Автор: Myth
Дата: 16-06-11 22:09
Фототехниката бих дал само на човек занимаващ се с фотография и би трябвало поне малко да го познавам, на някои хора от фотофорум дори да не съм ги виждал бих услужил, на други от които нямам впечатления не. На хора които не се занимават с фотография не бих си дал фототехниката, ако ми поискат колата няма проблем, или нещо друго но... Преди две седмици колежката ми поиска апарата да го дадяла на нейни приятели да ходели да снимат нещо си ... Казах и да не се сърди но да забрави, дори само тялото и обектива да дам пак са 2000лв нямам от къде да ги изкарам за да закупя нови ако се случи нещо, хората може и да са добронамерени но.... Инструменти давам, но пак зависи, ако на някой обаче му стане навик ... отказвам. Имам познат който реди паркети, сглобява кухни а един инструмент не си е купил, а аз за ремонтите в къщи за да не искам от тоя и оня постояноо сигурно към 1500лв съм дал. Иска ми веднъж зеге, вярно евтино беше изобщо не се замислих и му го дадох върна ми го и... почнах аз да си редя паркета... развалено, сега не знам при него ли се развали при мен ли... отидох купих си хубаво зеге, другото го направих само за да го давам на хора които ми искат, заради това купих и една евтина бормашина за да я давам, когато ми я поискат, а хубавия перфоратор само за лично ползване и хора на които имам доверие и не им е навик. Та така, просто съм си напатил и много и... Каквото съм дал или не се е върнало или съм ходил да си го търся или са ме замотавали та сега винаги си имам едно на ум.
|
|