за 10!

И къде последно видяхте случайна необозначена дупка по Тракия (такава, която да строши греда и която не е поради ремонт на пътя)?

Иначе да, има пътища - междуселски, градски, където е мам'таджаса

Автор: promis   
Дата:   17-06-11 13:06

tonyf [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Плевенлиев е може би най-добрият ни министър на прехода и определено №1 в това правителство. Не е безгрешен, но да му искаш оставката за това...
Между другото, още един засега успешен министър според мен - Николай Младенов.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-06-11 13:48

Нямам идея дали там има такава дупка. Хем редовно минавам от там..
Следобяд пак ще мина и ще гледам дали има и ще пиша после да докладвам.

Дата:   17-06-11 13:54

Дата:   17-06-11 13:59

Еми прав си да. Бих казал, че повечето първокласни пътища са в доста добро състояние, като изключим северна България. Магистралата е гадна само в пазарджишкия участък, но пък това не значи, че не може да няма изобщо дупки. Съгласен съм, че е малко тъпо да се изцепиш, че дупки няма изобщо.

Автор: jivkojj   
Дата:   17-06-11 14:07

Дупки трябва да има - да сме на щрек [smilie5]

Така де, по-миналата зима беше тежка с много заледявания и ако щете вярвайте някои от магистралите в Германия станаха като лунен пейзаж. Та пътувам си по една такава магистрала през ноща, февруари месец, спокоен щото я знам, че няма ограничения и е горе-долу добре и .... изведнъж като подскочи колата - през тавана щях да изкоча. [smilie10] Добре, че не се обърнах, хем не бързах много. После с 80км/ч поне 50-60 км докато мина изорания участък.

Така че, добре е да има чат-пат дупка, да не губи човек тренинг [smilie18]

Автор: dinkoff   
Дата:   17-06-11 14:10

Зафиров - ...повечето първокласни пътища са в доста добро състояние, като изключим северна България... - не ти разбирам мисълта. Хем повечето са добри, хем в половин България + част от магистрала "Тракия" не са. Скапани са ни пътищата и това е. Масова практика по второ и третокласните пътища е, когато има скапан участък вместо да се оправи, да се сложи знак за ограничаване на скоростта. Цървулани са на Дондуков 1 и това го знаем всички.

Дата:   17-06-11 14:28

И кво, Плевенлиев да си ходи, така ли? Мдаа, непростима грешка е направил [smilie23]

Дата:   17-06-11 14:42

Динков, не споря. Просто казвам собствени наблюдения. Все пак при 30 000 км по родните пътища за една година имам мисля некои наблюдения.

Тракия има един участък край пазарджик дето и е кусур, но пък чак трапове не съм забелязал да има.

Пътя за Варна само донякъде е ОК. като почнеш да наближаваш Варна и все едно към Бейрут караш (нямам идея що я пишат, че била найпдобра за живеене). Към Тх пътищата са без коментар.

София - Плевен - Русе е доста добър пътя, но само той. А си кривнал някъде и е трап до трапа. Не искам изобщо да коментирам второкласните пътища около Белене, Никопол, Лом... Щех си потроша колата.

София - Враца - Монтана е ОК. От там нататък е резервата.... Мисля, че това изчерпва нуждата от обяснение, но с една дума е пустиняк. [smilie5]

Градовете в повечето случаи саа в окаяно състояние, но аз из градовете не карам много така, че нямам преки наблюдения.

[smilie21]

Дата:   17-06-11 15:42

Дата:   17-06-11 15:43

Автор: danvan16   
Дата:   17-06-11 16:49

Дата:   17-06-11 18:26

Автор: HP
Дата: 17-06-11 15:42
Не, не казвам, че трябва да си ходи, а да мисли какви ги дрънка!

Автор: HP
Дата: 17-06-11 11:12
За подобно изказване в нормална държава си взима шапката и отива на село ЗАВИНАГИ!!!!

Както и да е. Лошото е, че много хора се вълнуват/възмущават повече от такива дребни неща, отколкото от истински важните. [smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.