Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 преглед на газова уредба
Автор: мара   
Дата:   16-06-11 15:19

интересува ме НЕ КЪДЕ ДАВАТ ДОКУМЕНТ, а къде НАИСТИНА правят такъв преглед. компетентно и отговорно.
щото всички знаем как се прави преглед - на кола, на газова уредба,за кво ли не.
начи искам като си платя, да ида при някой, който знае достатъчно, има чувство за отговорност и не отбива номера, за да вземе едни пари, дето едни балъци са ги съчинили, за да му дебелее джоба.
понеже смисълът на нещата някъде по трасето на бюрокрацията се е загубил, искам да знам има ли такова място в софия?

Отговори на това съобщение
 Re: преглед на газова уредба
Автор: dinkoff   
Дата:   16-06-11 15:34

едно време имаше едни типове, които разбираха доста от тези работи, в яйцекопа на Илиенци, ма дали още са там неам идея. Ако имаш някой познат бакшиш питай него. Те знаят и такива, дето отбиват номера, и такива, които наистина вършат работа.

Автор: abyser   
Дата:   16-06-11 15:42

Преглед преди 2 години - звъня на някакъв пич по гсм-то, шото сервизът му (пред блока) затворен, а се бяхме разбрали предварително за час, "пред блока съм, чакам те да дойдеш...". Оня вика - ок, ей сега. Отваря се прозорец на апартамент от 1-вия етаж, показва се човека и вика: "аз съм, подай ми документите да не слизам, и 20 кинта". След 2 мин пак се появи на прозореца и ми ги върна. [smilie18]

Миналата година минах преглед при тези момчета: гледаха и бутилка, и филтри, и маркучи, и мазАха с някаква пяна тук-там да видят дали всичко е ок и не изтича газ, общо взето не беше отбиване на номер.

Уффф, което ми напомня, че скоро и аз трябва да ходя на преглед. [smilie6]

Автор: evelinster   
Дата:   16-06-11 15:42

В надежда до шоурума на шкода има едни газаджии, правят прегледи и уж разбират. Ако не ти е далече надежда разбира се.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-06-11 17:14

Не знам маре..[smilie8]
Моята е в гаранция та до края на месеца ще си я гледат тия дет я слагаха. А колко ще гледат нямам идея. Ма са голям сервиз де - само с газови се занимават. ФОБОС. На долни богров им е сервиза, зад Лукойл.

Автор: мара   
Дата:   16-06-11 17:47

благодаря, банда!
искам винаги и навсякъде всеки да си върши работата. не, че не ми е по-лесно да мина "по документи". за преглед на колата - иди дойди - любимият е такъв перфекционист, че няма никъф шанс да пропусне нещо важно. ама за газта - като искат пари - да правят прегледа като хората.

Дата:   16-06-11 17:49

ми тия ФОБОС май ще свършат работа. Вече няколко пъти ходя за някакви профилактики за да ми важи гаранцията и гледам, че ръчкат по колата, че и 40 минути я държат вързана с някакви маркучи и кабеляци.

Пък и истринският ми монтьор, дето мрази газови ги похвали, че я били монтирали както трябва.

Автор: boyanb   
Дата:   16-06-11 17:57

маро слушай евелинстер

http://caravelgas.com/contacts.html

[beer]

Автор: Славов   
Дата:   16-06-11 18:04

Доколкото знам бутилката се демонтира, запълва с вода и държи под определено налягане за определено време..../хидравличен тест/
Поне едно време беше така.... на всеки 5 години....[smile]

Автор: boyanb   
Дата:   16-06-11 18:05

дзафе, чух че най добрия от екипа /фобос/ се е отцепил .
станах му клиент и съм доволен [smilie24]

Дата:   16-06-11 18:37

Е нямам идея. Аз съм им клиент, а не рекламен агент де [smilie5] Да не си помислиш нещо.

Добре я монтираха, разхода е с около 1,5 литра над бензиновия, за 30 000 кам за една година нямам никакви ядове.

за това ги посочих. Други газаджии знам преди моста Чвдар. Там ми слагаха на корсата и я бяха сложили като на кучето в г.... хем и ония уж са гоУема фирма. не ги помня как се именуваха.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.