Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Чудно ми е ако хобито ви е било да снимате и изведнъж съпруга/та или приятеля/ката реши и той/тя че иска да снима.
а) Ще ревнувате и приемете това като негативно
б) Ще се радвате ,че имате съмишленик
в) Друго ???
Чудно ми е ако хобито ви е било да снимате и изведнъж съпруга/та или приятеля/ката реши и той/тя че иска да снима.
Това не е ревност, а загубване на собствената личност. Това се случва , когато даден човек, страда от липса на внимание и започва да живее живота на другия. Тоест опитва се да компенсира липсата на човека до него, като го заменя с нещата от които той се интересува. Това е несъзнателна реакция. Предлагам да преосмислиш отношението си към съпругата, за да разбереш точната причина, която я е тласнала към подобно решение, а най-добре да си поговорите. Бракът е трудно нещо и аз лично много уважавам подобна смелост.
Казвате лично пространство... Без да засягам никого, но това не е ли евфемизъм за собствената ни егоцентричност? Ако обичате някого, вие с нея/него сте две половинки на едно цяло. Ако едната половинка има нужда от лично пространство в емоционален план, тя се отделя от цялото... Човек има достатъчно лично пространство в работата си например... А и за какво се ползва личното пространство? За да си отдъхне човек от... любовта? :-)
Личното пространство води до неизвестност.
Неизвестността води до несигурност.
Несигурността води до недоверие.
Недоверието води до ревност.
Ревността води до гняв.
Гневът води до омраза.
А омразата е пътят към Тъмната страна. :-)