Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къмпинг осветление
Автор: chicken   
Дата:   29-05-11 20:26

Искам да си взема нещо, осветяващо по-наширочко. Като газовите лампи, ама светодиодно. Харесах си няколко маркови, ама много пари пък и големички, а трябва да се инвестира и в акумулаторни батерии и зарядно. Има и с акумулаторни, ама те пък още по-големи и скъпи. Колман имат много готини сгъваеми модели, ама там пък съвсем не се пипа. Споделете за нещо по-китайско с читави диоди или поне впечатления за марковите, че ги гледам онлайн повечето, а е хубаво човек да знае най-важното, как в края на краищата светят и по колко време.

Отговори на това съобщение
 Re: Къмпинг осветление
Автор: boyanb   
Дата:   29-05-11 20:33

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/klil2026.JPG
http://www.podaruk.net/images/tk63-gazova-lampa.jpg

Автор: Todd   
Дата:   29-05-11 20:38

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/flqa3332.JPG
http://www.autogasbg.com/uploads/shop/20090804110128.jpg

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Можеш да си я комплектоваш и с котлон и готово .

А светодиоди [smilie23] .... аз не бих ползвал .Нито в къмпинга нито в къщи ...

Автор: chicken   
Дата:   29-05-11 20:41

по принцип и аз не ги харесвам, ама пестят ток. Не искам газено, щото е по-ангажиращо. Пък и колко лапат? Иначе съм лесен, котлона ми е на резба, само не знам ако искам да приготвя нешо на тъмно как ше стане. Пък да мъкна още една бутилка няма начин

Дата:   29-05-11 20:44

Това на картинката свети 3 - 4 нощи с една бутилка .Бутилката е около 4 кинта .А иначе аз на него съм сложил котлона ако случайно впъне за през ноща котлон ,а лампата е на голямата бутилка - по 1 месец и нагоре изкарва .

[cool]

Автор: bairi100   
Дата:   29-05-11 20:46

Ярко светодиодче от фенерче ,без рефлектора,8лв от кварталния магазин,ама ако ти кажа,че от 15години експериментирам с диоди за осветление в пещери-даже не съм знаел,че навсякъде ще плъзнат[smilie18] Трябва да свети с топло бяло и да е от ония плоските на платка с голяма прозрачна капка[smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   29-05-11 21:00

Вземи си един наръч соларни лампи. Не искат батерии - само ги изкарваш през деня на слънце.

Автор: n1x0n   
Дата:   29-05-11 21:05

Нито едно диодно осветление не ми доставя кефа от топлата светлина на пропановите лампи... пък човек като ходи на къмпинг е най-тъпо точно от тези малки кефчета да се лишава.

Дата:   29-05-11 21:16

Аз си джиткам с челник и винаги ми е светло под носа.

Автор: ARGO   
Дата:   29-05-11 21:32

[cool]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/ialu9907.JPG

Дата:   29-05-11 21:35

http://www.dianid.com/eshop/product/106/5w-moshten-svetodiod.html Ей говна 1 пример[smilie24]

Автор: мара   
Дата:   29-05-11 21:37

с пропановите лампи, с разните газени и прочее постоянно кат малка съм била навиквана, че ще ги ритна, бутна, счупя и прочее... не че не се е случвало. сега гледам какво ми се случва наоколо с бесните дечица [smilie18] [smilie18] [smilie18]
нееееее...ще пропусна тази част от уюта засега...

Дата:   29-05-11 21:38

Само трябва да го видиш,че свети топло бяло иначе лично мен сините ламби ме плашат,знам ли защо[smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   29-05-11 22:11

Спътникът ми ми купи за имения ми ден mobil home, 35 m2, модел Делта Сантана, на Атлантическия бряг.

Признавам си, че ме изненада!

При всички положения е по-добро от кемпер... Има си и осветление... и не само.
[smilie24]

Дата:   29-05-11 22:28

Газовите бутилки в магазините вървят по 4 лева, в Казанлък на битака Пешо ми ги дава за лев и пеесе, е в Гърция са към 2 лева (наши). Ама друго си е да напалиш огън.

Автор: djogata   
Дата:   29-05-11 22:46

Челникът е много важен! [smilie24]

С челник можеш и да отскочиш до близките храсти и да се облекчиш, без по пътя да се препъваш в разни работи [smilie5]

След третата ракия си го забравяш на главата, което е още по-полезно, защото като по-късно напреднеш с градуса е по-лесно - тръгваш да търсиш пак "тоалетната", нещо ти е тъмно, но тогава се присещаш че главата не те стяга само от пиенето, а и от челника - и хоп! - светлина [cool] [cool] [cool]

Последно челника го ползвах по това предназначение на хижа Македония, където така и не успях (дори и в последствие, трезвен) да намеря откъде се включва лампата за тоалетната на втория етаж [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   29-05-11 22:49

може и сех да правиш с челник на главата [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-05-11 22:55

Хм, секс в къмпинг... Не ми е любимият, много задушно в тез палатки, особено ако си на морето.

Ако си някъде на хладно в планината по-става, въпреки че пък там винаги може да се намерят скришни уютни местенца из клека, където да си опънеш одеалце [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-05-11 22:59

Тук е моментът да разграничим къмпинг от палатка. Секс в къмпинг е секс на поляна със слушатели. В самостоятелна палатка е друго нещо. Моята е широка и добре проветрена. Дава възможност за всякакви изяви.

Дата:   29-05-11 23:04

Аре сега пък, секс в къмпинг било секс на поляна със слушатели... Нали не говорим за някой музикален фестивал, където палатките са през 2 метра?
Ако е нормален къмпинг на морето, можеш да си избереш място за палатка така, че да нямаш много слушатели [smilie5]

Ако пък наистина положението е такова, че не трябва да се шуми, поставяш жената в поза партер, хващаш я с едната ръка за косата, с другата ръка за устата и действаш безшумно [cool] [cool]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: danvan16   
Дата:   29-05-11 23:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-05-11 23:21

Че ако не си повика момичето за кво сме се потили?

Дата:   29-05-11 23:29

Аз съм виждал групов секс - 6 човека в хималайка ... на къмпинга в калабалъка .

Голям купон [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   29-05-11 23:37

Asahi - как защо - народът го е казал - залудо работи, залудо не стой [smilie18]

Автор: bOzO   
Дата:   29-05-11 23:46

нещо такова

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.