Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Шшт, тихо да не събудим българите..."
Автор: the_drug   
Дата:   07-06-11 08:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: "Шшт, тихо да не събудим българите..."
Дата:   07-06-11 08:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   07-06-11 08:29

Автор: boreto   
Дата:   07-06-11 08:30

Измамените камилчета [smilie18]

Да бе, гърците...

Поредната заебавка на neverojatno.wordpress.com

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.

[smilie5]

Автор: e-mil   
Дата:   07-06-11 08:31

Преди да се скъсаш обърни внимание на огромния надпис "Истината такава, каквато можеше да бъде", а след това прочети и Условията за ползване вдясно:
"Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността."

Дата:   07-06-11 08:32

Автор: mamysto   
Дата:   07-06-11 08:33

Хубави и достъпни жени преведено означава просто... курви.

Дата:   07-06-11 08:34

Дата:   07-06-11 08:42

Ми що не подскажеш, че не си сериозен?

То и политиката е голям майтап, ама някои я възприемат сериозно...

Дата:   07-06-11 08:43

Всъщност, подсказал си, ама не съм се събудил още...

Автор: mamysto   
Дата:   07-06-11 08:47

Тая статия е написана малко в стил "Чукам те снахо, сещай се куме", или както беше там приказката.

Дата:   07-06-11 08:48

Автор: asahi   
Дата:   07-06-11 08:50

Нещастни в държавата си, нещастни в семейството си, единствено на протестите се чувстват малко по-така. Гърците, не ние.

Re:
Автор: rusinov   
Дата:   07-06-11 08:53

Хахахаха ей сега прост грък, дето мисли само за почивка и протести ще ми дава акъл как да живея [smilie18]. Тия както ги накараш да работят, така излизат на протест гадовете мързеливи[smilie5] Не, че не са прави за някой неща, ама нека нивото ни на интелигентност да е малко над тяхното, а? [smilie18]

Публикацията е редактирана (07-06-11 08:54)

Re:
Автор: e-mil   
Дата:   07-06-11 08:54

"найш колко хора щяха да се вържат бе"

Не е сигурно дали щяха да се вържат. Не си първия заблуден от блога.

Публикацията е редактирана (07-06-11 08:55)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   07-06-11 08:55

Я, малко цифрички:
Гърция е от 30г. в ЕС и за толкова години са получили огромни дотации, население около 11 милиона, територия 131 000 кв. км.(България 111 000) НАТРУПАН ВЪНШЕН ДЪЛГ 360 000 000 000 (МИЛИАРДА) евро!!!! До миналата година вземаха по 15 заплати (допълнителни за Коледа,за Великден и за отпуска). Около 25% от работещите са ужасно раздута държавна администрация (хранилки). Работния ден е до 15ч. , защото е много жега.[smilie18]
Сега им се отпускат 110 милиарда, за да почтат да си плащат вересиите, а те реват, че са им спряли кранчето.
Защо ли гръцките компании в нашите кръчми са най-шумните и невъзпитани?[smile]
Преди месец в центъра на София, колата ми беше запушена по най-идиотски начин от кола, зарязана почти по средата на пътя. След 30 минутно чакане се обадих на полицията и когато дойдоха от една кръчма излетя дърт грък видимо подпийнал и вместо да се извини заподскача и се кара с мен и полицаите.

Автор: tofo   
Дата:   07-06-11 09:07

Ако през 45-та моливът на тримата чичковци беше отплеснал по картата няколко сантиметра на юг, не знам сега какво щяха да врякат гърците...[smilie8]

Автор: Gruyu   
Дата:   07-06-11 09:21

една гъркиня каза наскоро по тв-то, че проблемите на Гърция не били само проблеми на самата Гърция, а и на целия ЕС....малко цигански манталитет на мислене и поведение според мен...както циганите се лепват за едно общество и като пиявици само смучат и те така са свикнали ЕС да ги храни и дотира

Дата:   07-06-11 09:25

Автор: Todd   
Дата:   07-06-11 09:35

Абе , някой не знае ли гръцки ???

В някой техен форум да сте чели нещо за България ????

Което ме връща на Нейви в темата дето всеки българин обсъжда някой друг и много му разбира от работата .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Сутринта гледах нещо за гръцките домати - че били два пъти по евтини от българските ....

Нашите под 1.20 били под себестойност а гръцките с доставката до тук не надвишавали 70ст .

Зашото парите от европа ги били вложили в селското стопанство беше обяснението .

Глупаци !!! Вместо да ги откраднат като нашите пичове....[cool]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: fizo   
Дата:   07-06-11 09:52

Тази художествена измислица казва болезнената истина за нас. Толкова е истина, че ми се иска да е измислица.

Дата:   07-06-11 10:00

Кои сте това вие, дето горното е истина за вас?

Това може да е представително за чалга прослойката в нашето общество, която не е малка, но не е всичко.

Във всяка държава има измет. Във всяка държава посредствеността е мнозинство. Слава богу, има и елит (не става въпрос за това, което си мислят журналята, че е елит)...

Автор: colorit   
Дата:   07-06-11 10:06

Todd-е, тъй като и аз го гледах това сутринта, ми направи впечатление друго - пича гордо заяви, че той дотации не получава [smilie3]

Автор: slivenski   
Дата:   07-06-11 10:07

трябва в името на собственото им бъдеще и бъдещето на държавата им да работят за 100-200-300 евро

=

Бизнесът срещу по-висока минимална заплата

-----------------------------

[smilie21] [smilie21]

Дата:   07-06-11 10:14

Ха, Сливенски, ти що преди да ме забраниш, не ми отговори, къде по света 75% от вложителите държат 50% от сметките, щото май и в Северна Корея не се получава?

[smilie18]

Впрочем, почти се бях притеснил, че нещо не ми е наред, щом никой не ме забранява...

[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.