Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Егоизъм
Автор: kaiser.soze   
Дата:   16-06-11 20:52

по идея от съседната тема... та
ако хобито ви е фотография бихте ли си дали апарата, обективи, филтри и всякаква друга техника на някой да ги ползва за малко или това е просто немислимо за вас, и изобщо за егоизма.. повече ++++ или повече -----

[smilie21] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Егоизъм
Автор: BlueHello   
Дата:   16-06-11 20:54

Саму ку знем, че ш ги пази, сиреч умерен егоист! [smilie5]

Автор: lillia   
Дата:   16-06-11 21:04

Да, преди 2 седмици давах моя апарат на приятелка, защото нейния беше в сестра и. Удоволствие и чест е за мен , ако някой който поне разбира малко повече от мен снима и ползотвори изцяло техниката която имам[cool]

Автор: princess_Lia   
Дата:   16-06-11 21:08

Като БлуХелоу. [smile]

Автор: Veronique   
Дата:   16-06-11 21:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: tnt   
Дата:   16-06-11 21:14

не давам да ми пипат хапаратити [smilie21]

Автор: lillia   
Дата:   16-06-11 21:16

аз не давам да ми пипат сисите, хапаратити може. Маниаци такива[smilie18]

Дата:   16-06-11 21:17

за апарати, обективи и каквото и да са материални неща не съм егоист и нямам проблем с даването. Давам без да се замислям. Обаче, що се отнася до хубави преживявания, малки и не толкова малко удовоствия съм повече от умерен егоист. Така го чувствам [smilie5] и май ставам все по-голям. Естествено, може и да се самозаблуждавам и само така да ми се иска [smilie5] Най-добре се вижда отстрани, а това не го могат много хора. Май. [smilie5]

Автор: princess_Lia   
Дата:   16-06-11 21:18

Как за преживявания? [smilie11]
А че не искаш да ти пипат жената, това е ясно. [smile]

Автор: danvan16   
Дата:   16-06-11 21:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   16-06-11 21:48

колко +2? [smilie18]

Автор: мара   
Дата:   16-06-11 21:50

и аз да питам...кат принцесата, де...че не тъ разбрах.[smilie8]

Дата:   16-06-11 21:58

ми ако е за мен, а то май е, сигурно не съм се изразил добре, нормално [smilie21]

та, искам да кажа, че не бих се отказал от удоволствие за да угодя на някой [smilie8]

така дали е по ясно [smilie8]

Автор: snoopoff   
Дата:   16-06-11 21:59

зависи на кой [smilie7]

Автор: мара   
Дата:   16-06-11 22:01

ахам. май да ;)

Автор: Myth   
Дата:   16-06-11 22:09

Фототехниката бих дал само на човек занимаващ се с фотография и би трябвало поне малко да го познавам, на някои хора от фотофорум дори да не съм ги виждал бих услужил, на други от които нямам впечатления не. На хора които не се занимават с фотография не бих си дал фототехниката, ако ми поискат колата няма проблем, или нещо друго но... Преди две седмици колежката ми поиска апарата да го дадяла на нейни приятели да ходели да снимат нещо си ... Казах и да не се сърди но да забрави, дори само тялото и обектива да дам пак са 2000лв нямам от къде да ги изкарам за да закупя нови ако се случи нещо, хората може и да са добронамерени но.... Инструменти давам, но пак зависи, ако на някой обаче му стане навик ... отказвам. Имам познат който реди паркети, сглобява кухни а един инструмент не си е купил, а аз за ремонтите в къщи за да не искам от тоя и оня постояноо сигурно към 1500лв съм дал. Иска ми веднъж зеге, вярно евтино беше изобщо не се замислих и му го дадох върна ми го и... почнах аз да си редя паркета... развалено, сега не знам при него ли се развали при мен ли... отидох купих си хубаво зеге, другото го направих само за да го давам на хора които ми искат, заради това купих и една евтина бормашина за да я давам, когато ми я поискат, а хубавия перфоратор само за лично ползване и хора на които имам доверие и не им е навик. Та така, просто съм си напатил и много и... Каквото съм дал или не се е върнало или съм ходил да си го търся или са ме замотавали та сега винаги си имам едно на ум.

Автор: lakosta   
Дата:   16-06-11 22:10

миии аз си давам неща да ми ги пипат...и да ги ползУват...по предназначение [smilie11] не разбирам защо lillia не си дава неща...не е хубаво така...

Дата:   16-06-11 22:16

ба си дългия пост [smilie21]

Автор: mladenov   
Дата:   16-06-11 22:23

... Преди две седмици колежката ми поиска апарата да го дадяла на нейни приятели да ходели да снимат нещо си ...

Е това ме уби!!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-06-11 22:26

It's time to move over [smilie21]

Автор: chipsy   
Дата:   16-06-11 22:32

Себе си давам за ползване/пипане на която булка си пожелае, апаратЪ нЬе. Инструменти може ако ми ги върнати подредени в пълен комплект. Напатил съм се вече доста от "приятели" дето само искат пък нищо не предлагат в замяна [smilie11]

Автор: danvan16   
Дата:   16-06-11 22:33

Автор: tantris   
Дата:   16-06-11 22:53

Егоизъм не ми се струва правилната дума в случая.

Дата:   16-06-11 22:55

кой случай? [smilie21]

Автор: tantris   
Дата:   16-06-11 22:56

Да си къташ хапаратя.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.